Francija, Juillac
Domaine de la Terre et du Soleil: Vaša vinska pobeg Spoštovanje narave V Domaine de la Terre et du Soleil združujemo strast do vinogradništva in spoštovanje narave. Že tri generacije se naša družina zavezuje k trajnostnemu vinogradništvu, pri čemer uporabljamo ekološke metode za proizvodnjo avtentičnih vin. Vino za deljenje Naša vina so zasnovana za deljenje in uživanje v dobri družbi. Vsaka ste...
Francija, Saintes
Dynasource je podjetje, ki deluje kot veletrgovec in nudi podporo podjetjem pri njihovih projektih uvoza blaga. Naša družba ima široko mrežo proizvajalcev v Aziji, vključno s partnersko nakupovalno pisarno na Kitajskem. Sodelujemo tudi s proizvajalci v Evropi. Z 12-letnimi izkušnjami obvladujemo številne sektorje: elektronski izdelki, gospodinjski aparati, dekoracija, tekstil, igrače, promocijski...
...ORIGINE Vin Rouge Bordeaux Supérieur Prvi zapisi o ustanovitvi vinograda Seigneurie de Picon segajo v leto 1070. V devetih stoletjih se je posestvo redko menjalo, kar ponazarja tradicijo ohranjanja zemljiškega premoženja. Vinograd je bil skozi leta postopoma ponovno zasajen. Klet je bila popolnoma obnovljena in prilagojena sodobnim tehnikam vinifikacije. Château Picon se nahaja v občini...
Francija, Bordeaux
... doživel preporod in pomembne naložbe tako v vinograde kot v klet, nato pa je bil leta 2004 prodan družinama Mau in Dirkzwager. Jean Christophe Mau je v 2000-ih letih Château Brown postavil med velike, saj je očaral kritike mednarodne presse. Degustacija Njegova granatna barva ponuja subtilno lesno, praženo in kavni nos. V ustih ima vino lepo ravnotežje, z zaobljenostjo, tipičnimi temnimi sadeži in...
Francija, Bordeaux
... preneseno v gravitacijski klet, kjer potekajo parcielne vinifikacije v termoreguliranih inox posodah. Zorenje: hrastovi sodovi Degustacija: Božanski sijaj nežnih in svežih cvetlic se povezuje z aromami zrelega sadja in moke v čudovitem in očarljivem nosu. Usta so užitek, z radodarnimi in slastnimi notami, svežimi, ki jih nosi zelo lep zrn, fin in svilnat.
Francija, Lys Haut Layon
... razvoj iskanih citrusnih arom; pobočja Orba, na severu Béziersa, pa vinom dodajajo zaokroženost. ELABORACIJA : Grozdje se obira zelo zgodaj zjutraj, celo ob koncu noči. Hitro ga prepeljejo v klet, kjer ga stisnejo. Alkoholna fermentacija poteka hitro. Alkoholna stopnja: 12,5% Preostali sladkor: 1,0 (g/l) Kislost: 6,18 Skupni SO2: 124 (mg/l)...
Francija, Saint Cannat
...-apnenčastem ruševju, letnik 2018 pa je bil zgodnja letina, visoke kakovosti zaradi izjemne jeseni, ki nam je omogočila, da smo obirali grozdje v optimalni zrelosti. To je eden največjih letnikov v zadnjih 30 letih. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKACIJA Celotna letina je ročna, grozdje pa se odstrani od pecljev ob prihodu v klet. Vsaka sorta se vinificira ločeno; vinifikacija sledi tradicionalni metodi v nerjavečih jeklenkah.
Francija, Boulogne-Billancourt
... teksturo in lepo kremnost, hkrati pa dodaja subtilno kompleksnost. Bukett se odpre z notami melone honeydew, sveže pokošene trave in limete, ki jih uravnavajo eksotični vonji ličija in guave. V ustih prevladujejo okusi murve in pasijonke, podprti z svežo in naravno kislostjo letnika, ki prinaša sijoč in mineralen zaključek. To vino se odlično ujema s solato iz grenivke in kozic, morskimi sadeži ali tajskimi jedmi.
Francija, Saint-Vérand
...Vinska klet: Povsem na jugu Burgundije, na meji z Beaujolaisom, območje appellacije presega območje vasi. Vas Saint-Vérand nosi "d", appellacija pa ne, saj se prideluje na šestih vaseh. Datira iz leta 1971, je predzadnja appellacija, podeljena v regiji Mâconnais. Vinarstvo: Tla: Rdeča, zelo apnenčasta tla, na pobočju z več kot 50 % nagiba, obrnjena proti jugu. Vsa dela v vinogradu se izvajajo...
Francija, St Pierre D'oléron
...Vinarji Olérona se zavezujejo k bolj okolju prijaznemu in človeku prijaznemu pristopu. Nekateri vinogradniki so se odločili za ekološko kmetovanje. Da bi spoštovali to zavezo, klet ločeno vinificira te cuvée, da vam predstavi linijo "Naravno". Aktéon, školjka, ki je simbol te ekološke linije, simbolizira harmonijo med oceanom, zemljo, moškimi in ženskami, ki obdelujejo to edinstveno terroir: otok Oléron.
Francija, Courbevoie
Francija, Castelnaudary
... grem v svojo klet po vino Corbières ali Minervois, da ga spremljam. To je kraljevska jed Castelnaudary, ki izhaja iz lokalne tradicije. Ime je dobila po posodi, v kateri se kuha: kasola. Legenda: Kasulet je nastal med obleganjem, ko so bili Chauriens (prebivalci Castelnaudary) mučenci v srednjem veku. Zaradi pomanjkanja hrane so zbrali in skuhali vse zadnje zaloge, ki so jim ostale, in tako je nastal slavni kasulet iz Castelnaudary.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... večere! Domaine: Marquis de Pomereuil je blagovna znamka šampanjca, ustanovljena leta 1980 s strani Kleti Kooperativa des Riceys. Ustanovljena leta 1922 in danes z 95 hektarji, ki združujejo 55 vinogradnikov, ta klet izdeluje šampanjce izključno iz vasi Riceys, ki se nahaja v Côte des Bar. Leži približno petdeset kilometrov od Troyesa in obsega 866 hektarjev. Vsebnost: 75cl Tip: Mehurčasto vino Dosing: Brut (8g/L) Sort: 1/3 Pinot noir, 1/3 Chardonnay in 1/3 Pinot meunier AOC: Champagne Shranjevanje: Uživajte takoj in hranite do leta 2028 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
Francija, Auxerre
...Beseda vinogradnika Ustvarjeni v sodelovanju in solidarnosti, vina Kleti Marmandais bodo spremljala vse vaše trenutke druženja, značilne za vrednote jugozahoda. Certificirano BIO Oko: globoka, skoraj črna barva Nos: črno sadje, sladki koren, note začimb Usta: lep volumen z poliranimi tanini Vinifikacija: zorenje 6 mesecev v inox posodah Kombinacija jed-vino: aperitiv, žar bele mesa Domaine: Klet Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Letnik: 2017 Kultura: Biološka Oznaka: Kontrolirano poreklo...
Francija, Blanquefort Cedex
...Opus One je plod sodelovanja dveh legendarnih vizionarjev in pionirjev vina, ki oba izžarevata strast do odličnosti in popolnosti, barona Philippea de Rothschilda in Roberta Mondavija. Prva letina, proizvedena pod tem partnerstvom, je bila 1979. Ime "Opus One" je bilo izbrano, ker opredeljuje glasbeno izražanje, ki označuje prvo mojstrovino skladatelja. Kar zadeva vinsko klet, so arhitekti Johnson, Fain & Pereira začeli gradnjo leta 1989, objekt pa je bil dokončan leta 1991.
Francija, La Ciotat
... materialov (aluminijasta struktura znotraj in zunaj ter ekstrudirana polistirenska izolacija). Espace zagotavlja popolno ohranjanje in staranje vaših steklenic, zahvaljujoč klimatskemu sistemu, ki zagotavlja optimalno temperaturo in vlažnost za vino. ESPACE 900 ESPACE 1900 ESPACE 2900 ESPACE 3900 Model Število polic Kapaciteta Dimenzije v cm H x Š x G Največje število polic ESPACE 900 23 990 Steklenic 205 x 187 x 117 67 ESPACE 1900 47 2040 Steklenic 205 x 187 x 223 139 ESPACE 2900 71 3090 Steklenic...
Francija, Le Puy Ste Reparade
... terroirja. NAŠA VINA: Vinificiramo na tradicionalen način z zorenjem na finih drožeh, dolgotrajno fermentacijo pri nizkih temperaturah, upravljanjem oksigenacije in temperatur, omejenimi vnosi sulfitov in drugih dodatkov. Tukaj je glavno načelo: grozdje na prvem mestu! KLET: Simbol kraja, naš vinifikacijski stolp s 4 nadstropji je edinstven koncept v Franciji. Inovativen, omogoča vinifikacijo po gravitaciji v duhu kakovosti: "Tukaj se spuščamo na krožen način, nežno". Naš cilj: ponuditi vina za užitek in deljenje...
... želji po izboljšanju pretvorbe grozdja v vino. Cisterne iz nerjavečega jekla s termoregulacijo, pnevmatski stiskalniki, hladilna enota, odstranjevalec pecljev... Tradicionalna vinifikacija in shranjevanje v sodih se še vedno ohranjata, s kletjo, ki vsebuje več kot 300 sodov, ki se obnavljajo vsakih 3 leta.
Francija, Mercues
CHATEAU DE MERCUES ima veličastno klet za vinifikacijo in staranje, ki je edinstvena in popolnoma funkcionalna: njegova moderna inox cisterna sprejema trgatev vsakega letnika, nadzor temperatur pa je strogo optimiziran. Vino iz gradu je koncentrirano, močno, z zapletenimi okusi temnega sadja in žametnimi tanini. V CHATEAU DE MERCUES si prizadevamo doseči odličnost.
Francija, Reuilly
Vinska klet je bila ustanovljena leta 2004 s strani gospoda Jean Pierre Ponroya in njegovega sina Romaina, ki sta specializirana za proizvodnjo vina AOC Reuilly. Domaine danes obsega 5,50 Ha, prve zasaditve pa so bile opravljene leta 2006 na ilovnatih apnenčastih tleh, apnenčastih marnih in na visokih terasah z gramo in peskom. Naš Sauvignon proizvaja suha in sadna bela vina, Pinot Noir daje...
Francija, Ponteilla
... velike raznolikosti vin, od najbolj endemičnih, kot sta Grenache in Carignan, do redkih v Roussillonu, kot sta Merlot in Chardonnay ter Alicante Bouschet. Klet se nahaja v središču vasi. Od leta 2019 je domena v prehodu na ekološko kmetovanje! Pridite in odkrijte našo najboljšo izbiro rdečih vin iz Roussillona. Uživajte v celotnem katalogu in naročite varno preko spleta. Dostavljeni boste v največ 5 dneh po naročilu. Kontaktirajte nas za več informacij! Ne oklevajte in nam pošljite SMS sporočilo ali glasovno sporočilo po telefonu.
...Klet Gan-Jurançon, ki se nahaja ob vznožju Pirenejev in združuje 300 vinogradnikov, igra ključno vlogo v okviru AOP Jurançon in AOP Béarn. Ta zadruga obdeluje 900 ha vinogradov, od tega 45 ha s svojo ekipo. Kot zagovorniki tradicionalne vinogradništva, Klet Gan Jurançon stremi k temu, da ustvarja najboljša vina, hkrati pa spoštuje ta ozemlja, ki so hkrati njena dediščina, njen kulturni zaklad in njena prihodnost. Trgovina za neposredno prodajo, brezplačne oglede in degustacije, oznaka turizem & invalidnost.
Francija, Pont D Ain
DS2Vin je vinska klet, specializirana za žgane pijače, pivo in vrhunske alkohole, ki se nahaja v Pont d’Ain, Francija. Nathalie SCATTARELLI, strokovnjakinja za vina, vam ponuja svoje znanje pri izbiri najboljših terroirjev Francije in Italije za vsako priložnost, kot so poroke, poslovni dogodki ali restavracije in hoteli, vinske trgovine, uvozniki ali drugi strokovnjaki. Ne oklevajte in nas kontaktirajte ter si oglejte naš katalog!
... ...) in pri izboljšanju vinifikacijskih orodij. Klet je v zadnjih letih opravila pomembne naložbe, leta 2020 pa je bila odprta nova klet z modernimi in ustreznimi vinifikacijskimi napravami. Zato bi si želeli imeti priložnost, da vam pripovedujemo svojo zgodbo in vam predstavimo naše delo na naših 12 cuvéejih (1 belo, 3 rosé in 9 rdečih) ter naših aperitivih (tradicionalni ratafia iz regije in orehovo vino). Vedno ohranjamo obleko skromnosti in strasti, saj te vrednote opredeljujejo naše delo in naš pristop.
Francija, Château Thébaud
... skrbijo za 160 hektarjev. Kar zadeva Laurenta in Jean-Michela, sta večfunkcionalna... Biti profesionalen, dinamičen in drugačen je za nas zelo pomembno. Naš glavni izdelek je Muscadet Sevre et Maine Sur Lie, ki predstavlja 136 hektarjev. Naša posebnost je metoda 'sur lie'. Smo edina vinska klet, ki to metodo uporablja za vso našo proizvodnjo. Sediment premešamo na skrivni datum, v skladu z lunarnim koledarjem, med 14 meseci in vse naše vino stekleničimo novembra. Naš Muscadet je obogaten z antioksidanti in njegovi aromi so stabilne. Tako je naše vino boljše in dlje obstojno.
VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR predstavljajo vinsko zadrugo iz Bordeauxa. Skupaj vinogradi vinogradnikov iz Kleti Monségur obsegajo skoraj 1300 hektarjev rdečega in 100 hektarjev belega grozdja. Tu najdemo naslednje sorte: Merlot, Cabernet Franc in Cabernet Sauvignon za rdeče sorte ter Sauvignon, Sémillon in Muscadelle za bele sorte. Vinska zadruga se zavezuje k vzpostavitvi sledljivosti izdelkov, stekleničar kleti je certificiran po standardih ISO 9001 in IFS – BRC, klet pa je v postopku akreditacije Terra Vitis (razumljivo bojevanje).
Francija, Buzet Sur Baise
Nahajajoč se v Lot-et-Garonne, je bila KOPERATIVA VINARJEV BUZET ustanovljena leta 1953. Vinarji Buzet so združenje vinogradnikov in zaposlenih, ki so se odločili, da skupaj oblikujejo svojo usodo in dajo močno identiteto terenu in njegovemu vinu. Od takrat so Vina Buzet prepotovala dolgo pot, vključno z pridobitvijo Kontrolirane označbe porekla (AOC) leta 1973. Danes Vinarji Buzet predstavljajo pomembno klet v jugozahodni Franciji in ponujajo vina z označbo Buzet rdeča, rose in bela po vsej Franciji ter do vseh koncev sveta.
Francija, Pezenas
Nos v steklenici, vinska klet v Pézenasu od leta 1999. Ponujamo izbor finih vin iz Languedoc Roussillon ter nekaj lepih steklenic iz Côtes du Rhône, izbranih po naših poteh med vinogradi in garrigami. Temeljito smo jih okušali in iščemo tipična vina, z značajem, skromna ali izvirna z južnim naglasom. Naše vodilo: stalno iskanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno. Brez da bi zapustili svoj dom, vas vabimo, da se odpravite na odkrivanje vinarjev Languedoca in Roussillona. Sladke cuvée, očarljiva francoska vina in nekaj redkosti iz naših velikih terroirjev.
Francija, Monnieres
... Menard s strastjo ustvarjata kakovostna vina. V Domaine Ménard-Gaborit lahko odkrijete naš Muscadet Sèvre in Maine sur Lie, pa tudi Crus Communaux, katerih slava narašča. Domaine Ménard-Gaborit, ki se nahaja med Loaro in Atlantikom, blizu Nantesa, upravlja ista družina že od leta 1734. Že skoraj tri stoletja se ljubezen do Muscadeta prenaša iz generacije v generacijo. Pridite v klet in odkrijte naša vina. Sodelujemo s Smartbox, Vignoble de Nantes. Oenoturizem se razvija in tudi mi! Muscadet, všeč si mi!!
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo