Znanje, pridobljeno z izkušnjami
Podjetje MONGIN že več generacij proizvaja industrijske nože in orodja za rezanje. Naše znanje in veščine proizvajalca, pridobljene v zadnjih desetletjih, nam omogočajo, da odgovorimo na vse vaše izzive pri rezanju. Naše prodajne in tehnične ekipe vam bodo skupaj ponudile rešitve za izboljšanje kakovosti rezanja vaših nožev in njihove življenjske dobe.
In poznavan...
... in postrezite z zeleno solato.
Naš nasvet: Odlično se poda z bazilikovim pestom!!!
Čas kuhanja
Vzemite zamrznjene testenine iz vrečke in jih dajte v že vrelo, slano vodo. Tam kuhajte testenine približno 8 minut. Nato jih vzemite ven in odcedite.
Pred postrežbo lahko že kuhanetestenine še na hitro popečete v ponvi z malo masla.
Pakiranje
1.) 50 kosov v PE vrečki (enota za velike porabnike)
2.) 8 kosov v PE vrečki (maloprodajna enota)...
...Moka iz biološke trde pšenice, biološki kakav (2%), jajca, voda.
Kako jih skuhati:
Vlijte v vrelo vodo in kuhajte 4 do 6 minut.
Pravilo treh "1":
1 liter vode, 10 gramov soli, 100 gramov testenin
Ne pozabite prihraniti zajemalko kuhane vode za končni dotik.
Energijska vrednost na 100g:
Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal
Maščobe - Fats
Nasičene maščobne kisline - Saturated fatty acids
1,67 g
0,58 g
Ogljikovi hidrati - Carbohydrates
Sladkorji - Sugars
67,82 g
1,21 g
Beljakovine - Protein 11,61 g
Sol - Salt
0 g
Ean13:3701511702328
Referenca:TagliattelleChocolatBioItalie1...
...JOSEFA Pesto omaka je sveža in aromatična omaka, narejena iz dišečega malteškega bazilike, oreščkov, sira, oljčnega olja in česna.
Bazilikin pesto je popolna omaka za testenine, kuhane al dente. Lahko se postreže tudi kot priloga k ribjim omakam, na picah in kanapejih.
...Linija „Pladenj okusov“ je sestavljena iz sirnih arom in aromatiziranih sirnih pripravkov. Ta „Pladenj okusov“ ponuja izbor naravnih arom in pripravkov iz sirnih praškov, ki bodo dodali nujno noto vašim sestavinam.
Uporaba:
Prigrizki, omake, juhe in enolončnice, pripravljeni obroki, testenine, pice... itd.
Emmental, naravne arome, kuhane note, sirni pripravki...
...Bolj ko so sušeni gobe mlete, močnejši je njihov okus. Šampinjoni, sušeni in zdrobljeni na velikost 1-4 mm, so idealno shranjeni in primerni za pripravo širokega spektra jedi. Majhni koščki gob so idealna osnova za okusne omake in prelive. Okus šampinjonov še posebej poudarita smetana in sir. Testeninekuhane s tako kremasto gobovo ali sirno-gobovo omako niso le aromatične, temveč tudi nenavadno...
...Zdrav in hiter obrok! Preprosto ga segrejte in prelijte čez kuhanetestenine ali pa ga uživajte še posebej bogato na pečenem kruhu ali bagetki! Lahko se uporablja tudi kot pomaka!
Francesca je kakovostna italijanska hitra prehrana. Naš koncept zadostuje potrebam potrošnikov skozi ves dan. Za uravnotežene in zdrave obroke, prilagojene vsem proračunom, naša široka paleta italijanskih izdelkov vključuje testenine, solate, tople jedi, sendviče, antipasti, sladice, kavo... Italijanske testenine iz trde pšenice, kuhane „al dente“, so postrežene z okusnimi svežimi omakami, ki jih...
... na voljo vse leto. Ponujamo najnovejšo tehnološko inovacijo v predelavi kozic, z popolnim nadzorom temperature v vsaki kuharski coni, minimalno izgubo beljakovin in enakomerno kuhane kozice. S hitrim prenosom toplote preko udarca in natančnim nadzorom temperature se barva in tekstura predelanega sadja in zelenjave izboljšata z OctoFrost Blanšerjem in Ohlajevalnikom. Popolnoma nastavljiv pretok zraka, zamenljive posteljne plošče in kompaktna zasnova so ključne inovativne značilnosti OctoFrost IQF Zamrzovalnika, ki vam pomagajo proizvesti vrhunske IQF izdelke.