...Zaradi svoje oblike cevi z zaobljenimi konci se Pennes odlično ujemajo z omakami. Te se namreč znajdejo znotraj majhnih cevi, kar zagotavlja eksplozijo okusov v ustih!
Narejene so iz stare sorte pšenice, ki bo vaši jedi dodala značaj.
Neto teža: 700g...
...kot so testeninske solate, enolončnice, omake ali preprosto kot glavni sestavni del bogatih testeninskih jedi. Fusi so znani po svoji vsestranskosti in sposobnosti usklajevanja z različnimi okusi in omakami, kar jih dela pravo zadovoljstvo za ljubitelje testenin. Poleg tega so, tako kot vsi naši izdelki, organski in veganski.
Velikost porcije: 100g
Energijska vrednost: 1555kj / 366,2 kcal
Skupne maščobe: 1,09g
Nasičene maščobe: 0,25g
SKUPNI OGLJIKOVI HIDRATI: 77,02g
Sladkorji: 4,82g
Vlaknine: 1,17g
Beljakovine: 11,89g
SOL: 0,07g...
... SYP naprava za riževe kolačke odpravlja te pomanjkljivosti in uporablja hidravliko za proizvodnjo enakih izdelkov ter znatno povečuje njihovo dolgoživost. Poleg tega so na voljo različne oblike v različnih velikostih in oblikah, da zadovoljijo potrebe strank. Male naprave se lahko proizvajajo v lokalnih trgovinah, večje pa v tovarnah.
Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!!
Hvala...
I3C+ je podjetje, specializirano za izvoz kmetijskih živilskih izdelkov. Z danko na široko paleto kmetijskih živilskih izdelkov se naše podjetje predvsem razvija na področju izvoza in distribucije oljčnega olja, datljev, testenin, gaziranih pijač, konzerv, začimb, peciv, embalaže za živila, higienskih izdelkov in še mnogih drugih izdelkov.
I3C Plus je vaš zaupanja vreden partner. Vse, kar počnem...
...Trofie so vrsta kratke testenine, pripravljene iz testa iz durum pšenične semoline in vode. Zaradi njihove podolgovate in zožene oblike so popolne za postrežbo preprostih in okusnih jedi.
...Črna česen je rezultat obdelovalnega procesa, ki radikalno spremeni tradicionalni beli česen. Med časom zorenja se vsebnost sladkorja v česnu naravno poveča, medtem ko se iz močnega, pekočega okusa razvijejo sladki, karamelizirani okusi. Črna česen v prahu je fina, mleta različica tega spremenjenega česna.
Črna česen v prahu je vsestransko uporabna. Odlično se poda k mesnim jedem, kot sta steak ali pečen piščanec. Poleg tega jo lahko uporabimo za začinjanje testenin, riža, omak ali celo zelenjave. Zaradi oblike v prahu jo je enostavno odmerjati in shranjevati v kuhinji.
... nalagalna cona, avtomatsko razkladanje
• avtomatski vnos embalaže
• usklajevanje zatesnjenih embalaž
• tiskana folija, LID krčljiva folija, notranje rezanje
• odmerni sistemi za različne proizvode
• stroj z dvojno matrico za višjo proizvodnjo (REEFLEX 250 VG)
Maksimalna embalaža: 365 x 350 x H130 mm
Hitrost: 6 - 12 ciklov / minuto
Število embalaž na cikel: 1 - 3
Uporabe:
Plinasto pakiranje svežega mesa, mesnih izdelkov, rib in ribjih pripravkov, zelenjave, testenin, pripravljenih obrokov, sadnih solat, suhega sadja, fino mesnih solat, juh, omak,...
...Pelati izhajajo iz tradicije in strasti do paradižnika... podolgovate oblike, zrele na soncu in pobrane ob pravem času, da jih nežno parimo, olupimo in zapakiramo, da ohranimo okus, vonj in aromo našega območja. Italijanske odličnosti, odličnosti iz Puglie.
Neto teža 520 g.
Tržimo kakovostne tipične proizvode iz Apulije. Našim strankam ponujamo široko paleto izdelkov pod eno blagovno znamko: Taralli, piškoti in slani ter sladki prigrizki, Orecchiette, Cavatalli in druge tradicionalne obliketestenin iz semolinske moke, ekstra deviško oljčno olje, pridelano v lokalnih mlinov z metodo hladnega stiskanja, kot včasih. Proizvajamo po zdravih receptih, brez uporabe konzervansov, s poudarkom na kakovosti embalaže in označevanja naših izdelkov. Naši kupci v Italiji so trgovine, majhni supermarketi, vinoteke. Izvažamo po vsej Evropi.
... prilagojeni francoskim trgovinam in pekarnam:
- Moka pšenice tip 80, 110 in 150
- Testenine iz pšenice: 4 oblike
- Testenine iz polnozrnate pšenice: 4 oblike
- Moka kamuta tip 80, 110 in 150
- Testenina Torsade 100% moka T80 kamut
- Conchiglie s spirulino
- Tors'Epices
Z osredotočanjem naše dejavnosti na francoski trg želimo prispevati k širjenju francoske gastronomije z zagotavljanjem avtentičnih in kakovostnih izdelkov našim partnerjem, zlasti trgovinam in pekarnam. Izbira naših moke in testenin pomeni izbiro odličnosti po francosko.
... ogljikovih hidratov, in za najmanj 12 do 36 ur, odvisno od vrste oblike, ki jo je treba obdelati. Obdelava svežih testenin: vsak izdelek je narejen iz SKRBNO IZBRANIH SUROVIN in kategorično zavrača uporabo konzervansov ali dodatkov. Kakovostna testeninska plast. To je cilj, ki ga zasledujemo pri vsakem proizvodnem ciklu. Izbrane sveže jajca, moka z visokim vsebnostjo beljakovin, ki izvira 100% iz italijanskih polj, počasi in enakomerno gnetenje, stalno in postopno oblikovanje z bronasto šablono, to so naši skrivnosti.
Naše podjetje proizvaja testenine iz trde pšenične semenske moke na ročni način, vendar z najsodobnejšimi stroji, pri čemer uporabljamo popolnoma ročno obdelavo, kot je počasno in dolgotrajno sušenje (približno 3-4 dni) pri zelo nizkih temperaturah (40°-45°). Oblike so izključno iz bronastega materiala, kar zagotavlja edinstveno poroznost. Vse to, skupaj z našo posebno izbiro semenske moke in znanjem našega mojstra testenin, ustvarja edinstven izdelek.