Italija, Palagonia
...Sestavine: Melancani 65%, sončnično olje 35%, sol, kis, naravne arome v spremenljivih razmerjih (rdeča paprika, meta, česen, peteršilj). Citronska kislina, askorbinska kislina. Posode: 212g/620g/1kg/3kg...
Italija, Paterno'
...Naši jajčevci, ki so tipično sicilijanski, so obdelani ročno, narezani na rezine, začinjeni z dišečim lokalnim origano, česnom, ščepcem čilija in shranjeni izključno v ekstra deviškem oljčnem olju.
Italija, Casoria
...Gaeta olive, brezkožne italijanske Gaeta olive, gigantske italijanske zelene olive, papaccelle (paprike) v 5 kg vedrih. Scarole, friarielli, jajčevci in artičoke v olju v 1 kg kozarcih, odlične za polnjenje ali kot predjedi.
...Ime izhaja iz Capone, ki je bil takrat pogosto prisoten v sicilijanskih kuhinjah zaradi svoje obilice. Capone so postregli skupaj s paradižnikom in jajčevcem. Na začetku prejšnjega stoletja je jed postala del ljudske kulinarične tradicije, capone pa je bil nadomeščen z drugimi zelenjavami. Zelenjava, skrbno izbrana, se ocvrti ločeno, nato pa se skuha s posebno paradižnikovo omako. Sestavine: Ocvrti jajčevec na kocke 37%, paradižnikova omaka, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, čebula, zelena, olive, kapre, sladkor, naravne arome, kis.
Italija, San Pietro Clarenza
...Aroma sveže nabranih sicilijanskih paradižnikov, obogateno s svežim okusom jajčevcev, ki so bili posebej prepraženi v tipični sicilijanski recepturi, ustvarjeni za praznovanje slavne opere Vincenza Bellinija, La Norma. Idealno za začinjanje krožnika testenin, ki ga dopolnimo s posipom naribanega slanega ricotte na vrhu. SESTAVINE: Koščki paradižnikove pulpe, ekstra deviško oljčno olje, sveži jajčevci, ki so bili posebej prepraženi, sveža bazilika, svež česen, sol in sladkor. Pakiranja: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italija, Acicastello
...Izbrani vrhunski izdelki, pridelani na tradicionalen način brez kemikalij, začinjeni z ekstra deviškim oljčnim oljem iz Sicilije. Ponujamo konzervirane izdelke v olju, kot so: češnjevi paradižniki iz Pachina, artičoke, jajčevci, črne olive, artičokin namaz, namaz iz črnih oliv, paprike,...
Italija, Cerignola
Naša zgodba se začne s strastjo, ki je v družini rasla in se razvijala skozi generacije. Ljubezen do zemlje, ljubezen do kraja, ljubezen do Puglie. Naša linija: rustikalni artičoki, artičoki na žaru, narezani artičoki, jajčevci na žaru in v filejih, sušeni paradižniki, začinjene paprike. Še naš trio gob, ki ga sestavljajo 3 vrste gob: chiodino, muschio in champignon. Nepogrešljivi so lampascioni v olju, da zaključimo z našim vrhunskim izdelkom: mesnato in okusno, zelena ali črna, Bella di Cerignola, največja oliva na svetu.
Italija, San Vito Dei Normanni
Z več kot 300 hektarji zemljišč gojimo, obdelujemo in predelujemo vse vrste zelenjave. Naš vodilni izdelek je artičoka, s milijoni obdelanih kosov vsako leto, prav tako pa tudi paradižniki, jajčevci, bučke, paprike in čebula. Konzervi, bodisi naravni bodisi v olju, lahko imajo različne vrste embalaže: vrečke, pločevinke po 1 kg, 3 kg in večje posode, odvisno od potreb naših strank. Podjetje se...
Francija, Sarcelles
Sončne arome, vonji mediteranske obale se izmenjujejo, da obogatijo aperitivne mize ali dodajo nepričakovano noto klasičnim receptom. TAPENADE, zelena, črna, jajčevcev, koriander, limona, pikantna, poper, bazilika, paradižnik, anchoïade ANTI-PASTI, sušeni paradižniki v olju, pečeni jajčevci v olju, srčki artičok v olju. Solate iz artičok, jajčevcev, bučk, paprike, paradižnika. Česen za aperitiv...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo