... gostoto in mineralnost, ki zaznamujeta
naš Montagny 1er Cru "Les Coères".
VINIFIKACIJA IN ZREJENJE
Obiranje grozdja v popolni zrelosti. Pnevmatsko stiskanje,
da ohranimo kakovost sokov. Prečiščevanje, zasnovano za razkritje
kompleksnosti tega terroirja. Fermentacije (alkoholna, malo-laktična)
ter zorenje na finih drožeh v termoreguliranih inox
posodah, da iščemo aromatično intenzivnost vina in mu
prinesemo določeno zaobljenost. Stekleničenje ob optimalnem
času in počitek vina pred trženjem.
Temperatura postrežbe: 11 - 13°C...
... je mogoče zakleniti s profilirano cilindrično ključavnico in prikazom stanja zapiranja
- Zaklepanje omare blokira motor, kar preprečuje odpiranje pomičnih polic in nepooblaščen dostop.
- Vgrajen sistem za odsesavanje zraka (DN 75 mm)
- Z nastavljivimi nogami za kompenzacijo neenakosti tal
- Za shranjevanje vnetljivih tekočin (H224-226)
- Zaščita proti požaru 90 minut v skladu s standardom EN 14470...
... vzdrževanja tal se izvajajo natančno ob največjem spoštovanju mikrobiološkega življenja. Fitosanitarna zaščita temelji na natančnem opazovanju rastlin in visoki odzivnosti.
Vendange: Ročna trgatev v 20 kg odprtih zabojev. Grozdje je strogo sortirano na vinogradu, v zlatem stadiju, in brez kakršne koli gnilobe.
Vinification et élevage: Pnevmatsko stiskanje v več fazah. Končne stiskane tekočine so odstranjene. Fermentacije: alkoholna in malolaktična potekata v sodih po 228l.
Cépage: 100 % chenin
Temperatura postrežbe: 8-10 °C...
... vzdrževanja, ki ohranja svoje zmogljivosti skozi čas.
- Ni predmet VGP.
- Mehanizem, ki olajša odpiranje/zapiranje plošč v bližini neravnih tal.
- Torba za prenašanje
- Za plošče največjih dimenzij 80x80 cm (ali Ø80 cm) z največjo debelino 18 cm
- Operater ohranja pokončno držo med dvigovanjem, kar odpravlja tveganje za mišično-skeletne motnje.
- Edini izdelek s certifikatom glede ergonomije.
Druge različice:
- Mehanska različica za neferrične plošče, ATEX različice.
- Izpolnjuje standarde za Francijo, Belgijo in Švico.
UGS:29397...