Ukrajina, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
...Naša majonezna omaka 'Lagidny' (gladka, nežna) vsebuje le minimalno količino sončničnega olja: le 30 %. Tako je mogoče doseči najnižjo možno energijsko vrednost za majonezne omake: le 293 kkal na 100 g izdelka. Ta omaka ima lahko konsistenco in prijeten, gladek, a hkrati pikanten okus. Nepogrešljiva preliv za zelenjavne solate! Rok trajanja: 240 dni Če je shranjena med 0°C in +18°C Regulativna referenca: DSTU 4487:2015 Trans maščobe: BREZ Kalorična: NIZKA VSEBNOST GSO: BREZ...
Nemčija, Bad Bramstedt
...Zeliščna česnova omaka - sveža in začinjena! Ta okusna omaka se odlično poda k ribam, mesnim ali zelenjavnim jedem, saj je aroma zelišč s česnom vsestranska in se pravzaprav vedno prilega. Priprava: Vsebino vrečke zavrite z 250 ml hladnega mleka ali 250 ml vode in 50 g masla ter kuhajte 3 minute. Vsebina: 22,00 g Številka artikla: 500057...
Italija, Imperia
...Pate Rosso – Okusna omaka iz posušenih paradižnikov. Rahlo začinjena zaradi dodatka kančka čilija in česna, primerna za različne gastronomske priprave. Oznaka izdelka V 'Priponkah' boste našli oznako z informacijami o hranilnih vrednostih in druge informacije o izdelku. Kombinacije Odlična za začinjanje mesnih glavnih jedi, idealna za začinjanje testenin, popolna za namaz na preprostih crostinih in brusketah. Način shranjevanja Shranjujte na suhem in hladnem mestu, stran od virov toplote. Po odprtju shranite v hladilniku (+4°C). Porabite v 3 dneh. Koda: PR 180...
...Okusna in privlačna prenova znamenitega mečarja, nedvoumno glavnega junaka številnih mediteranskih receptov. Pomislili smo, da bi obnovili tradicijo, ki ga povezuje z našo kuhinjo, in pripravili posebne mesne kroglice, obogatene s omako, vredno 'scarpetta'.
Belgija, Liege
...Samyang Hot Chicken Jajang Buldak je okusna pražena Buldak rezanca s pikantno korejsko Jajang omako, omako iz črnega fižola in pikantno Buldak omako. Okus in pikantnost jajanga sta poudarjena z dodajanjem jajang praška v tekočo juho, edinstveno za Samyang Buldak omako, kar vam omogoča, da uživate v okusu pikantnega jajangjanga brez občutka mastnosti. 105:grami...
Francija, Grigny
...Ta okusna omaka je bogata s zdrobljenim črnim poprom z začinjenim okusom. Izbrana je bila zelo fina aromatična paprika za pripravo te omake. Popolnoma se bo ujemala z vašim mesom. PAKIRANJE: 6 x 1 kg = 6 kg...
... pripravo humusa (pasta iz čičerike) ter okusna priloga k mesnim, ribjim jedem in solatam. Tahina ni le pomaka, temveč tudi okusen namaz, preliv in omaka. S svojim edinstvenim okusom in številnimi možnostmi uporabe obogati vaše kulinarične kreacije.
...Informacije o izdelku Izjemno raznolika mešanica nori je prav tako okusna, kot izgleda. Ta visokokakovostna mešanica vsebuje riževe krekerje in arašide, nežno začinjene s sojino omako po avtentičnem, originalnem japonskem receptu. Hrskava, lahka in preprosto okusna. Sestavine Riž, sojina omaka (soja, pšenica, sol), sladkor, arašidi, pšenična moka, črne soje, sezam, alge, sončnično olje, tapiokin...
Francija, Paris
...Zelenjavna omaka (bučke, čebula, paprike), pripravljena v sladko-kisli omaki, ki se odlično poda tako k sirom, mesninam kot tudi solatam. Hrskavost teh ekoloških zelenjav je odlična okusna alternativa kislim kumaricam in je všeč tako malim kot velikim! Dimenzije: 120*71 Neto teža: 570g Volumen: 420g...
Turcia, Istanbul
...Gurmanska in kuharska omaka, pripravljena iz pečenih paradižnikov, pečenih kapija paprik, pečenega česna, melase iz datljev, timijana, paradižnikovega koncentrata, sončničnega olja, balzamičnega kisa in soli, ki je okusna in edinstvena alternativa vsem paradižnikovim omakam in kečapom. Uživamo jo lahko tako vročo kot hladno, postrežemo jo lahko z burgerji, pomfrijem, hrenovkami, sendviči, mesnimi ploščami, siri, kot preliv za brusket, omako za pomakanje ali omako za testenine. Ta izdelek je 100% veganski, brez glutena in brez dodatkov.
Južna Koreja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...Verjamemo, da je okusna, topla jed temelj sreče v življenju. Sojina omaka je že tisočletja tradicionalna osnovna hrana na jedilnih mizah. Odkar smo začeli leta 1905, Monggo Foods proizvaja svojo sojino omako na istem mestu že več kot 100 let. Monggo sojina omaka odlično ohranja tradicionalen okus in aromo sojine omake. Kot omaka, ki se poda vsem jedem, si prizadevamo zagotoviti, da lahko vsakdo...
Nemčija, Hamburg
...Predstavljamo Barilla Sugo Basilico 400g – okusna izkušnja Italije v kozarcu! Ta avtentična italijanska paradižnikova omaka je narejena iz najboljših sestavin in je izvrstna mešanica sončno zrelih paradižnikov in aromatičnega bazilike, ki ujame bistvo tradicionalnih mediteranskih okusov. Privoščite si bogato in svilnato teksturo, ki harmonično ovije vaše najljubše testenine in vsak ugriz spremeni v okusno kulinarično potovanje. Mamljiv vonj svežega bazilike prežema vsak žlico in dvigne vaše kulinarične izkušnje na novo raven.
Francija, Paris
...Recept za tradicionalno jed "Makrouna bel salsa", ki je zelo priljubljena v Tuniziji in se pripravlja z edinstveno paradižnikovo omako, vam ponujamo v tej omaki za makarone. To je okusna receptura, ki spremlja naše testenine, z mešanico začimb in oljčnega olja. Sestava: voda, koncentrirani paradižnik, sojino olje, svež paradižnik, paprike, čebula, česen, sol, začimbe Na voljo: 1000 izdelkov...
Martinik, Rivière-Pilote
...Gorčična omaka z velikim timijanom "Okusi Maje" je izdelana iz velikega timijana, ki se izključno goji na Martiniku. Veliki timijan ali "gwo ten" je aromatična trajnica, ki se uporablja v kreolski kuhinji. Ta okusna rastlina prinaša zeliščno svežino tej okusni gorčici. Gorčična omaka z velikim timijanom bo odlično dopolnila vaše krompirjeve ali riževe solate, prav tako pa tudi marinirane ribe in meso.
Turcia, Istanbul
... in sestavine ter očaral gospodinjstvo s svojim vonjem. Stavimo, da bo ta pica všeč vsem. Ta okusna pica, okrašena z govejo klobaso, paradižniki, papriko, koruzo in olivami, je okus, ki ga vsi, od sedemdeset do sedemdeset, nestrpno pričakujejo, da bo skuhana!
ufs.country_names.RU, Moscow
...Jed na žaru iz rib - vedno je okusna in izvirna. Z našo začimbo bo riba resnično praznična, dišeča, nežna in s hrustljavo skorjo. Za žar je primerna vsaka riba z gosto mesnato strukturo, ki ni preveč kosti in mastna. Lahko jo pripravimo v kosih ali celo, še posebej, ko gre za rečne ribe. Združite začimbo z olivnim oljem in pustite, da se omaka prepoji, nato pa ribo premažite z nastalo omako...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo