Nemčija, Uetersen
...Fruktoza je znana kot sadni sladkor in predstavlja najslajši sladkor v naravi, ki se običajno pojavlja v številnih vrstah sadja in zelenjave. Fruktoza ni le manj kalorična, temveč tudi presega saharozo po sladkosti za do 80 %. Z njeno visoko termogeno učinkovitostjo, kar pomeni, da telo potrebuje več energije za presnovo fruktoze, je tudi popolna izbira za potrošnike, ki pazijo na težo, saj telo...
Nemčija, Taunusstein
...Opis RAFINIRANI SLADKOR GRADE A - ICUMSA 45 Izvor: Brazilija in Tajska Icumsa: 45 RBU Polarizacija: 99,80 % Min Vsebnost pepela: 0,04 % Max Vlažnost: 0,04 % Max Topnost: 100 % prosto tekoč Sevanje: Normalno certificirano Barva: Svetlo bela Granulacija: Fina...
Nemčija, Buxtehude
...Kokosov cvetni sladkor vsebuje v primerjavi s sladkorjem iz trsa in sladkorne pese večkratnik mineralnih snovi in antioksidantov. Poleg tega kokosov sladkor ponuja odlično alternativo drugim sladilom za vse tiste, ki se zaradi zdravstvenih težav, kot so diabetes, prekomerna teža, srčne bolezni, rak in žolčni kamni, skrbijo. Kokosov cvetni sladkor je znan predvsem po svoji zelo nizki glikemični...
...Beli sladkor, znan tudi kot industrijski sladkor, se običajno proizvaja iz sladkorne pese in sladkornega trsa. Beli sladkor v veleprodaji lahko razdelimo v dve kategoriji glede na čistost kristalov: EU Kategorija I in Kategorija II. Kategorija II se nanaša na konvencionalni industrijski sladkor. Kot že ime pove, je ta sladkor proizveden industrijsko. Glavni kupci, proizvajalci slaščic in podjetja v prehrambeni industriji uporabljajo to vrsto sladkorja za različne namene.
Nemčija, Bargteheide
...Bagasa je vlaknasta masa, ki ostane pri pridobivanju sladkorja iz sladkorne trte in sladkorne pese. Nastane, ko se sladkorni sok, ki se nato predela v kristalni sladkor, iztisne iz sladkorne trte. Pri proizvodnji ene tone sladkorja tako nastane tretjina tone bagase. Gre torej za stranski proizvod sladkorne proizvodnje z mnogimi možnostmi ponovne uporabe: Po eni strani se bagasa vrne na polja...
Nemčija, Gelsenkirchen
... metode analize sladkorja (ICUMSA). Pogosto se uporablja v različnih industrijah, vključno s hrano in pijačo, farmacijo in kozmetiko, zaradi svoje dosledne kakovosti, nevtralnega okusa in bele barve. Proizveden iz sladkornega trsa ali sladkorne pese, ICUMSA 45 sladkor prehaja skozi obsežne rafinacijske procese, da doseže visoko stopnjo čistosti, kar ga naredi primernega za širok spekter aplikacij. Spodaj so podrobne informacije o našem izdelku :- "Zadovoljstvo strank je naša prednostna naloga" Ime izdelka: Icumsa 45 sladkor Razred: A...
...Invertzuckersirup V vsaki želeni koncentraciji in invertiranju Glukosesirup Različne viskoznosti, sestave ogljikovih hidratov in sladkost Mischungen Mixtosi (sladkor in druge vrste sladkorja), cvetni med, arome Sirup Hell & Dunkel Kuhinjski sirup, fruktozni sirup, sirup za kruh-pumpernickel, sirup iz sladkorne pese, temni sirup za torto, maltski sirup, melasa iz trsnega sladkorja...
Ujemajoči se izdelki
Sirup
Sirup
Drugi izdelki
Sladkor
Sladkor
...Nudimo: BIO dekstrozo BIO začimbe BIO glukozni sirup itd. BIO guar gumi BIO piščančji beljakovinski prašek BIO piščančji rumenjak v prahu BIO invertni sladkorni sirup 72,7 % BIO karobno seme v prahu BIO karamel BIO krompirjev škrob BIO posneto mleko v prahu BIO koruzni škrob BIO maltodekstrini BIO rižev sirup BIO rjavi sladkor BIO sojina moka BIO suha glukoza BIO pšenični gluten BIO sladkorni sirup iz sladkorne pese...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo