...Segortrufa prodaja Trufa Blanca, najcenejši zaklad gastronomije, znan po svojem intenzivnem vonju in neprimerljivem okusu. V Segortrufa vam ponujamo to izvrstnost v njeni največji svežini.
Imamo veliko količino Trufe na teden, da oskrbimo tako dobavitelje, restavracije kot končne stranke.
Izvažamo svežo truflo visoke kakovosti v Evropo, Azijo in Ameriko.
... je zimska trufa Tuber Melanosporum, ki ima hrapavo teksturo, okroglo obliko in običajno ne tehta več kot 200 gramov. Njena zunanja barva se giblje od rjave do črne, odvisno od stopnje zrelosti, notranjost pa je črna z drobnimi belimi veji (gleba).
Tuber aestivum (poletna trufa), Tuber uncinatum (jesenska trufa), Tuber melanosporum (zimska trufa) in Tuber magnatum (bela trufa).
Trufe 1. razreda so cele trufe, ki so trdne na dotik in tehtajo več kot 15 g.
Truffalia Gourmet S.L. je valencijska družba, ki se ukvarja s trufikulturo in gurmansko prehrano, z ekološkega in trajnostnega vidika. Imamo v lasti več kot 70.000 m2 plantaž hrastov truf (Quercus Ilex) v občinah El Toro (Castellon) in Andilla (Valencia), ki sta obe v bližini območja Sarrion (Teruel). Teren, nadmorska višina in lokacija zagotavljajo, da je naša sveža črna trufa (tuber melanosporum) neprimerljive čistosti in kakovosti. Španija predstavlja 40 % svetovne proizvodnje črne trufe, naše območje pa velja za najboljše v nacionalnem okviru.