Nemčija, Frankfurt
...tehnološko podkovani in na tekočem z novostmi. Med jeziki, kot so nemščina, angleščina, grščina in drugi jeziki, lahko izbirate med splošnim in strokovnim jezikom. Poleg tega vam od leta 2017 ponujamo že preizkušen medijski učni paket za jezike, ki poleg usposabljanja vseh relevantnih veščin v prisotnem jezikovnem pouku in od leta 2018 tudi v naših live optins iz 360-stopinjskih videov in...
Nemčija, Hamburg
... v regranulate/mletja in jih ponovno dajemo na trg. Poleg mednarodnih proizvajalcev oskrbujemo tudi male in velike trgovce ter tako pokrivamo manjše in večje potrebe. Od leta 2018 imamo odprto našo podružnico v Hamburgu.
Nemčija, Weilheim
...SHIFT premikajoče slike je studio za 2D / 3D grafiko, vizualizacijo in animacijo, postprodukcijo za video, film in televizijo. Ustanovila sta ga že leta 1994 Jörg Staeger in Stefan Wimmer. Od maja 2018 podjetje vodi Stefan Wimmer. Zanesljivo in kakovostno vas podpiramo na različnih področjih uporabe: izdelava produktnih filmov, video - montažna navodila, tehnična / znanstvena vizualizacija...
Smo odvetniki in davčni svetovalci, od leta 1988 zakoreninjeni v Regensburgu in od leta 2018 prisotni tudi v Münchnu. Pri nas boste našli tako davčno in pravno svetovanje na odlični strokovni ravni kot tudi osebno in individualno obravnavo. Nismo brezosebna velika odvetniška pisarna, prav tako nismo samostojni odvetniki brez strokovne usmeritve. Za vas oblikujemo pragmatične rešitve z ozirom na gospodarske perspektive. Mnogi naši naročniki so srednje velika podjetja, poleg svobodnih poklicev in posameznikov. Ključni kriterij za uspeh našega dela je, da vi odločilno napredujete.
Sourceit je bila ustanovljena leta 2005 v Münchnu in je bila od leta 2008 do 2012 verjetno največja agencija za uvoz iz Kitajske v Nemčiji. Od leta 2018 je agencija za uvoz iz Kitajske Frisch lastnica Sourceit, s čimer širi možnosti v Aziji, zlasti na lokaciji Indija. Trenutno Sourceit upravlja podružnica v Hamburgu, kjer ima tudi skladišče.
... največjo strast in od takrat ustvarila, preizkusila in izpopolnila nešteto receptov. Že dolgo je bil moj sanje, da svojo strast in navdušenje za individualno ročno izdelana mila delim z drugimi. Zato smo leta 2018 ustanovili tovarno mil Natalie kot proizvodno in prodajno podjetje za kakovostna mila. Poleg našega nenehno rastočega lastnega asortimana podjetjem ponujamo tudi možnost razvoja lastnih ekskluzivnih receptov in oblik.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play