Francija, Bordeaux
... zahtevna terroir zahteva trud, angažiranost in vztrajnost. Potreben je čas za obdelavo trte in oblikovanje tega vina, prav tako kot je potreben čas za preoblikovanje dragulja v biser... To je vino, ki si ga je treba zaslužiti, ki ga je treba ukrotiti in ki potrebuje čas, da se nato uveljavi kot nepogrešljivo. Hrastove barrique posode 12 mesecev. Sortiment: Merlot (70%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (10%) Proizvajalec: Družina Reynaud v Arbanatsu (33640) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Karton s 6 - 2020...
Francija, Bordeaux
...Termoregulirane betonske posode Zorenje: 5% novih barik, 47,5% barik enega vina, 47,5% barik dveh vin Degustacija: To je vino z veliko karakterja in začimb; je poprov in svež na nosu z lepo napadom črnega sadja in sladkega korena. V ustih je tekstura kremasta, z dobrim volumnom in dobro integriranimi tanini. Zaključek je dolg z začinjenim in čokoladnim okusom.
Francija, Monteux
... nerjavečega jekla H. 500 mm nastavljive + 80 mm nastavljive - Pravokotna vrata 420x530 mm na ravni z dnom lupine - Zasukana nosilna naprava z ročajem iz nerjavečega jekla - Hladilna tuljava s 4 obroči na lupini - 2 dodatna hladilna obroča na vratih - Žep za senzor, nameščen na zadnji strani rezervoarja - Termometer s časom z vgradnim rokavom DIMENZIJE - Premer 1400 mm - Višina (lupina) 1500 mm - Višina (skupaj) 2600 mm (z nosilcem) - Višina posode + noge (500 mm): 2000 mm (brez podpore)...
Francija, Saint Cannat
...TERROIR & POSESTVO Vinograd Fleurie je zasajen na čudovitih hribih in je večinoma sestavljen iz granitnih ali peščenih tal, ki so plitva in revna z organskimi snovmi. Ta tla so slaba, kar prisili trto, da proizvede majhne količine grozdja z dobro koncentracijo. SORTA GROZDJA Gamay 100 % PRIDOBIVANJE VINA Grozdje Gamay se ročno pobira z veliko skrbnostjo; grozdi se nato večinoma dajo v posode v...
Francija, Cernay-Les-Reims
KIT-BAG, podjetje s sedežem v Reimsu, je specializirano za rešitve za upravljanje z razsutimi materiali s široko paleto kontejnerjev. Ti big bagi so izdelani iz tkanega polipropilena, ki lahko prenese od 500 do 2000 kilogramov. S površino več kot 1.500 m2 je podjetje trikrat povečalo svojo skladiščno kapaciteto in nadaljevalo z razširitvijo svoje ponudbe izdelkov, da bi zadovoljilo potrebe svojih...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
... termoregulacijo pri nizki temperaturi. Preostali del posode, tako koncentriran, bo vinificiran, da dobimo Château La Freynelle Bordeaux Rouge. Zorenje na finih drožeh do stekleničenja. Stabilizacija beljakovin in tartar.
Francija, Roubia
... vijoličnimi odtenki. Note črnega sadja, češenj v žganju in jagodnega marmelade, pa tudi začimb in vanilije. Usta so oblikovana z svilnatimi tanini in prijetno svežino, ki vztraja v vsej finosti ter prijetnim zaključkom.\n\nKOMBINACIJA JEDI IN VINA\nGardianne iz bika z rižem iz dežele Cathare. \nKasulet iz Languedoca in meso v omaki. \nSirarna Xavier priporoča „Pierre -Percée“ polsuho vino. \nNajbolje se uživa pri 16°/17°. \nDekantirati 1 uro pred serviranjem za popolno izražanje.\n\nVolumen (L): 0,75\nBruto teža (kg): 1,3"}...
Francija, Broons
...Ekološka koncentrirana vse-v-enem formula, zasnovana za pranje posode v pomivalnem stroju. Globoko čisti in odmašči različne prehranske madeže. Zahvaljujoč aktivnemu kisiku odstranjuje obarvane madeže (kava, čaj, vino,…). Omogoča učinkovito odstranjevanje vodnega kamna s posode. Preprečuje nastanek vodnega kamna znotraj pomivalnega stroja. Ščiti kozarce in preprečuje erozijo. Zagotavlja čisto...
Francija, Azé
...Klet d'Azé se nahaja v srcu vinorodnega območja Mâconnais, na jugu Burgundije (v trikotniku Tournus-Cluny-Mâcon). Ob ohranjanju tradicionalnih metod (zorenje v hrastovih sodih za staranje vin) je klet d'Azé pridobila nove vrhunske tehnologije (pnevmatski stiskalniki in termoregulirane inox posode). V Kleti d'Azé lahko odkrijete in degustirate: bele, rdeče in rose vina: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fût de chêne, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
...imenovan mošt, se po sedimentaciji prenese v klet in da v sodove, kjer poteka alkoholna fermentacija. Pri rdečih vinih se grozdje delno odstrani iz pecljev (cilj je ločiti jagode od pecljev); nato macerirajo v posodi (najbolje iz lesa) teden dni ali več, odvisno od letnika. Ta faza omogoča ekstrakcijo taninov in barve, ki sta vsebovana v koži grozdja. Ko posode dosežejo temperaturo okoli 16-18°C, se aktivnost kvasovk začne in poteka alkoholna fermentacija.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo