...Dr. Paul Lohmann® ponuja kalcijev malat v finem prahu v kakovostih za živila/kemično čisto in za prehranske dodatke.
Na področju živil se uporablja kot regulatorkislosti.
CAS 5743-31-7
EINECS 227-262-0
Dr. Paul Lohmann® izvaja razvoj izdelkov in aplikacij v tesnem sodelovanju s strankami. To vključuje prilagajanje kemijskih in fizikalnih parametrov, kot so gostota, vlažnost, velikost delcev, čistost ali pH-vrednost.
...acetatnega polivinila za lepilne snovi in sintetičnih vlaken ter tkanin.
V gospodinjstvih se razredčena oksavna kislina pogosto uporablja v sredstvih za odstranjevanje vodnega kamna.
V živilski industriji se uporablja kot regulatorkislosti in kot začimba.
Industrije:
Gospodinjske kemikalije, Gnojila
Lastnosti:
Številka CAS 64-19-7
WE številka 200-580-7
Kemijska formula CH3COOH
Molekulska masa 60,05 g/mol
Carinska koda 29152100
ADR UN2789
pH <1
Tališče / zamrzališče -20°C (1013 hPa)
Območje vrelišča 92°C (1013 hPa)...
... soočanju z različnimi izzivi za otroke vseh starosti. Navodila za uporabo: Pustite, da se lizika počasi raztopi v ustih. Vzemite 1-3 lizike na dan. Sestavine: Izomalt, regulatorkislosti (citronska kislina), arome, beta-glukani ((1,3)-(1,6)-Beta-D-glukan), barvila (kompleksi ku`ričnih klorofilov in klorofilinov). Shranjevanje: Hraniti stran od vlage in svetlobe! 10 kosov po 8 g vsak.
...Kupite kalijev karbonat živilske kakovosti, znan tudi kot pepel ali biserni pepel, ki ob raztapljanju v vodi tvori močno alkalno raztopino.
Uporablja se kot sredstvo za vzhajanje pri peki kruha in kot pomožno sredstvo pri predelavi kakavovih zrn, za zniževanje kislosti med proizvodnjo vina, kot pufer v marinadah za meso ter kot regulatorkislosti v mleku in smetanah v prahu. Je glavna sestavina v...
...mango pire, sok iz morske krhlike, sladkor, regulatorkislosti - citronska kislina, pitna voda
Energijska vrednost na 100g (kcal) - 45 kcal=
Ogljikovi hidrati na 100g - 11g...
... odmerjanje glede na težo
V vsakem bonbonu CBD najdete naslednjo sestavo:
CBDdiol (CBD) širokega spektra 5mg
sladilo sladkor in glukozni sirup
zgoščevalec želatina (svinjska), kislost
Regulatorkislosti citronska kislina
arome
barvila modra briljantna, rumena košenila, kurkumina
konzervansi kalijev sorbat, olje repice
Škatla iz reciklabilnega PET. Pomislite na ločevanje!
Priporočilo za uporabo
Priporočamo, da vzamete 2 do 3 gummies CBD na uro proti koncu dneva. Ne jemljite CBD bonbonov pred vožnjo. Ne dajati nosečnicam ali doječim ženskam.
...Polnjene paprike s tuno 2.9 kg antipasti pečenih zelenjav iz regije PACA Marseille Francija
Polnjene paprike s tuno se lahko uživajo kot aperitiv ali kot priloga k jedi.
Sestavine Paprike (38%), sončnično olje (37%), tuna (18%), kis, sol, sladkor, kapre, ekstra deviško oljčno olje, česen, peteršilj, bazilika. Antioksidant askorbinska kislina E300. Regulatorkislosti citronska kislina E330...
...To dodatno aromo z naravno aromo se v 2-komponentnem sistemu (ki ga sestavljata osnova za mehko sladoled in aromatično dodatno sredstvo) uporablja kot aromatična komponenta za pripravo mešanice mehkega sladoleda.
Sestavine
Sladkor, prah posnetega mleka v pršilu, prah sladkorne sirotke v pršilu, kakav 48% (kakav v prahu, regulatorkislosti kalijev karbonat), zgoščevalci (guarova guma, natrijev...
...Leckerjeva čista citronska kislina je odlična za tradicionalno vlaganje marmelad, želejev in konfitur. Deluje kot regulatorkislosti in hkrati kot konzervans.
• Leckerjeva čista citronska kislina poudari naravni okus vaše sadne priprave
• Podpira geliranje marmelad in konfitur
Sestavine: citronska kislina
*=iz kontrolirane ekološke pridelave
Alergeni: ne vsebuje
Vegetarijansko: Da
Vegansko: Da...
...Natriumacetat je natrijeva sol ocetne kisline in se pridobiva z reakcijo ocetne kisline z natrijevo spojino. Je brezbarven sol z blagim vonjem po kisu, ki se dobro raztaplja v vodi, vendar slabo v alkoholu. Ko se nasičena raztopina natriumacetata kristalizira, se sprošča toplota.
Uporaba:
Živila:
* Regulatorkislosti
* Konzervans
Kozmetika:
* Pufer
* Maskiranje osnovnega vonja
Tehnično...
...Sestavine: voda, sladkor, alkohol kmetijskega izvora, mleko v prahu brez maščobe, aromati, baba v kosih, E122.
Baba v kosih: pšenična moka (PŠENICA) tip "0," jajca, rastlinska margarina, brez hidrogeniranih maščob iz rastlinskih olj in maščob (palma in sončnica), voda, regulatorkislosti E330, aromati, sladkor, sol, naravna kvas. Lahko vsebuje sledi oreščkov.
Vsebuje alergene.
Vol. 17%...
...Sladkor, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, sirotkine beljakovine,
regulatorkislosti (citronska kislina, askorbinska kislina),
stabilizatorji (karboksimetil celuloza, guar gumi),
naravno identična jabolčna aroma, barvila
(preprosto karamelno tartrazin, indigo karmin, klorofil, kurkuma)
Priprava
Zmešajte 3 l mleka, 500 g sladkorja in 500 g mešanice za sladoled
in nato počakajte 10 minut. Nato ponovno zmešajte in dajte v stroj za mehki sladoled.
Opomba: Da dobite bolj intenzivno mešanico sladoleda, jo ponovno zmešajte in nato dajte v stroj za sladoled.
... kislina E330, taurin 0,4%, regulatorkislosti, natrijev citrat E331, glukoronolakton 0,24%, kofein 0,03%, arome, barvilo E150C in riboflavin E101, inozitol, vitamini: B3, B5, B6 in B12.
Zaradi visoke vsebnosti kofeina (32/100ml) je treba ta izdelek uživati zmerno.
Hranilna vrednost na 100ml
- Energija..................47Kcal
- Beljakovine.................0,4 g
- Ogljikovi hidrati........11,2 g
- Maščobe....................0,1 g...
...regulatorkislosti (E331), modificiran koruzni škrob, izvlečki začimb, sladkor, čebula, česen, paradižnikov prah, zelišča. Pripravljeno.
Prehranske značilnosti: Brez deklariranih alergenov
Povprečne hranilne vrednosti na: 100 g
Energijska vrednost: 558,00 kJ / 133,00 kcal
Maščobe: 6,00 g
od tega nasičene maščobne kisline: 0,00 g
Ogljikovi hidrati: 2,00 g
od tega sladkor: 0,00 g
Beljakovine: 17,00 g
Sol: 0,00 g
Neto teža: 1 kg
Bruto teža: 2,28 kg
Globina/Širina/Višina: 0/0/0 mm
Preostali rok trajanja (dni): 79...