Španija, Olba (teruel)
V Gusto Mediterráneo se ukvarjamo z distribucijo sveže črne tartufe (Tuber Melanosporum), znane v Franciji kot tartuf iz Perigorda. Poleg tega dobavljamo tartufe v brisuri (tartufi v kozarcih z vodo in soljo za aromatizacijo izdelkov, kot so siri, meso ali omake) in dehidrirane tartufe za aromatizacijo prigrizkov, olja ali omak. Tako tartufi v brisuri kot dehidrirani so usmerjeni v industrijski s...
Španija, Dicastillo, Navarra
... je zimski tartuf Tuber Melanosporum, ki ima grobo teksturo, okroglo obliko in običajno ne tehta več kot 200 gramov. Njegova zunanja barva se giblje od rjave do črne, odvisno od stopnje zrelosti, znotraj pa je črna z drobnimi belkastimi vejicami (gleba) Tuber aestivum (poletni tartuf), Tuber uncinatum (jesenski tartuf), Tuber melanosporum (zimski tartuf) in Tuber.
Avstrija, Vienna
...sveži črni tartuf (Tuber Aestivum), cel in 20 g + Latinsko ime je Tuber aestivum vitt. Okus poletnega tartufa je rahlo oreščkast v dobri zrelosti. Meso je na začetku sezone obiranja belo in med sezono prevzame rjavkast ton. Aroma bo med sezono močnejša. Njena koža je temno rjava do črna in je prekrita s piramidnimi bradavicami. Septembra / oktobra se poletni tartuf zamenja. Ekspresna dostava iz Avstrije v 48 urah.
Italija, Spoleto
...Izdelek izbran. Zagotavljamo kakovost in svežino. Mešana velikost. Tuber Aestivum, znan kot poletni tartuf. Kraj izvora: Apenini v Umbriji. Čas obiranja: 1. maj - 15. september. Aroma je lahka, elegantna in nevsiljiva, poletni črni tartuf prikliče vonjave podtalja, vlage in zmrznjenega listja.
Francija, Puymeras
... tartuf, imenovan tudi "Črni diamant kuhinje", je daleč najbolj cenjen med gastronomi. Danes prinaša slavo hiši Plantin. Kombinacija nežnega vonja in hrustljave teksture mu daje izjemen okus in značaj. Glavni izdelek v ponudbi konzerviranih tartufov, Črni tartuf 1. Ebullition, ko je dobro pripravljen, razkriva vonj skoraj tako močan kot svež tartuf in navdušuje najbolj izkušene okuse.