...ISO22000:2005 standard je bil objavljen kot "Sistemi upravljanja varnosti hrane – Zahteve za vse organizacije v prehranski verigi", pri čemer je standard TS 13001 HACCP razveljavljen.
ISO22000 je mednarodni standard, ki je bil objavljen z namenom odprave kompleksnosti standardov upravljanja v organizacijah, ki delujejo v prehranski verigi. Negativni dogodki, kot so izbruhi bolezni, zastrupitve...
... maloprodajo, in se po vsem svetu širi.
ISO22000:2005 Sistem upravljanja s prehransko varnostjo, ki opisuje upravljanje procesov, povezanih z analizo nevarnosti in kritičnimi kontrolnimi točkami, ter vzpostavitev sistema upravljanja kakovosti za varno in zdravo proizvodnjo hrane v organizacijah, ki proizvajajo izdelke/storitve v prehranski industriji, je bil razvit kot standard, ki ga je treba upoštevati v globalni trgovini s hrano. ISO22000:2005 je nov standard, ki je bil vzpostavljen z namenom zagotavljanja varne oskrbe s hrano po vsem svetu.
...Vprašanje varnosti hrane postaja vse pomembnejše. Po eni strani se viri hrane zmanjšujejo, po drugi strani pa se težave, ki nastajajo zaradi različnih dejavnikov v obstoječi hrani, vse bolj zapletajo. Razlog, da je varnosthrane tako pomembna, je dejstvo, da danes več kot dvesto bolezni izhaja iz hrane. Različni problemi, od alergijskih reakcij do paraliz in smrti, ogrožajo zdravje ljudi. Če...
...
Ohranjati varnosthrane v skladu s sistemom upravljanja kakovosti TS-EN ISO22000
Zdrava, varna in okolju prijazna proizvodnja
Storitev usmerjena k strankam in potrošnikom
Usposabljanje zaposlenih skozi vse življenje in skrb za raznolikost
Rast plodnosti...
... Certifikat - Certifikat za hrano, ISO 27001 Certifikat - Certifikat za varnost informacij, FSSC 22000, ISO 45001 Certifikat - Certifikat za varnost pri delu, ISO 50001 Certifikat - Energetski certifikat, OHSAS 18001:2007, ISO 10002, ISO 13485, IATF 16949 Certifikat kakovosti v avtomobilski industriji, CE Certifikat - CE Certifikat - CE Oznaka, Halal Certifikat, Halal Vegan Certifikat, Naravni...
... in s pridobitvijo certifikatov TS ISO EN 9001 in TS EN ISO22000 za varnosthrane potrdila svojo zavezanost kakovosti in ljudem ter sprejela koncept celovitega upravljanja kakovosti. V naših obratih, kjer je higiena na prvem mestu in jo obravnavamo kot nepogrešljivo načelo, nadaljujemo s proizvodnjo prašnih napitkov z okusom sadja z naložbami v osebje in tehnologijo. Naša firma si prizadeva...
...Registracijska številka: G34-7978-G-00002, Registracijska in proizvodna licenca št.: G34-7978-G-00001, ISO 9001:2008 kakovost, ISO22000varnosthrane in BRC IOP sistemi upravljanja embalaže se uporabljajo v SINANLI.
...marelice, sončno sušene paradižnike itd. Proizvajamo jih v obliki rezin ali čipsov po naročilu. Proizvajamo tudi sadne moke, kot so moke iz pomaranč in mandarin, ki se uporabljajo v pekarstvu, farmaciji itd.
Imamo mednarodne certifikate o varnosti hrane, kot so ISO 9001, FSSC 22000 itd., ki jih izdajo pristojni organi. Vse certifikate lahko pregledate. Hvala našemu sektorju znanja o suhih sadežih...
Naša podjetje, ustanovljeno leta 1991, letno kupi 500 ton olupljenih kostanjev in proizvaja kostanjev sladkor. Na 10.000 m2 odprte površine in 6.000 m2 zaprte površine izvajamo popolnoma integrirano proizvodnjo. Naše podjetje je kot prvo v svoji panogi pridobilo certifikat ISO22000 za varnost in kakovost hrane. Poleg kostanjevega sladkorja proizvajamo tudi kostanjevo pire, kostanjevo pasto, zdrobljen kostanjev sladkor za torte in kuhane kostanje v vakuumskih vrečkah.