... več dni.
PASTAPIU je idealna sestavina za pripravo vseh vrst tradicionalnih svežih testenin različnih oblik, kot so listi, gnocchi, trofie ali pa polnjene testenine, kot so ravioli, tortellini, agnoli...
... in pristne surovine, da ohranimo okuse preteklosti. V naši maloprodaji v Caraglio, le nekaj kilometrov od Cuneo, so na voljo vsi tipični formati testenin italijanske kuhinje: agnolotti, cappelletti, gnocchi, testenine z jajci, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortelini, ravioli del plin in valgranotti s Castelmagno. Pripravljene so izključno z naravnimi sestavinami, kot so krompirjevi kosmiči...
... boste lahko zadovoljili vse svoje potrebe, saj boste našli stroje vseh vrst in proizvodnje, tako nove kot rabljene; tukaj je nekaj primerov: nagibne mešalnike, polavtomatske valjarje, stroje za testenine, avtomatske valje, rezalnike, cappellettatrici, tortellinatrici, raviolatrici, gnoccatrici, pasterizatorje, sušilnike na okvirjih in v tunelih, polavtomatske in avtomatske pakirne stroje, niditrici...