Italija, Forlì
...bogat z hranilnimi snovmi, vsebuje tudi dragocene minerale, kot so fosfor, magnezij in kalij, poleg vitaminov skupine B. Priprava je zelo preprosta: po tem, ko zrna operemo s hladno vodo, jih ožamemo in kuhamo 15-20 minut v količini vode, ki je dvakrat večja od njihove prostornine. Na koncu jih dobro odcedimo. Bulgur se prilega številnim jedem: lahko ga postrežemo tako vročega kot hladnega, obogatenega z zelenjavo, in ga uporabimo za pripravo odličnih enolončnic in solat.
Francija, Olivet
ETIK ET BIO ® je družinsko podjetje iz osrednje Francije, ki se nahaja v Orléansu, vodilno podjetje na področju prodaje bio izdelkov z več kot 5000 referencami bio izdelkov, dostopnih 24/7. Z več kot 30 leti izkušenj, ETIK ET BIO razpolaga s 4 fizičnimi trgovinami in svojo spletno trgovino z bio izdelki https://www.etiketbio.eu/fr/, kjer je na voljo več kot 5000 referenc bio izdelkov, dostopnih 2...
... humus in bulgur solato. Naši biološki večkratni krožniki veliki za menije nudijo dovolj prostora za raznolike obroke in so na voljo v trojno ali dvodelno razdeljenem dizajnu. Različni predeli plastičnih krožnikov brez melamina omogočajo optimalno porcijiranje in čisto ločevanje različnih jedi ter so optimalna zamenjava za enkratne krožnike na osnovi nafte.