Derivati rdečega zobatega koruze 100% Jugozahod in pridobljeni po mletju zrn, grits, semolina in moke iz koruze imajo lastnosti, ki so iskane v različ...
Naša moka vključuje celoten zrn. Je bogata z beljakovinami, vlakninami, minerali in vitamini. Koristna za zdravje. Zrno, kalček in lupina omogočajo bo...
Majhna pira, znana tudi kot „engrain“, je znana po nizki vsebnosti glutena. Vsebuje več rastlinskih beljakovin kot večina drugih žit. Zaradi svojih 8 ...
W: 380 ÷ 400. Moka tipa 55, pridobljena iz najboljših evropskih pšenic, z veliko močjo. Idealna je za gnetenje z tradicionalno metodo dolge fermentaci...
Derivati rdečega zobatega koruze 100% Jugozahod in pridobljeni po mletju zrn, grits, semolina in moke iz koruze imajo lastnosti, ki so iskane v različ...
V tovarnah za proizvodnjo semolina se semolina čisti in razvršča. Izdelek, katerega pretok se lahko nastavi, se s pomočjo pregrade enakomerno porazdel...
{"Applications Fields":"Področja uporabe\n◾ Živilska industrija\n\n◾ Mlin za moko in semolino\n\n◾ Mlin za krmo\n\n◾ Tovarne za čiščenje žita\n\n◾ Tov...
Formacija kril znotraj naprave dovaja izdelek v stabilni količini na transportno linijo. Natančna toleranca med telesom in krili preprečuje, da bi pri...
Koruzna semolina je koruzna zdrob, katere velikost se giblje med 300 in 800 mikroni (velikost semoline). Mletje z kamni nam omogoča, da ohranimo narav...
Tapiokin škrob se odlikuje po tem, da povečuje viskoznost izdelka, ne da bi ga obarval. Lastnosti tapiokinega škroba so zelo podobne lastnostim krompi...
W: 340 ÷ 360. Moke iz mehkih pšenic z nizko rafinacijo, z otrobi, ponujajo popoln koncentrat hranil za trg, ki postaja vse bolj pozoren na zdrave last...
Aplikacija europages je tu!
Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.