Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Italija, Roma
Zgodba podjetja Esse Pi s.r.l. se je začela v petdesetih letih prejšnjega stoletja v majhni delavnici za usnjene izdelke, ki je sledila tradicionalni obrtni obdelavi italijanskega usnja. To se je razvilo v prepoznaven blagovni znak v industriji, zahvaljujoč prilagajanju spremembam skozi čas in modnim trendom, ne da bi pri tem žrtvovali tradicijo kakovosti in elegance, ter prenašanju strasti ustano...
Italija, Giuliano
...Moka "00", sladkor, jajca, maslo, maščobe in rastlinska olja, pomarančna kaša, vanilin. NADJEV: Krava ricotta, pšenica, sladkor, jajca, pasterizirana mešanica jajc, polnomastno mleko, kandirana pomaranča, arome, vanilin.
Italija, Cerami
... breja, ima idealen razvoj mišic in posebno nežnost mesa. KRAVA Samica, ki je rodila vsaj enkrat, in kakovostne značilnosti mesa so izjemno spremenljive, odvisno tudi od starosti ob zakolu in števila delov. Bik nekastriran odrasel samec ima žilavo meso, temno in z malo intramuskularne maščobe.
Reja tipa krava-teleta - hranjenje visokokakovostnih telet iz najboljših mesnih pasem (Limousin - Charolais in F2 križanja). Lastna proizvodnja ekoloških surovin za končno obdelavo - dobava mesa.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo