... bresaola, cecina ali meso grison, odvisno od receptov in regij, spoštuje tradicionalno obrtniško znanje prednikov, saj vsebuje le 3 sestavine: goveje meso, morsko sol Guérande in Kampotski poper IGP iz Kambodže, eden najboljših poprov na svetu! Sušeno meso iz kosov goveje stegna, to sušeno goveje meso vam ponuja mesnine brez nitritov in konzervansov, 100% naravne. Ročno soljeno in poprovano, sušeno več mesecev, nato narezano in vakuumsko pakirano v svojem steklenem kozarčku.
Izvor: Laissac, Aveyron
Teža: 600g
DLC: 90 dni...
...Ponovno odkrijte tradicijo z našo premium soljeno trsko, popolno za ikonične recepte, kot je bacalhau. Njeno čvrsto in okusno meso je prava poslastica za ljubitelje avtentičnih okusov.
...Opis:
Te mini klobasice smo pripravili iz mesa francoskih prašičev, v katere smo dodali piment d'Espelette AOP. Idealno za aperitiv!
Seznam sestavin:
Meso prašiča, svinjska maščoba, sol, LAKTOZA, začimbe (vključno s piment d'Espelette 0,3%), dekstroza, saharoza, aromatična rastlina, naravna aroma, konzervans: kalijev nitrat, fermenti, užitna kolagenska čreva goveda. Hraniti pri temperaturi, ki je nižja od 18°C. Meso prašiča: Francija. Ne vsebuje glutena.
DDM: 45 dni...
...Izdelek iz Baskije Sestavine: jetra, vrat in maščoba svinjine, rehidrirani lisičke 4%, jajce, čebula, sol, dekstroza, arome, poper, česen, ojačevalci okusa mononatrijev glutamat in dinatrijev inozinat, čili. meso svinjine iz Francije. Pašteta z lisičkami je tradicionalni recept naših podeželij. Lahko jo tudi postrežete, navdihnjeni z "banderillas" paštete z lisičkami, guindillas in pimientos del piquillo iz Navarre. Odkrijte avtentičnost paštete značaja, dišeče po lisičkah. Pašteto z lisičkami toastirajte kot predjed ali aperitiv. Dober tek ))...