Francija, Rouen
...K2 Garden ponuja naravne kakavove fižole najvišje kakovosti, ki jih dostavljamo iz Tanzanije. Kakav svojo priljubljenost in povpraševanje dolguje svoji 100% naravni sestavi, bogati z antioksidanti, vitamini in toniknimi lastnostmi. Bogata aroma z naravnimi čokoladnimi notami, uravnotežena z nežno sadno kislostjo. Bogata čokolada, sladek in čist okus. Naš visokokakovosten kakav se uporablja pri proizvodnji slaščic in polizdelkov najvišje kakovosti.
Francija, Saint Martin Belle Roche
...Škatla 450g. In kaj je notri? Mleko v prahu polposneto* 53,7% (izvor Francija), kakav v prahu* 46% (sladkor iz trsa* 31,3%, kakavova prašek* 14,7%), naravna aroma. *Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje: žitarice, ki vsebujejo gluten, sojo, jajca, oreščke, celer, sulfit. Alergeni pod drobnogledom Mleko. Pravilno shranjevanje ni zapleteno Pred odprtjem: Shranjevati na suhem mestu, zaščiteno pred toploto. Po odprtju: Shranjevati na suhem mestu, zaščiteno pred toploto. Po vsaki uporabi dobro zaprite škatlo. Škatla, pokrov, plastika, žlica, merica za zavreči.
Francija, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS se postavlja v središče francoskega obrtništva, specializirano za proizvodnjo izjemnih nougatov, ki praznujejo zgodovino in tradicionalno znanje Montélimarja, neprekosljivega glavnega mesta nougata. Naši izdelki: Ponujamo široko paleto nougatov, od klasičnega Nougat de Montélimar, bogatega z mandlji in medom, do Nougat bio, zasnovanega za tiste, ki dajejo prednost izdelko...
Francija, Épaignes
Francija, Arengosse
...Nerafiniran sladkor iz rdeče pese, naravna aroma mete, kakav v prahu. Uporaba: Idealno za sladkanje vaših toplih pijač, posipanje po vaših sladicah ali vključitev v vaše pekovske recepte za pridih čokolade in svežine. Referenca:SUCRE00040B...
Francija, Saint Orens De Gameville
...Zeleni čaj, zvit v kroglice, je Gunpowder, ki se tradicionalno uporablja za zeleni čaj z meto. Lahko se pije zelo vroč in zelo sladek. Sestavine: Zeleni čaj Aroma: Naravna Idealni trenutek: Priporočamo, da ta čaj pijete zjutraj. Priporočeni čas namakanja: Priporočamo, da ga pustite namakati 3 minute v vreli vodi med 85° in 90°C.
Francija, Paris
... vašim kulinaričnim kreacijam dodal izjemno noto. Da ohranite njene lastnosti, jo shranite v nepredušnem vsebniku, v predalu za sadje in zelenjavo v hladilniku. Ko jo vzamete iz hladnega prostora, bo v nekaj minutah ponovno pridobila svoje aromatične in vizualne lastnosti. Vidik: Stroke so mastne, oljnate, sijoče, prožne. Vonj in okus: Čokoladna vanilija, intenzivna in sadna. Uporaba: V infuziji, smetana, pecivo, sladoled, jogurt, čokolada, slane in sladke recepte.
Francija, Saint-Omer
... želite: - Naravna - Koniak - Čokolada - Črna Grafike morajo biti v črno-beli barvi, laser ne bo graviral odtenkov ali barv. Logotip je lahko na eni ali dveh straneh - to ne vpliva na ceno! Če imate posebne smernice za postavitev, nam prosim pošljite vse informacije, poslali vam bomo brezplačen osnutek. Neto teža: 40 g...
Francija, Paris
...Naravna granola iz koruznih kosmičev, mandljev, chia, buče, sezama, kokosovega olja, agavinega sirupa Prilagodite jo svojim željam Vrečka brez oznake...
Francija, Furiani
Francija, Malataverne
Francija, Poiroux
...V infuziji: vlijte enakovredno žlico rastline na skodelico vroče vode in pustite, da se namaka 5 do 10 minut. Pijte eno do dve skodelici po obrokih. Opozorila Ni priporočljivo za nosečnice in otroke, mlajše od 6 let. Ne prekoračite dnevnega odmerka, ki ga priporoča vaš zdravnik. Za boljšo ohranitev je priporočljivo, da jih hranite na mestu, zaščitenem pred svetlobo, toploto in vlago. Kakovost Zaveza: vsa naša proizvodnja suhih rastlin je ekološka, 100 % čista in naravna, vsebuje vse aromatične sestavine rastline. Neto teža: 20 g...
Francija, Objat
...Sestavine: 24,36 % mlečne čokolade 38 % poreklo izven EU (kakav, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: lecitin iz repice), jajce, moka, maslo, sladkor, sladkor v zrnu, pecilni prašek, naravna aroma limone. Hranilne vrednosti na 100 g: Energija 2309 kJ, 553 kcal, maščobe 33 g, od tega nasičene maščobne kisline 23 g, ogljikovi hidrati 57 g, od tega sladkor 45 g, beljakovine 7 g, sol 0,11 g.
Francija, Tilloy Lez Cambrai
... konzervansov, brez palmovega olja, brez barvil in brez dodatkov. Te čokolade so ročno izdelane. Sestava: Temna čokolada 73% kakava: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: lecitin iz SOJE, naravna vanilijeva aroma. Mlečna čokolada 33% kakava: sladkor, prašek iz CELEGA MLEKA, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator: lecitin iz SOJE, naravna vanilijeva aroma. Bela čokolada 31% kakava: sladkor, kakavovo maslo, prašek iz CELEGA MLEKA, emulgator: lecitin iz soje, naravna vanilijeva aroma.
Francija, Etaples
...Odkrijte naš 100-gramski paket malinovih Chouchous na osnovi mandljev za več užitka! Sestavine: mandlji, naravna malinova aroma, sladkor...
Francija, Arles
...Maison Lesage Majhni čokoladni paletki iz temne ali mlečne čokolade, prekriti s suhim sadjem, posutimi s sladkorjem (karamelizirani na suho), hrustljavi in sijoči. Sestavine: kakavove zrna, sladkor, posneto mleko v prahu, sojina lecitina, naravna vanilijeva aroma, mandlji, lešniki, pistacije, orehi.
Francija, Appietto
...Mešanica Canistrelli z mandlji, naravna in čokoladna. V tej družinski embalaži 1 kg boste našli okusne Canistrelli rezine z mandlji, naravne in čokoladne. Ta mešanica tradicionalnih korzskih piškotov vam omogoča, da v eni sami embalaži uživate v raznolikosti. V tej družinski embalaži 1 kg boste našli okusne Canistrelli rezine z mandlji, naravne in čokoladne. Ta mešanica tradicionalnih korzskih...
Francija, Talant
...Z Mycryo kakavovim maslom v prahu Barry 550gr bo temperiranje čokolade lažje kot kdaj koli prej! Vaši čokoladni odlitki bodo popolnoma sijoči, brez težav. Kakavovo maslo Mycryo Barry je plemenita in edinstvena maščoba v prahu, ki vsebuje 100% kakavovega masla, njegova sestava je popolnoma naravna in rastlinska. Temperiranje čokolade pomeni predkristalizacijo kakavovega masla v čokoladi. To je...
...Pšenična moka, Maslo, Rjavi sladkor, Mlečna čokolada 29% (sladkor, prašek celotnega mleka, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator (sojina lecitina), naravna vanilijeva aroma) (9%), Arašidi (9%), Piščančje jajce, Arašidovo maslo (4,1%), Pecilni prašek, Sol. Formati: 180g & 100g...
...Recept tradicije - Edinstvena obrt Želite čokolado? Črna čokolada s figami in orehi, črna čokolada z višnjami Amarena, mlečna čokolada z marshmallowom, bela čokolada z malinami ali pa domača specialiteta, Marsejska čokoladna ploščica... Marsejska čokoladna ploščica ® je specialiteta čokoladnice iz Marseilla. Praline "brez masla in smetane" čista užitek, naravna, hrustljava, po starem, z oranžno...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo