Nemčija, Bad Ditzenbach
...Prehransko dopolnilo z laktazo v primeru intolerance na laktozo. Vsaka kapsula vsebuje 14.000 FCC enot laktaze (FCC: Food Chemical Codex). Intoleranca na laktozo? Danes približno 20 % prebivalstva trpi za intoleranco na laktozo ali pomanjkanjem laktaze, ne da bi to vedeli. Posledice so napihnjenost, neprijeten občutek sitosti ali driska. Encim laktaza razgradi laktozo, ki jo vsebujejo vsi...
Nemčija, Bad Bentheim
... razgraditi, smo odvisni od skupine bakterij v debelem črevesju, ki imajo encim, potreben za to. Vnos inulina spodbuja rast te skupine črevesnih bakterij. In to je pravzaprav nenavadno. Inulin spodbuja rast črevesnih bakterij, a pri tem povečuje vašo odpornost proti drugim skupinam bakterij. To je zato, ker se med rastjo črevesnih bakterij proizvede vrsta organskih kislin, ki otežujejo preživetje 'slabim' bakterijam in mikrobnim okužbam. Ker inulin tako spodbuja tako imenovano bifidofloro, o...
Nemčija, Hemer
...novozelandska zeleno-usnata gojena školjka: bogata z glukozaminoglikani, ki so še posebej pomembni za delovanje presnove sklepov ter za gradnjo sklepnega hrustanca in sinovialne tekočine, naravnimi vitamini, minerali in esencialnimi sledilnimi elementi Hudičev krempelj: deluje protivnetno in lajša bolečine, zavira encim, ki razgrajuje hrustančno beljakovino Ginkgo: spodbuja prekrvavitev in...
Nemčija, Weinheim
Veller GmbH se predvsem ukvarja z razvojem izdelkov, kot so prehranska dopolnila, sestavine in podobno v biotehnološkem procesu. Trenutno večina izdelkov podjetja vključuje prehransko dopolnilo - Transglutaminaza (TG), Glukoza oksidaza, lakaza, naravni konzervans hrane ε-Polilizin. Naše podjetje zdaj ponuja najboljše cene za transglutaminazo v EU. Transglutaminaza je encim mikrobiološkega izvora.
Ujemajoči se izdelki
Transglutaminazni encim
Transglutaminazni encim
Nemčija, Rosshaupten
...Transglutaminaza, živilski dodatki in pomožne snovi Transglutaminaza, splošno znana kot TG, je naravni encim, ki ima sposobnost spreminjanja funkcionalnosti beljakovin z mreženjem glutaminovih in lizinovih vezi. TG je učinkovit lepilni agent za beljakovine ter ojačevalec teksture. Skupina C&P pridobiva transglutaminazo iz naravnega fermentacijskega procesa. Proizvodi transglutaminaze: tekoči Pakiranje: IBC kontejner, kanister...
...Konjakova guma, Karagen, Encim, Transglutaminaza, Guarova guma, Ksantan, Fosfat, Beljakovina, Sredstva za geliranje, Sredstva za zgostitev, Emulgatorji, CMC, Celuloza.
...Encim - ključ do boljšega zdravja in dobrega počutja: Imamo štiri posebne kombinacije encimov (Enzym-Wied® classic, Enzym-Wied® N in Enzym-Wied® forte) in en mono pripravek encimov.
Nemčija, Breisach
...Masleni piškoti iz pšenične moke. Sestavine: PŠENIČNA MOKA, 24% MASLA iz Bretanje, voda, 5,5% trsni sladkor, kvas, PŠENIČNI GLUTEN, JAJCA, sol, POLNOMASLENA MLEČNA PRAH, sladkor, PŠENIČNI KIS (voda, fermentirana PŠENIČNA MOKA), sredstvo za obdelavo moke E300, barvilo: karotin (naravnega izvora), encim. Hraniti pri min. -18°C. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno. Pečemo v pečici pri +170°C 13-15 min. Izdelek iz Francije. Lastnosti: Beljakovine iz živalskega mleka. Proizvajalec: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Nemčija. Številka artikla: 42564...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo