Italija, Borgo Veneto Pd
... sugerirajo, da buča ima protivnetne lastnosti, koristne za zmanjšanje tveganja za kronične bolezni. Kulinarična vsestranskost: Lahko se uporablja v širokem spektru jedi, tako sladkih kot slanih, kot so juhe, pireji, sladice in še veliko več. Zdravje srca: Njeni hranili in vlaknine lahko prispevajo k izboljšanju zdravja srca z zniževanjem krvnega tlaka in holesterola. Dobra za vid: Njena visoka vsebnost vitamina A podpira zdravje oči in lahko prepreči degeneracijo makule. Te lastnosti naredijo bučo izjemno koristno in vsestransko živilo za vsakodnevno prehrano.
Italija, Campo San Martino
Od leta 1980 je Afinox specialist na italijanskem in mednarodnem nivoju za načrtovanje in proizvodnjo tehnološko napredne opreme za gostinstvo. V skladu s trendi in razvojem trga je podjetje v svojo ponudbo vključilo vedno bogatejšo paleto naprav, kar ga je skozi leta postavilo za glavno referenco za strokovnjake in podjetja v panogi. Hladilni omarici, naprave za hitro hlajenje, sistemi cook and c...
Italija, Montoro
...Angleške čokolade in kostanjevi napolitanki z okusom juhe, karton s 10 paketi po 450g (10 kosov x 45g) Angleške čokolade in kostanjevi napolitanki z okusom juhe, karton s 10 paketi po 450g (10 kosov x 45g) Čokoladne in kostanjeve napolitanke z okusom angleške juhe, škatla s 10 vrečkami po 450g (10 kosov x 45g) Ean koda: 8034125102549...
Italija, Carbonara Al Ticino
...Proizvajamo okuse za širok spekter izdelkov: omake, juhe, juhe, polnjene testenine, mesne izdelke, pripravljene obroke, prigrizke itd. Posebna pozornost je namenjena oblikovanju številnih "vrst mesa" preko razvoja okusov za predelavo, ki vključujejo: Okusi pečenega mesa: govedina, telečje meso, svinjina, piščanec Okusi kuhanega mesa: govedina, telečje meso, svinjina, piščanec Okusi rib Okusi sira...
... vodo, le podvojite čas. ZAJTRK: Odličen zajtrk je temelj dobrega dneva! JUHE: Nič ne premaga hladnega vremena kot topla juha! GLAVNI OBROKI: Z mesom! Brez mesa! Brez glutena! Brez laktoze! Veganski! Nekaj za vsakogar!
...Bazilika je aromatična zelišča, ki se v kuhanju uporablja kot končni dodatek zaradi svojega svežega in nežnega okusa. Uporablja se za zelenjavne jedi, meso, ribe, juhe, testenine in paradižnikovo omako. Prav tako se uporablja proti slabosti in kot sredstvo proti črvom. Na voljo v škatlicah ali polistirenu različnih težkih.
Ujemajoči se izdelki
Bazilika
Bazilika
Drugi izdelki
Rdeča pesa
Rdeča pesa
Italija, Trento
...Bauer, ki že od nekdaj skrbno izbira najboljše zelenjavne sestavine, je obogatil recept za svojo ekološko zelenjavne kocke z dodatkom miso paste, pridobljene iz ekološke soje. Ekološka Miso kocka Bauer obogati vaše jedi z okusno noto, idealno za pripravo inovativnih receptov in dodajanje značaja vsaki jedi brez dodatka drugih arom. Za pripravo prijetnega juhe raztopite 1 kocko v 500 ml vode in zavrite nekaj minut. Kocko lahko dodate tudi hrani med kuhanjem in v želeni količini, da obogatite in poudarite okus juh, zelenjavnih juh, kuhanih zelenjav, omak, ragujev, mesa, rižot, jajc itd.
Italija, Trieste
...6 Weck - steklenice v modelnem steklu FLACON ® v 290 ml. Idealne za sadne sokove in zelenjavne sokove, juhe, omake, gazirane limonade, zamrznjen čaj, gaspacho … Sklic: 5763300 Kapaciteta: 290 ml Odpiranje: 60 mm Prodaja po 6 enot. Združeno in pokrov priložen. Inox sponke niso vključene. Dimenzije v mm: 140 Kapaciteta v gramih: približno 250 glede na izdelek Steklenice za konzerviranje WECK ® so...
Italija, Trieste
...4 kozarci WECK Corolle ® 1750 ml s steklenimi pokrovi in gumami (klipsi niso vključeni) Kapaciteta v ml: 1750 Premer odprtine v mm: 100 Višina v mm: 193 Kapaciteta v gramih: 1450 glede na vrsto izdelka Prodaja se v kompletu po 4 kozarce, s pokrovi in gumami vključeno. Idealno za kuhane jedi, kot so kasoulet, kislo zelje, juhe, račji stegna itd...
Italija, Forlì
...Rdeče razdeljene leče, znane tudi kot egipčanske leče, so veliko bolj nežne in mehke v primerjavi s klasičnimi lečami. Imajo zelo majhno velikost in ker nimajo lupine, so veliko bolj prebavljive in lahke. Rdeče leče se pogosto uporabljajo na Bližnjem vzhodu, lahko pa so tudi glavni sestavina nekaterih tradicionalnih italijanskih receptov, kot so kremne juhe in kmečke juhe. Ker nimajo lupine...
Italija, Nave
...Predlagane kombinacije Aperitivi, tartine, antipasti, ribje juhe, ribje jedi z izrazito aromo, kuhano zelenjavo, začinjeno testenino, rižote. Opombe Vsebuje sulfit. Kapaciteta: 1,5 ltl Koda: 08295 Kategorija: Penine Alkoholna stopnja: 11% Država: Italija Regija: Piemont Sorta grozdja: Mešanica belih sort grozdja, v ravnotežju. Barva: Svetlo rumena. Aroma: Nežna, cvetlična, značilna. Okus: Suh, slan, svež in harmoničen.
Italija, Carovigno
...EKSTRA DEVOLJNO OLJČNO OLJE Kanta 1L *OMEJENA IZDAJA 100% italijansko oljčno olje višje kategorije EVO Monokultivar Olje Cima di Melfi Ima močan sadni okus, rahlo pekoč in intenziven, kar daje edinstven in avtentičen okus najčistejših oljk. Stisnjeno hladno z mehaničnimi sredstvi. Idealno za spremljanje pečenih rib, pa tudi za zimske zelenjavne in stročnice juhe. Pomen monokultivarja: Ko...
Italija, Turin
... PROIZVODA Prehranska in vsestranska, rdeča pesa prinaša okusen zemeljski okus tako sladkim kot slanim kreacijam. Na voljo je v organski in konvencionalni obliki, v rezinah ali prahu, naše rdeče pese se mešajo z drugimi okusi, hkrati pa izstopajo z čudovito maroon barvo, ki odpravlja potrebo po umetnih barvilih. Zmešajte liofilizirano rdečo peso v solate, juhe in slane omake. Dodajte prašek iz rdeče pese v smutije in pečene dobrote za povečanje prehranske vrednosti superhrane ter globoko, bogato barvo.
Italija, Palagonia
...Značilnosti: Paradižnikova pulpa, narezana na koščke, potopljena v lahkem soku iz svežih paradižnikov, z visoko gostoto in lepo rdečo barvo, kar zagotavlja zdrav izdelek, pobran v pravem zrelosti. Idealno kot osnova za omake, juhe, enolončnice ter za okrasitev brusket in krušnih rezin. Pakiranje: Aseptični vreča iz aluminijaste plastike Pakiranje: Bag in box 10 kg (2 vreči po 5 kg na škatlo)...
Italija, Trieste
...4 steklenice WECK Corolle® 2700 ml z steklenimi pokrovi in tesnili (kljuke niso vključene) Kapaciteta v ml: 2700 Premer odprtine v mm: 100 Višina v mm: 242 Teža v gramih: 2280 glede na vrsto izdelka tesnila in pokrovi vključeni. Kljuke niso vključene. Idealno za velike juhe ali kuhane jedi (kislo zelje, kasoulet itd.).
Italija, Castelfidardo
...Oljčno olje ekstra deviško, sadno, z izrazito svežino zelene mandljevke. Zelo kompleksna in rafinirana aroma z rastlinskimi notami artičoke, solate in mandljev. Ima dobro uravnotežen in harmoničen pookus. Priporočljivo za pečenke, juhe iz stročnic, popečen kruh z začimbami, soljo, paradižnikom, česnom in rukolo.
Italija, Trieste
Italija, Pontecagnano
...Dobro je, ker... Vsebuje: vodo, veliko vlaknin, vitamine B1, B2, B6 in C, minerale, kot so kalcij, železo, magnezij, kalij in baker, mikroelemente, kot je selen, karotenoidi. Vitamin C krepi imunski sistem, vitamine skupine B pa so dobre za živce in kožo. V kuhinji se koleraba prilega različnim pripravkom, tako surova kot kuhana. Običajno kuhamo odebeljeni del stebla, vendar listi vsebujejo trikrat več vitaminov. Zato jih uporabite blanširane v slani vodi, da obogatite omlete ali juhe.
Ujemajoči se izdelki
Rapa
Rapa
Drugi izdelki
Rukola
Rukola
Italija, Maruggio
...Grozdje: Negroamaro – črna Malvasia – Primitivo Proizvodna območja: Vzhodno območje Taranta Tip tal: Rdeča zemlja pomešana z vulkanskimi kamni in/ali apnencem Tip rasti vinove trte: Podprta alberello Povprečna starost vinograda: 15 let Povprečna proizvodnja / hektar: 90/120 kvintalov grozdja Letnik: September Metoda obiranja grozdja: Ročna Alkohol: 11% -12% vol. Barva: Živa roza Aroma: Značilna vinska Okus: Suha, zelo harmonična Temperatura serviranja (celsius): 8° 10° C Priporočljivo: Aperitiv, ribe in italijanske predjedi, plodovi morja, nežne juhe, zelenjava, mozzarella in sveži sir.
... rastlinskih tonov. Olje oljke Coratina je treba okušati in ceniti zaradi edinstvenih in prepoznavnih okusov in arom, ki jih sprošča. Veliko je jedi, ki se dobro ujemajo s tem oljem pomembnega in odločnega okusa. V kuhinji je priporočljivo za prelivanje zelenjave in mesa na žaru, gob porcini, pa tudi za juhe iz mešanih stročnic, solatnih paradižnikov in zlasti za sezonske sire. Olje Coratina se ponaša tudi z najvišjim deležem oleinske kisline, ki nasprotuje slabemu holesterolu.
... melonu in mandarinah z namigi mete in nekaj cvetličnimi notami BOCCA: Čutiti je rahlo astringentnost, a skoraj neobstoječa, z odlično sadnostjo CIBO: Vse jedi na osnovi rib, juhe, testenine in riž, bele mesnine GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
... iz naših mletih kamnitih mok, sveža in suha ekološka testenina - predelana v našem BioLaboratoriju, v Podere Le Casacce - majhni čičeriki iz Chiantija - majhne pisane leče - spelt in perlatni ječmen - dimljen ječmen - olupljena proso - moke iz žit in stročnic mlete na kamnu - kosmiči iz žit - toskanske juhe - Turistična nastanitev: v Sieni v Bioagriturizmu Vigliano v naših dveh hišah v Sieni...
Italija, Lecco
Proizvodnja in pakiranje dehidriranih živilskih izdelkov: omake, testenine z omako, omake za testenine in riž, lazanje z omako, granulirane juhe, začinjeni pire, instant juhe, priprave za vaflje, instant omaka vanilija in čokolada. Pakiranja za supermarkete, catering in industrijo (big bag, vreče in kartoni). Proizvodnja in pakiranje tudi bioloških izdelkov.
Italija, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Ustvariti omake "pripravljene za uporabo" za hitro pripravo najbolj priljubljenih jedi obalnih krajev Sredozemlja, kot so: testenine, rižote, pice, brusketi, kuskus, juhe, kremne juhe in polenta. La Tradizione Uporabljati le najstarejše surovine sredozemske kuhinje, kot so: ulov iz Sredozemskega morja FAO 37, oljčno olje Evo iz Itrija (lt), paradižnik...