...Sladkor v prahu je fino zrnati beli sladkor, pridobljen izsladkornepese. Po ekstrakciji in čiščenju soka izpese se sladkor kristalizira in nato preseje, da se dosežejo enotni in zelo fini zrnci. Ta finost ga razlikuje od kristalnega sladkorja, kar ga naredi še posebej primernega za recepte, kjer je potrebna hitra raztapljanje. Sladkor v prahu ima bleščečo belo barvo in nevtralen okus, kar je idealno za sladkanje brez spreminjanja okusov sestavin.
Izvor: Ukrajina.
Pakiranje: Vrečke: 1kg in 2kg / kraft vreče: 5kg, 10kg, 25kg / polietilenske vreče: 40kg in 50kg. Paletizacija: 750kg do 1000kg.
...Beli sladkor je kristaliziran in očiščen sladilo, pridobljeno izsladkorne trte ali sladkornepese. To je najpogosteje uporabljena vrsta sladkorja v gospodinjstvih in prehrambeni industriji za sladkanje in konzerviranje hrane ter pijač. Kemijsko je beli sladkor sestavljen predvsem iz saharoze.
... predstavlja med 15 in 21 odstotki skupne teže korenine sladkornepese; vendar se lahko glede na pogoje rasti in pridelovalca vsebnost sladkorja giblje od 12 % do več kot 20 %. Sladkorna pesa raste le v zmernih podnebjih, medtem ko sladkorni trs raste izključno v tropskih in subtropskih območjih. Pesa, za razliko od sladkornega trsa, raste pod zemljo.
...SUCRE DISTRIBUTION je specializirana za uvoz in trgovino s sladkorji ter ponuja celovito paleto suhih sladkorjev, izdelanih izsladkorne trte in sladkornepese. Trži tudi "posebne" sladkorje, kot so sladkor v prahu ali sladkor v zrnih, pa tudi tiste, pridobljene iz ekološke pridelave in pravične trgovine. Paleta je prilagojena potrebam podjetij v agroživilski industriji in obrtnikov v sektorjih, kot so pekarstvo, slaščičarstvo, žgane pijače in še mnogi drugi.