Italija, Milano
... žbice. Rahlo sladek okus spominja na rožič in palico sladkega korena. Aroma je srednje intenzivna in obstojna. ABBINAMENTI V kuhinji ga lahko kombiniramo s svežimi siri, jogurtom, poskusite ga na palačinkah in mascarponeju; odličen sladkor za čaj in tople napitke.
Italija, Moio Della Civitella
...strogo izbrani sezonski limoni in italijanski sladkor. Postopek kuhanja pod vakuumom: Marmelada se kuha pod vakuumom pri 55 stopinjah, kar ohranja organoleptične lastnosti sadja ter ohranja okus in hranila. Brez dodatkov: Brez konzervansov, sredstev za uravnavanje kislosti ali barvil, za avtentičen in naraven izdelek. Neposreden okus: Popolno ravnotežje med sladkostjo in rahlo kislim priokusom, idealno za poudarjanje okusa svežih limon.
Italija, Reggio Emilia
...V razponu razpoložljivih ogljikovih hidratov so različne vrste sladkorjev in sirupov. Med referencami, ki spadajo v to kategorijo, najdemo tudi bogato izbiro prehranskih vlaknin rastlinskega izvora. Laktoza Kristalinični dekstroza Fruktoza Saharoza CAT. II Cuker v prahu Nerafiniran trsni sladkor Trealoza Maltodekstrini in prašek glukoznega sirupa 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Tekuči glukozni sirup (40...
Italija, Bronte
Italija, San Pietro Clarenza
... postrežbo na mizah v restavracijah, barih, čajnicah itd.) ali v elegantnih embalažah za razstavljanje na policah ali v kotičkih. Sestavine: Sicilijanski mandlji, sladkor, Med z Etne (cvet pomaranče) beljak (naravni, ne liofiliziran) Pistacije, čokolada / Vanilija...
Italija, Paterno'
...Znana po vsem svetu kot tipična jed sicilijanske kuhinje, je bila tudi vključena med P.A.T. Ministrstva za kmetijske politike. Melanže, paprike, čebula, zelena, zelene in črne olive, kapre, kis, sol, sladkor, passata iz lokalnih paradižnikov in ekstra deviško oljčno olje, to so sestavine catanese različice CAPONATE; ki skupaj s spoštovanjem tradicij in izkušnjami pri proizvodnji prispevajo k širjenju in ohranjanju visokega imena Sicilijanske kuhinje po svetu.
...Pakirano v tilu Sestavine: Mehko pšenično moko tip '0' – Maslo – Rozine – Mandlji – Sveža jajca (rumenjak) – SladkorMed – Sol – Kvas – Arome – Polnilo z mandljevo pasto.
Italija, Palagonia
...Rumena slama. Čas zorenja: konec avgusta – sredina septembra Sladkor (°Brix): > 15 Pogoji shranjevanja 2/6 °C Sicilijansko grozdje, sorta Italia. Lepo in sladko, kot ime. Blago kategorije EXTRA Škatla približno 7 kg Obran in poslan v istem dnevu.
Italija, S.spirito Di Bari
...OPIS OCENE (0) Sestavine: FIKUSI (28%) (dehidrirani fiki, riževa moka) – MEDSLADKOR – BADMI (17%) – SEZAM – JAJČNI BELJAK – INULIN – MALTODEKSTRIN – SOJINA MOKA – KORUZNI ŠKROB – AROMA Lahko vsebuje sledi: KRASTAVCI – OREŠČKI – MLEKO 1 BAR MLEČNE ČOKOLADE – TMC 6 MESECEV Hranilne vrednosti na 100g izdelka...
Italija, Mazara Del Vallo
...) - kristalizirana fruktoza iz grozdja - kristalizirana dekstroza iz grozdja - kristalizirani sladkor iz datljev - kristalizirana fruktoza iz datljev - kristalizirana dekstroza iz datljev Med certifikati, ki jih imamo: IFS Food, ISO 9001, ISO 22005 Izdelki so lahko certificirani BIO, ORGANIC USDA, HALAL, KOSHER...
... skrbno izbiramo najboljše izdelke, da zadovoljimo vse potrebe pri upravljanju panjev. Z Apis imaš vedno zagotovilo, da boš našel vse potrebno za svoje delo, ne glede na to, ali si začetnik ali izkušen čebelar. V naši spletni trgovini boš našel široko izbiro čebelarskih artiklov, med drugim: - Lesene panje - Čebelji satovi naše proizvodnje - Sladkor za čebele - Fruktoza in glukoza za čebele...
...Santi Lanfranco di Santi Alessandro & C. sas, ki se nahaja v Migliani v provinci Prato, se ukvarja z živili, uvozom in izvozom, trgovino in veleprodajo velikih količin. Podjetje, zahvaljujoč pridobljeni zrelosti, zagotavlja pošiljke po vsem svetu, tudi za velike količine prehrambenih materialov, med katerimi so moka, olje, sladkor, časopisi, živila, mleko, piškoti, testenine in marmelade. Santi Gianfranco je garancija in profesionalnost. Sedež se nahaja na naslovu via Della Casaccia, 4.
Italija, San Marco Evangelista
...podvržejo umetnosti mešanja, da dosežejo kremo, polnost, grenkobo, kislost, vonj in obstojnost; - Ti senzorični vidiki se ohranjajo tudi med pakiranjem, da se ohranijo organoleptične lastnosti izdelka in se prepreči stik z plini, vlago, svetlobo in drugimi zunanjimi dejavniki, ki bi lahko vplivali na tako hitro pokvarljiv izdelek. Naša paleta izdelkov je zelo raznolika in vključuje kapsule (v premerih 55 ali bidose, 44 in 38), kompatibilne kapsule (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso in Dolce Gusto), zrna, mleta kava in sladkor.
...Najboljša spletna trgovina z opremo in materiali za čebelarstvo. Pri nas boste vedno našli: Čebelnjake, dimilce, antivarroa, apiscampo, stekleničke propolisa, sladkor, čebelarska oblačila, lesene in plastične doze za med, izključevanje matice, nalepke za med, orodje za čebelnjake, satnice, zreleče Lega, zreleče Quarti, hranilnike, odvajalnike, sirupe za čebele in še veliko več.... Ne pozabite: https://www.agrariaughetto.com/...
Italija, Toscanella Di Dozza
... kisa) -ekološki grozdni derivati. Dva glavna proizvoda za vinsko industrijo sta rdeči/beli grozdni sok v koncentratu, ki se uporablja za korekcijo barve vina, in RMC (rektificirani koncentrirani mošt), ki se uporablja za obogatitev moštov in novih vin med fermentacijo, prav tako pa se uporablja za sladkanje in obdelavo tako mirnih kot penin kakovostnih vin. Strežemo industriji hrane, pijače in celo vina. Tradicionalne in inovativne tehnologije predelave hrane so popolnoma združene, da zagotovijo najboljše proizvode. Brusa 1888, storitve, navdihnjene s podjetništvom, z družinskim pristopom.
Italija, Rossano
... predstavljamo paleto grappe z okusi lovorja, finokietta in črne krede. Naša novost pa je LIKIRIZIJA IN SAMBUCA. Naša proizvodnja poteka strogo ročno v vsaki fazi obdelave. Liker iz črne krede 25% vol; Krema iz črne krede 18% vol. (sestavine: mleko; sladkor; alkohol; črna krede); Liker s čokolado (sestavine: voda, sladkor, alkohol, črna krede, kakav, naravne arome). Finokietto (sestavine: voda, sladkor, alkohol, divji finokietto). Zelo posebna je tudi harmonična aroma.
... narekuje tradicija. Že od nekdaj je scorzetta med tradicionalnimi sladkarijami tipičnimi za Bernaldo, mestecem v provinci Matera, bogatim z zgodovino, tradicijami in turistično destinacijo Lucanije. Recept za bernaldsko scorzetto je med najboljšimi in najstarejšimi ter je sestavljen iz nekaj preprostih sestavin, kot so beljak, sladkor in mandlji. Obiščite nas ali si oglejte našo spletno stran www.la-scorzetta.it, da kupite scorzette, odkrijete recept Vincenza Zita ali si ogledate celotno vrhunsko slaščičarstvo slaščičarne l'Orchidea.
Italija, Afragola
Torrefazzione Caffe Continentale se že 30 let ukvarja z obdelavo kave za tretje osebe najvišje kakovosti. Ponudba kave v zrnu za espresso bare in kompleti kapsul za kavarne, supermarkete, veleprodaje in trgovce z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Ponudba sladkorja v vrečkah in kompleti dodatkov za kapsule, kozarce, lopatice in sladkor v vrečkah. Lep pozdrav...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo