... popravila se izvajajo neposredno iz Altena. Kalibracije so možne tudi na področjih z visokimi odmerki moči. Poleg tega obstaja poseben, uradno odobren servisni oddelek za popravilo kontaminiranih naprav. Od leta 1995 imamo uveden sistem kakovosti po DIN EN ISO 9001. V juliju 2018 je bila izvedena ponovna certificiranje po DIN EN ISO 9001:2015. Poleg tega imamo od leta 2004 ATEX dovoljenje in smo vzpostavili sistem zagotavljanja kakovosti po zahtevah NATA. GRAETZ Strahlungsmeßtechnik GmbH je podjetje srednje velikosti, ki ga vodi lastnik. Prodaja izdelkov poteka po vsem svetu.
Nemčija, Iserlohn
GM je od leta 1907 mednarodno vodilni proizvajalec in dobavitelj okovja za krste in ročajev za krste. Poleg tega podjetje proizvaja tudi urne in transportne krste. Pogrebniki lahko te izdelke naročijo preko specializiranih trgovin za pogrebno opremo in potrebščine. Prvič na pogrebni sejem BEFA 2018 je podjetje predstavilo novost v ponudbi urn: Urncape. Urncape so biourne, znane tudi kot tekstilne urne ali tkaninske urne.
... Zierhut Industriebehälter GmbH. Leta 2017 je bila preoblikovana samostojna dejavnost v Zierhut Industriebehälter GmbH. Leta 2018 je bil kupljen in dokončan še en zunanji skladiščni prostor "Vzhod" velikosti 3.200 m². Skupna skladiščna kapaciteta tako znaša 7.500 m² (od tega 2.300 m² pokritih).
... poleti 2018) v uporabi več kot 9.000 strojev babyplast in dodatnih brizgalnih enot, približno 20 odstotkov teh se nahaja v prodajnem območju CKT. Za to število prevzemamo odgovornost za vzdrževanje, servis in oskrbo s rezervnimi deli.
... jih podpira naše prodajno osebje, ki govori šest jezikov. Kakovost naših folij zagotavljamo z visoko stopnjo proizvodnje, deloma z lastno razvitimi stroji v naši moderni proizvodni enoti v Nemčiji. Zavzeto ekipo skrbi, da so vsi naročili strank, tako majhni kot veliki, skrbno in pravočasno obdelani: Da bi to zagotovili in pokrili močno povpraševanje, smo v letih 2017 in 2018 neprekinjeno delali v izmenskem sistemu 24 ur na dan, 7 dni v tednu.
... obdelave Popuščanje, odnapetost, mehčanje, rekristalizacijsko žarjenje Površinska obdelava Cinkanje, galvaniziranje, nikljanje, prašno barvanje, KTL-obdelava, barvanje Upravljanje kakovosti in zagotavljanje kakovosti Naše podjetje je od leta 2006 certificirano, od leta 2018 po standardu DIN EN ISO 9001:2015. Najmodernejše 3D merilne naprave in preskusne metode zagotavljajo, da vsak del natančno...
Nemčija, Düsseldorf
Z dnem 1. oktobra 2018 je Mitsubishi Corporation ustanovila pet novih hčerinskih podjetij pod imenom IVICT, da bi po vsem svetu upravljala s poslovanjem s kemičnimi proizvodi. Za Evropo je novo podjetje prevzelo polno delovanje 1. januarja 2019 in se imenuje IVICT Europe GmbH. Pisarna se nahaja v Düsseldorfu in deluje brez sprememb. Z ustanovitvijo IVICT Europe GmbH želimo biti bolj prisotni v tej ključni regiji in spodbuditi nadaljnjo rast za naše stranke in delničarje. IVICT Europe GmbH je 100-odstotna hčerinska družba Mitsubishi Corporation.
Podjetje, ki ga je leta 2010 ustanovil Dirk Lohmann, je leta 2018 prevzel Frank Rein. Naš cilj je postati vaš zanesljiv partner za CNC-obdelavo kompleksnih struženih in rezkanih delov – in to z najvišjimi zahtevami do sebe. Poleg točnosti pri rokih in dobavi se odlikujemo po fleksibilnosti in prilagojenih rešitvah. V naši proizvodni hali, ki obsega 400 m², delamo med drugim z modernim 5-osnim...
Nemčija, München
... svetovnimi atlasi. Založbo je leta 1997 ustanovil Wolfgang in Calina Kunth pod imenom »Verlag Wolfgang Kunth« in jo leta 2012 preimenoval v KUNTH Verlag. Publikacije naše založbe so skozi leta prejele številne nagrade, med drugim IMTA Gold Award (Najboljši svetovni atlas), ITB BuchAwards in Gregor Calendar Awards (zlato in srebro 2015, srebro in bron 2016, srebro, bron ter nagrada občinstva 2017 in 2018, srebro in bron 2019) ter zlato na Japan Calendar Award 2018. Na ITB Awards 2016 je Wolfgang Kunth prejel LifeTimeAward.
Nemčija, Mühldorf
... sosednjega zemljišča in novogradnja montažne hale ter prenova obstoječe hale 2012: Večinska lastniška udeležba v konstrukcijskem biroju AlpinaTec v Avstriji. Selitev učne delavnice v nove prostore. 2013: 25-letnica podjetja 2018: Prevzem poslovanja s strani MBM Industrie GmbH...
...Podjetje Bagger-Transportunternehmen je bilo ustanovljeno leta 2018. Kot mlado podjetje je "Alex" v okolici Neuburga, Raina, Donauwörtha in Ingolstadta - predvsem med zasebnimi strankami - znan in cenjen po svojih sposobnostih in fleksibilnosti. Vse naloge, od izkopa gradbenih jarkov do rušenja starih stavb, prevozov peska in gramoza do sekancev iz gozda, se izvajajo enostavno in skrbno.
... 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"Razvoj modularnega profilnega sistema KINETIK MSystem® se je začel pred dobrimi 10 leti. Oktobra 2018 je KINETIK MSystem® praznoval svojo 10. obletnico."}...
Nemčija, Karlstadt
... projektiranje, konstrukcijo in izdelavo naprav ter manjših sistemov do predaje ključev stranki. S svojimi inovativnimi rešitvami poskušamo optimizirati proizvodne procese naših strank in povečati učinkovitost naprav ter obstoječo stopnjo avtomatizacije. Na željo našega obstoječega kroga strank AZ Planungsbüro, da projekte predstavimo kot celovite naloge, je bila leta 2018 poleg AZ Planungsbüro...
Nemčija, Neuss
... GmbH deluje kot farmacevtski veletrgovec na trgu od oktobra 1998. Družba je po §52a odst. 1 AMG od 3. marca 2005 pooblaščena. Okrožna vlada Düsseldorf je to dovoljenje obnovila 20. aprila 2018 in potrdila skladnost z EU-GDP členom 84 Direktive 2001/83/EG. S tem zagotavljamo naše storitve po trenutno najvišjih standardih. Podjetje trenutno pokriva naslednje poslovne področja: logistika storitev, dobava veletrgovcem, dobava lekarnam, dobava končnim strankam.
Nemčija, Frankfurt
... so polprevodniki, wafri in LED diode. Z več kot 60-letnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in rastočim portfeljem izdelkov LumaSense združuje različne tehnologije v nove rešitve, tudi za najbolj kompleksna okolja. LumaSense je bil septembra 2018 prevzet s strani Advanced Energy.
... Joachim Meyer vstopi v upravljanje podjetja in tako vodi podjetje v tretji generaciji 2005 Povečanje proizvodne površine na 1710 m² 2010 Prva certifikacija DIN EN ISO 9001:2008 2018 Prehod na DIN EN ISO 9001:2015 2019 Povečanje proizvodne površine na 2430 m² Kako lahko z obdelavo kovin in obdelavo pločevine navdušimo stranke? Damkovo uspešno recept za obdelavo kovin – včeraj, danes in...
... uradom in 1000 m² proizvodne površine v poslovnem parku Hochsauerland v Schmallenberg-Bad Fredeburg. Ta je bila zasedena januarja 2016. Leta 2017 je potekala prizidava, proizvodna površina pa je bila povečana za dodatnih 500 m², ki so na voljo za proizvodnjo od začetka leta 2018.
Nemčija, Urbach
Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1985 s strani Wolfganga Krista kot samostojno podjetje. Na začetku smo se osredotočili na opremljanje tiskanih vezij, popravilo elektronskih naprav in sestavljanje električnih sklopov. S povečanjem podjetja in širjenjem kadrovskega potenciala smo se leta 1998 preselili v nove prostore v Schorndorf-Oberberken, leta 2018 pa v Urbach, kjer se trenutno nahaja...
... Nemčiji. Zavarujte si pravočasno najboljšo zabavo z izvirnimi idejami za vaš dogodek. „Sanjski hodnik“ - umetnik leta 2018/2019 (izbran s strani KFM Deutsche Mittelstand AG) - je strokovnjak, ki bo vašo zabavo spremenil v uspeh.
... termotransferne barvne trakove. Od leta 2018 smo na seznamu UL in dobavljamo posebne UL certificirane etikete. Poleg tega po vsem svetu izbiramo kakovosti in jih intenzivno testiramo. Vse kakovosti presegajo naše visoke kakovostne zahteve. Cilj, da naše stranke oskrbimo s popolnoma usklajenimi izdelki, je tako dosežen.
Leta 1957, torej pred približno 6 desetletji, je podjetje Hantermann ustanovil Franz Josef Hantermann in je do danes družinsko podjetje v lasti lastnika. Danes sta direktorja Michael Hantermann in Wolfgang Nitsche leta 2018 predstavila novo napravo za serviete in popolnoma avtomatizirano pakirno linijo. Sedež in proizvodnja podjetja se nahajata na dveh lokacijah v Emmerichu ob Renu. Danes lahko...
Nemčija, Böttingen
Ustanovitev: 1989 s strani gospoda Otmarja Seelmann, gospoda Winfrieda Häringa in gospoda Johannesa Lehr Sedež podjetja: Böttingen Zaposleni: 95 (od tega 10 vajencev) Prihodki 2018: 21,5 mio. € (načrtovano) Osrednje kompetence: Avtomatizirano brušenje, poliranje in odvajanje ostružkov Vaše posebne koristi Kompletno projektiranje iz enega vira (Turn-Key-Solution) zelo visoka stopnja proizvodnje...
Nemčija, Wadern
... zunanje kopališče to temeljito spremenilo. Po nekaj pripravljalnih delih in nakupu osnovnega skladišča najemnih plošč je bil najemni sektor leta 2012 ustanovljen kot neodvisno podjetje. Najemni park je od takrat vsako leto rasel za tisoče kvadratnih metrov. Z nenehnim širjenjem in visoko kakovostjo naših najemnih sistemov smo med drugim uspešno podprli dogodke, kot so BMW Open v Kölnu in festival Deichbrand na obali Severnega morja. Leta 2018 je podjetje postalo GmbH, od leta 2019 pa smo naš portfelj razširili še za tri dodatne izdelke.
Nemčija, Essen
... varnost. Razstavljavci s področja kibernetske varnosti in gospodarske zaščite bodo predstavili svoje rešitve v lastni sejni dvorani. Poleg tega bodo strokovnjaki na visokokakovostnih konferencah delili svoje znanje o tej vedno bolj pereči izzivu. Security Essen se leta 2018 odvija na moderniziranem območju. Med prihajajočim dogodkom bo zato prvič veljala nova številka dvoran. Tudi tematsko se Security...
... zagotoviti vašo kakovost! Naloge, ki jih je mogoče decentralizirano izvajati na podlagi optimizirane delitve dela, so naše prednosti. Naši delovni prostori obsegajo približno 900 m². Potrebno fleksibilnost in kapaciteto lahko zagotovimo z našim lastnim vozilom v manjšem obsegu. Obdelava dostavljenega blaga se izvaja na svetlih, prijetnih in čistih delovnih mestih. Od leta 2018 smo se prav tako specializirali na področju čiščenja s suhim ledom.
... Onlineshop für Präzisionswerkzeuge und Werkstattbedarf.":"Na začetku leta 2018 je HENKA Orodja + Orodjarstvo GmbH objavila svojo spletno trgovino za natančna orodja in delavnico.","Initiatoren waren Herr Dr. Bernd Hentschel aus Rittersgrün (Sachsen) und Herr Karl Kaufmann aus Backnang (Baden-Württemberg).":"Iniciatorja sta bila gospod dr. Bernd Hentschel iz Rittersgrüna (Saksonija) in gospod Karl...
Nemčija, Karlsruhe
... temeljne stebre za partnersko sodelovanje z našimi strankami. Seveda smo tudi po izvedbi projektov našim strankam na voljo kot kompetenten kontakt z našimi storitvami, kot so podpora, vzdrževanje ali pomoč pri aplikacijah in sistemih. Leta 2018 smo kupili podjetje Wilsch IT-Services GmbH v Grünwaldu, ki od leta 1996 ponuja IT-storitve, vzdrževanje strojne opreme, spremljanje in upravljane storitve.
Nemčija, Gottmadingen
... Leto 2010: Certifikacija kakovosti in okolja po DIN EN ISO 9001:2008 / 14001. Leto 2015/16: Gradnja drugega upravnega objekta ter montažne dvorane. Leto 2018: Certifikacija kakovosti po revizijskem standardu DIN EN ISO 9001:2015 (z zelo dobrim rezultatom). Leto 2020: Novogradnja še ene montažne dvorane, vključno s pisarniškim delom.
Nemčija, Bad Endorf
Obdelava vseh običajnih kovin in plastike Iščete podjetje, ki izdeluje vaše obdelane dele? Pišite nam in pripravili vam bomo individualno ponudbo. Podjetje je bilo ustanovljeno junija 2018 s strani Martina Stephana. Sedež podjetja se nahaja v bavarski občini Bad Endorf, točno na sredini med Salzburgom in Münchnom (približno 80 km). Naš cilj je, da skupaj s stranko obravnavamo naloge, v naše...
Nemčija, Lohr
... in storitvami Bosch Rexroth ustvarja pogoje za popolnoma povezljive aplikacije. Bosch Rexroth svojim strankam ponuja hidravliko, električne pogonske in krmilne tehnologije, tehnologijo prenosnikov ter linearno in montažno tehnologijo, vključno s programsko opremo in vmesniki za internet stvari. S prisotnostjo v več kot 80 državah je več kot 32.300 zaposlenih leta 2018 ustvarilo prihodke v višini približno 6,2 milijarde evrov.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play