Španija, Vic
Od leta 1878 so naše moke znane po svoji visoki kakovosti, obrtniški spretnosti in visoki ravni doslednosti. Inovacije so bile vedno ena naših prioritet. Leto za letom smo si prizadevali za širitev naše ponudbe izdelkov, kot so različne mešanice, posebne moke za pice, ekološke moke mlete na kamnu, brezglutenske moke in moke po meri. Trenutno imamo široko izbiro izdelkov, posebej zasnovanih za...
Belgija, Sint-pieters-leeuw
... paradižnik, ekološka pira, ekološke začimbe, ekološke moke, ekološki siri, ekološko maslo, ekološki suhi sadeži, ekološki grah, ekološki fižol, ekološko oljčno olje, ekološka zelenjava, ekološko oljčno olje, ekološke leče, ekološki proso, ekoločne olive, ekološki ječmen, ekološke testenine, ekološki grašek, ekološki čičerik, ekološke juhe, ekološka minestrone, ekološki namazi, ekološka riž, ekološke omake, ekološka sol, ekološki sirupi, ekološka tapenada, ekološki pesto, ekološki tun in ekološke zeliščne čaje.
Italija, Turin
...granatno jabolko, marelice, fige, sultane, mandarine, melone, pomaranče, hruške, kaki, slive, maline, kisle češnje), koščke zelenjave, zelenjavne praške (paradižnik, špinača, pesa, korenje, črne korenje), zelišča in začimbe (origano, timijan, kumina, janež, komarček, rožmarin, žajbelj), konvencionalne in ekološke sadne sokove iz koncentratov in NFC (jabolko, marelica, granatno jabolko, korenje, kisla...
Nemčija, Düsseldorf
Karl Rölkens KG proizvaja dinkel. Dinkel je žito z lahko prebavljivostjo, visoko vsebnostjo beljakovin in rahlo oreškovim okusom. Je idealna osnova za zdravo prehrano. Karl Rölkens nenehno ponuja dinkel tako iz konvencionalne kot tudi iz ekološke pridelave. Velika znana podjetja v živilski industriji predelujejo izdelke podjetja Karl Rölkens – in tako iz olupljenega zrna nastajajo moke, žitarice, otroška hrana ali specialni izdelki.
Gojimo 40 ha žit. Imamo mlin z granitnimi kamni. To nam omogoča, da zagotavljamo zelo visoko kakovostne ekološke moke. Gojimo semena iz naše kmetije: pšenico, trdo pšenico, majhno pšenico, domači koruza in ajdo. Iščemo partnerje, pekarne in crêperije. V radiju 50 km okoli naše kmetije. Možne so tudi druge razdalje (najti ustrezno dostavo).
BackNatur Lepold je razvil Backferment po načelu med-sal. BackNatur ferment je posebno pekarsko ferment, s katerim lahko pečemo vse vrste kruha brez dodatka kvasa. Možne so tudi žemljice in fine pekovske izdelke brez pekarskega kvasa. Medeno-solni kruh vsebuje le ekološke žitne moke, vodo, bio cvetni med, sol in malo bio oljčnega olja. BackNatur ferment se lahko uporablja za različne izdelke...
Italija, Belforte Del Chienti
ZAKAJ IZBRATI NAŠO TESTENINO? Preprosto zato, ker smo povsem italijansko podjetje, mlado, ki ljubi proizvodnjo testenin in naravne, ekološke ter brezglutenske hrane. Natančno nadzorujemo celotno verigo, od setve, do žetve in do predelave našega končnega izdelka. Moke, uporabljene pri proizvodnji naših ekoloških testenin, izvirajo iz starih semen italijanskih žit, ki jih podjetje samo reproducira...
Italija, Calenzano
... Naslavljamo vse operaterje v sektorju ekološke hrane: - obrtne in industrijske prehrambene laboratorije - menze - hotele, gostinstvo in catering - trgovine s prodajo na debelo - G.A.S. (Skupina za solidarno nakupovanje)...
Španija, Córdoba
...Cuatro Soles je ekološka pekarna, ki ponuja 100% BIO izdelke za preprečevanje, boj in lajšanje bolezni. Ukvarjamo se s pekarstvom in slaščičarstvom, izdelanim iz najkakovostnejših sestavin. Vsi naši kruhi so pripravljeni z "kislim testom", na voljo pa imamo tudi široko izbiro izdelkov za ljudi s specifičnimi intolerancami, kot so ekološki biskviti, ekološke muffine, ekološke moke, ekološka semena...
...Decker+Mönch GmbH & Co. KG je mlin, ki proizvaja moke, pekarske mešanice, žitarice in žito. Decker+Mönch ponuja: - pšenično, rženo in kamutovo moko, polnozrnato moko, grobo moko, zdrob in moko iz konvencionalne pridelave, iz nadzorovane in integrirane pridelave ter iz nadzorovane ekološke pridelave. - Pekarske mešanice; pekarske mešanice in predmešanice po recepturah - različne mueslije, koruzne kosmiče in kosmiče - prehransko žito, žito iz konvencionalne pridelave, iz nadzorovane in integrirane pridelave ter iz nadzorovane ekološke pridelave.
Belgija, Havelange
...rž. Ekološke polnozrnate in polpolnozrnate moke Pšenica, pira, ajda, rž. Ekološki muesli Muesli 100% pira brez dodanega sladkorja. Flokani pira Agribio, kocke jabolk in sliv, pražena ajda, koščki orehov in lešnikov, sončnična in bučna semena. Ekološke testenine Marelli testenine 100% pira. Moka pira polnozrnata z zarodkom zrna. Krajše testenine v spirali brez jajc.
Združeno kraljestvo, Chipping Norton
Matthews Cotswold Flour je specializirana mlinarstvo, ki se nahaja v srcu Cotswoldov. Mlin Cotswold še vedno lasti in vodi očetov in sinov tim Paul Matthews in Bertie Matthews, 5. in 6. generacija. Nahaja se na robu čudovitih Cotswoldskih hribov v vasi Shipton under Wychwood, ta tradicionalni Cotswoldski mlin proizvaja široko paleto kakovostne umetniške, ekološke in specializirane kulinarične ter krušne moke. Še vedno uporabljamo izvirno zgradbo, ki je bila dokončana leta 1912.
Belgija, Grâce-Hollogne
...Vse vrste moke in semolina visoke kakovosti in ekološke. Smo veletrgovec / uvoznik vseh vrst moke (tudi ekološke), vključno s semolino iz trde pšenice v Belgiji. Dobavljamo z tovornjaki in prodajamo tudi na kraju samem v našem skladišču. Prodajamo tako posameznikom kot tudi podjetjem.
Italija, Zafferana Etnea
Podjetje, ustanovljeno leta 1950 z Giuseppejem Russom, je specializirano za prodajo različnih vrst prehranskih moke (moke iz fine semenske moke, dvojna ničla, polnozrnate, sojine, 5 žit, moke za arabski kruh, ekološke moke in moke brez glutena) ter prehranskih izdelkov (gobe, paradižnikova pulpa, sezam in izboljševalci). Ekskluzivni distributer najboljših nacionalnih in lokalnih mok. Danes...
Romunija, Focsani Vrancea
...Jajčna testenina, Ekološke testenine, Polnozrnate testenine, Semolina in moke, Testenine iz semoline, Testenine s špinačo, Paradižnik v konzervi. G. SCIRE 'ITALO, višji direktor prodaje. tel. 004,0729818823...
Italija, Montecosaro
... slaščičarna Pietro Quercia ​ Naša pekarna slaščičarna Pietro Quercia, ki se nahaja v Montecosaru, izhaja iz ideje proizvesti kruh, ki nudi okus in prebavljivost, zahvaljujoč dolgi fermentaciji z matičnim kvasom, ki ga vsak dan osvežujemo. Stari žitni sort, ki jih skrbno izbiramo iz območja Marche, so rezultat ekološke pridelave. Mletje izključno na kamen zagotavlja, da zrna ohranijo vse svoje okuse in...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo