Italija, Lumezzane
GNALI BOCIA se nahaja v Lumezzane, v provinci Brescia, je podjetje, ki sta ga ustanovila brata Gnali konec 70-ih let, in je specializirano za proizvodnjo in trgovino s proizvodi za plin Gpl, vodo in tekočine, kot so: regulatorji, pipa in priključki za GPL, tehnični plin in vodo. Glede na dolgoletne izkušnje na tem področju in pridobljeno znanje, podjetje predstavlja pomembno referenčno točko v svo...
Romunija, Botosani
...File je najdragocenejši kos mesa. Sestavljen je iz mehkega, nežnega in sočnega mišičnega tkiva. Eden najpogostejših postopkov je zorenje od 2 do 7 dni, odvisno od starosti živali, da je pripravljen za peko na žaru. Hkrati se mišica uporablja za pripravo tournedosov in medaljonov ali filet mignon.
Francija, Carquefou
...Naša linija polsoljenih izdelkov vključuje velike klasike mesarstva, kot so kolenica, prsa, ramena,... in dimljene po starem načinu. Sestavljena je tudi iz kompletov za pripravo zimskih jedi, assortimanov kislega zelja, majhnega slanega z lečo, enolončnice, ramena po vragu itd. Ne pozabimo na prijetne trenutke z dimljenim filejem mignon po starem načinu.
Francija, Reichstett
BERTHOLD MARX et Cie, francoski proizvajalec plinskih vzmeti, je od začetka 70-ih let pridobil priznano znanje med profesionalnimi uporabniki plinskih vzmeti. Idealno lociran v središču Evrope v Strasbourgu, BERTHOLD MARX še naprej vlaga v svoje proizvodne zmogljivosti. Poleg več kot 12000 referenc, ki so na voljo takoj, so naši tehniki in naša organizacija na voljo, da zadostijo specifičnim potre...
Francija, Lyon
...Naš filet mignon se suši 3 mesece in se drgne z AOP Espelette poprom, ki je stalnica na vseh aperitivnih pladnjih v jugozahodu.
Nizozemska, Enschede
...(mleto meso, tartar) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (konica ossenhaasa) Fillet- Ossenhaas, haasbiefstuk Hanger Steak (ali Butcher’s Tenderloin)- Longhaas Mock Tender- Rame Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Zgornja stegno Rump Cap- Repni del, Picanha Rump Steak- Biftek Short Loin- Tanka ledvica Shoulder Clod- Cvetoči del (Carpaccio) Sirloin- Debela ledvica Skirt Steak- Srednji del, Obod Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kroglica...
Francija, Laure-Minervois
...Aperitiv, goveje carpaccio, zajec, golob, filet mignon, priloge iz paradižnika, paprike in jajčevcev pečenih na oljčnem olju.
Francija, La Garde
...rebra brez kosti, zrezek brez kosti, spodnji okrogli london broil, spodnji okrogli pečenka, zrezek ribeye po kuharju, točka prsi, pečenka iz ramenskega mesa, nežno meso, pečenka iz križnega rebra, filet mignon, pečenka iz zadnjega dela, kratka rebra, šank, flap iz ledvenega dela, strip filet, pečenka iz fileta, T-bone, cela prsa, zrezek iz vrhnjega ledvenega dela itd. Podrobnosti o pošiljanju...
Romunija, Constanta
...Jezik, Diafragma, Jetra, Tetive, Mask, Gobec, Črevo, Maščoba, Ledvica, Jetra, Srce, Penis.. Prav tako nudimo visok standard in premium telečje, mlade bika in govedino blagovne znamke "BOVERO", pri čemer vam nudimo najboljše premium kose in steak: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Poleg svežega in zamrznjenega jagnjetine, ovčjega in kozjega mesa; Celotne...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo