ufs.country_names.RU, Varna Village
...Nudli so pripravljeni iz osnovnih sestavin: pšenične moke, ovsenih kosmičev, ržene moke, ječmenove moke, vode in soli. Vse hranilne in koristne lastnosti žit ostanejo nespremenjene. Zaradi porozne teksture nudli vpijajo okuse juhe. Hitro se kuhajo, kar znatno prihrani čas. Sodobna oprema, popolnoma avtomatiziran proizvodni proces, skladnost s standardi in načeli HACCP ter nadzor kakovosti izdelkov v vseh fazah - od izbire surovin do pakiranja in prevoza. teža: 450 g rok trajanja: 24 mesecev...
ufs.country_names.RU, Penza
...Termalni kuhalnik je namenjen pripravi sirupa, marmelade, marshmallowov in čokoladne glazure. Zasnovan je za pripravo in segrevanje različnih slaščičarskih mas: - čokoladna glazura; - sirupi; - nadevi, marmelade; - marshmallow, marmelada; - prekuhana testa; - juhe, itd. Proizvajamo kuhalnike s prostornino do 2000 litrov. V tovarniški izvedbi so nameščeni okvirni mešalnik s strgalniki, DN40...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Sveži grah se pogosto uživa kot priloga, kuhan in začinjen z maslom in / ali meto. Sol in poper se običajno dodajata grahu, vendar šele ko je že postrežen. Sveži grah se uporablja tudi za pripravo mesne pite, pečene v posodi (obliki), solat in enolončnic iz riža ali krompirja z zelenjavo. Grah se kuha in uporablja za juhe ter glavne jedi, kot je grahovka. Danes se grah običajno kuha ali duši...
ufs.country_names.RU, Pogar
...{"Anwendungen von Kartoffelflocken":"Uporabe krompirjevih kosmičev\n- Priprava krompirjevega pireja\n- Osnova za kremne juhe in juhe v pireju\n- Krompirčki in prigrizki\n- Sfera mesnih polizdelkov\n- Polizdelki\n- Regulatorji vlage v pekovskih izdelkih\n\nVorteile von Kartoffelflocken aus Pogar: \n- Proizvodnja po specifikacijah strank\n- Odpadi krompirjevih pomfritov se ne uporabljajo\n- Več kot...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Krompirjev škrob se uporablja pri proizvodnji različnih izdelkov, kot so rezanci, želeji, krompirčki, klobase, slaščice, instant juhe, omake in kečap. Dodajanje krompirjevega škroba v testo omogoča, da dlje časa ohranja vlago in naredi strukturo mehkejšo. Mletje z kamni nam omogoča, da ohranimo naravno uravnoteženo sestavo zrn, kar omogoča znižanje glikemičnega indeksa, kar je pomemben kazalnik za tiste, ki skrbijo za svoje zdravje. Teža: 400 g...
ufs.country_names.RU, Vladimir
ufs.country_names.RU, Moscow
...Posušeni gobe so idealna priprava za vse priložnosti. V nasprotju s svežimi gobami, mešanica posušenih in zdrobljenih gob ne potrebuje shranjevanja v hladilniku ali zamrzovalniku. Zadostuje hermetično zaprta posoda, ki ne bo dovolila, da svetla, gobova aroma izgine. Bolj ko je drobno zmleto, bolj okusne so pire juhe in omake. Uporaba za Juhe, omake, marinade, mesne jedi, perutnino in divjačino. Okus izrazit gobov okus Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 45 Maščobe (g / 100g)… 1,5 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 23 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 290...