Italija, Pontecagnano
...je družba sposobna pridobivati velike količine blaga po zelo konkurenčnih cenah, kar ji omogoča, da je na trgu prisotna z močjo. Družba Pancaldi Group je pridobila skladišče Ex ITTIERRE v Iserniji, podjetja svetovnega pomena in nekdanjega licenčnega imetnika blagovnih znamk, kot so Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht in mnoge druge. Poleg tega je družba Pancaldi Group lastnica zgodovinske blagovne znamke PANCALDI 1888.
Italija, Fara Filiorum Petri
Smo družinsko podjetje, destilaterji od leta 1888. Močni v naši preteklosti in ponosni na sedanjost, prenašamo svojo strast v proizvodnji najboljših žganih pijač iz Abrucce. To je vse, kar znamo delati. A v vsaki steklenici je požirek naše zgodovine. Naša prihodnost je že zapisana: prenašati kakovost naših izdelkov. Zvestoba izvorom in spoštovanje edinstvenega okusa naših kreacij, tipičnih hčera...
Italija, Toscanella Di Dozza
... kisa) -ekološki grozdni derivati. Dva glavna proizvoda za vinsko industrijo sta rdeči/beli grozdni sok v koncentratu, ki se uporablja za korekcijo barve vina, in RMC (rektificirani koncentrirani mošt), ki se uporablja za obogatitev moštov in novih vin med fermentacijo, prav tako pa se uporablja za sladkanje in obdelavo tako mirnih kot penin kakovostnih vin. Strežemo industriji hrane, pijače in celo vina. Tradicionalne in inovativne tehnologije predelave hrane so popolnoma združene, da zagotovijo najboljše proizvode. Brusa 1888, storitve, navdihnjene s podjetništvom, z družinskim pristopom.
Italija, Pinerolo
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play