Slovenija, Ljubljana
...Majhna premazna naprava (naprava za oblaganje) lahko proizvaja dragee z enakomernim premazovanjem in mešanjem izdelka v vrtečem se bobnu. Ima dve optimalni hitrosti in je primerna za različne sestavine. Namizna različica premazne naprave je primerna za domačo uporabo, kavarne, laboratorije in za majhno proizvodnjo. Dimenzije 430x280x370 mm; Teža 10 kg; Kapaciteta nalaganja 2 litra; Električni napajalnik 220 V / 50 Hz; Poraba moči ≤ 0,1 kW/h; Material ohišja Nerjaveče jeklo AISI 304; Material sklede Nerjaveče jeklo AISI 304; Hitrost vrtenja 30; 45 rpm; Število hitrosti 2; Prilagoditev hitrosti Da...
Francija, Talant
DECO RELIEF je specialist za opremo in sestavine za slaščičarstvo in čokolado. DECO RELIEF je blagovna znamka profesionalne kakovosti. Naši silikonski modeli imajo številne prednosti (prožnost, enostavno odstranjevanje…). S povezovanjem modelov z barvili in aromami naše blagovne znamke boste lahko ustvarili privlačne sladkorne kreacije z široko paleto barv in okusov. DECO RELIEF je tudi speciali...
...IBC z električnim ogrevanjem in izolacijo za temperaturno občutljive živila, kot so čokolada, jedilne maščobe in glukoza. Možnost namestitve različnih cevnih priključkov na dnu. 2.000 W električno ogrevanje. Temperature do 130 °C. Schuko vtič ali CEE vtič. Volumen: 1.000 litrov Material: Nerjaveče jeklo DIN 1.4301...
Francija, Saint Lambert De La Potherie
... čokolada topla cel dan. Termostat: 0°C do 85°C Moč: 220V / 50Hz Stikalo: vklop/izklop Material mešalnika: nerjaveče jeklo Material ploskega mešalnika: plastika Kapaciteta: 9,5 litra Višina kozarca ali skodelice: max 10 cm Dimenzije: L280 x P410 x H580 mm Teža: 7,5 Kg...