Nemčija, Aachen
...Kakaova masa, znana tudi kot kakavov liker, se pridobiva z mletjem zrn organskega kakavovega fižola, njena kakovost pa se lahko razlikuje glede na kakovost uporabljenih fižolov. Naši fižoli so organski in naravni.
Litva, Kaunas
...Kakavova masa (znana tudi kot kakavova masa) je osnovna sestavina pri proizvodnji vsega čokolade. To je prvi izdelek v tekoči obliki, ki nastane s stiskanjem kakavovih zrn. Kakavova masa je vir tako kakavovega masla kot kakavovega prahu. Po fermentaciji kakavova zrna preidejo skozi postopek visoke temperature, s pomočjo mikronizatorja, kar povzroči ločevanje lupine od jedra. Nato se kakavova zrna zlomijo, in uporablja se naprava za ločevanje, da se odstrani lupina, tako da se zberejo le kakavova jedra. Po praženju se jedra zmeljejo in obdelajo v kakavovo maso.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naravna organska kakavova masa Neto teža: 200 g Energijska vrednost na 100 g: 600 kcal Rok trajanja: 24 mesecev...
Nemčija, Bad Bentheim
...Izvor Kakavčevega Praha Redno Ekološko Kakavčevo prah prihaja iz kakavovih zrn, plodov kakavovca. Kakavovec raste v državah okoli ekvatorja in daje kakavova zrna, iz katerih se med drugim izdeluje čokolada. Za izdelavo kakavčevega prahu se uporablja kakavova masa iz kakavovih zrn. Pod visokim pritiskom se masa stisne, kar povzroči nastanek kakavčevega prahu. Kakavova zrna vsebujejo več...
Ukrajina, Novomoskovsk
...Sestava: zračni amarant, mleti praženi arašidi, koruzna moka, moka iz amaranta, chia semena, temna čokolada brez sladkorja (sladilo maltitol, naribana kakavova masa, alkoholizirani kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, emulgator naravni sojin lecitin, vanilijev aromat) Prehranska vrednost na 100 g izdelka: Beljakovine - 16,1 g Maščobe - 23,47 g Ogljikovi hidrati - 47,56 g Sol - 0,02 Energijska vrednost na 100 g izdelka: 466 kcal (1948 kJ) Teža: 245 g (7 energetskih porcij po 35 g)...
Francija, Brignais
... Sestavine Sestavine: Sojini kosmiči*, ovseni kosmiči*, rženi kosmiči*, koščki temne čokolade *8% (masa kakava*, sladkor iz čiste trske*, kakavovo maslo*, vanilija v prahu*), kokosov sladkor*, sončnična semena*, kokosovo olje*. *Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka. Prehranske vrednosti na 100 g Energija: 1784 kJ / 428 kcal Maščobe: 21 g (od tega nasičene maščobne kisline: 7,5 g) Ogljikovi hidrati: 28 g (od tega sladkorji: 12 g) Prehranske vlaknine: 14 g Beljakovine: 25 g Sol: 0,05 g Teža: 325 g Ekološko: Da Vegansko: Da...
... zagotavlja vrhunsko kakovost in popolno sledljivost. Sestavine: masa semen Theobroma cacao Sestavina iz ekološke pridelave Kakavova masa bio finega kakava Criollo iz Madagaskarja, neposredno od Comptoir Des Epices Madagascar, je pridobljena iz fižolov finega kakava Criollo, vrste, znane po svoji izjemni kakovosti. Fižoli kakava so skrbno...
Poljska, Wrocław
...Poleg kakavovega masla čokolada vsebuje rastlinske maščobe. Sestavine: suhe brusnice 40% (brusnica, sladkor, sončnično olje), čokolada 30% - kakavova masa min. 43% (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, rastlinska maščoba - palma, karite, sal, mango jedro - v spremenljivih razmerjih, emulgatorji: lecitin (soja) in E476, aroma), sladkor, zmanjšana maščoba kakavovega prahu, glukozni sirup, voda...
Italija, Bronte
Francija, Biguglia
...To je zato, ker imamo radi mandlje v vseh njihovih oblikah, da je kuhar ustvaril namaz... Stanje: Novo SESTAVINE: Mandlji 43%, mlečna čokolada (kakavovo maslo, kakavova masa, lecitin) Neto teža: 230 g Izvor: Korzika...
Francija, Olivet
...Referenca 9990000014774 Dotik solidarnosti v vaših slaščicah! Ekološka in pravična čokolada iz São Tomé z sadnimi in polnimi notami, ki bo enostavno obogatila čokoladne mousse in druge sladice. SESTAVINE: kakavova masa*, sladkor iz trsa*, kakavovo maslo*, emulgator: sončnično lecitin, ekstrakt vanilije*. * Kmetijski sestavini iz ekološke pridelave. Sestavine iz pravične trgovine, verige kakava in...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite ni le okusen prigrizek, temveč tudi zelo priročen obrok. Z njegovo pomočjo je enostavno nadzorovati težo in ohranjati mišični tonus. SESTAVINE: pasta iz datljev (51 %), lešniki (19 %), temna čokolada (kakavova masa, kakavovo maslo, naravni emulgator sojin lecitin) (4,0 %), mandlji (8,0 %), grašična beljakovina, kakav v prahu (4,0 %), prehranske vlaknine, naravna čokoladna aroma, mlet muškatni orešček, mlete nageljnove žbice, mleti cimet.
Francija, Tilloy Lez Cambrai
... konzervansov, brez palmovega olja, brez barvil in brez dodatkov. Te čokolade so ročno izdelane. Sestava: Temna čokolada 73% kakava: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: lecitin iz SOJE, naravna vanilijeva aroma. Mlečna čokolada 33% kakava: sladkor, prašek iz CELEGA MLEKA, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator: lecitin iz SOJE, naravna vanilijeva aroma. Bela čokolada 31% kakava: sladkor, kakavovo maslo, prašek iz CELEGA MLEKA, emulgator: lecitin iz soje, naravna vanilijeva aroma.
... naravni sladilo; Mlečna čokolada: mešanica belgijske mlečne čokolade (minimalno 33,6 % kakava), kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), vanilija naravni sladilo; Ruby čokolada: mešanica belgijske ruby čokolade (minimalno 47,3 % kakava), sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakav, emulgator (sojin lecitin), citronska kislina, vanilija naravni sladilo...
Nemčija, Koblenz
...Temna čokolada* 80% (kakavova masa*, trsni sladkor*, kakavovo maslo*, vanilijev prah*), Pražena semena konoplje* 20% (semena konoplje* 72%, trsni sladkor* 28%)...
Francija, Malataverne
...Mlečna čokolada je čokolada, ki običajno vsebuje med 25 % in 40 % kakava in kakavovega masla, mleko, običajno v obliki mleka v prahu, ter sladkor. Mlečno čokolado je leta 1875 izumil Daniel Peter v Veveyu v Švici. Kako se izdeluje čokolada? Izvlečejo se maslo, tekoče, ki se deodorira in vlije v modele, ter torta, zdrobljena, da postane kakav v prahu. Kakavova masa in kakavovo maslo, pridobljeno s stiskanjem, se zmešata in dobimo čokolado. Za temno čokolado dodamo sladkor; nato pa mleko v prahu za mlečno čokolado.
Turcia, Ankara
...Naturpy brezglutenske hrustljave kroglice vsebina; Čokoladne žitne kroglice; koruzna moka, riževa moka, beli sladkor, kakav, čokolada (sladkor, kakavovo maslo, sirotkine prašek, kakavova masa, polnomastno mleko v prahu, nemastno mleko v prahu, emulgator (sončnično olje), aromatična snov (vanilija), demineraliziran sirotkin prašek, rastlinsko olje, sol, vanilija, sladke žitne kroglice; riževa moka...
...modificiran tapiokin škrob, sol, sredstvo za zadrževanje vlage (sorbitol), kakavova masa %0.4, mlečna maščoba, emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), aromatična snov (čokolada), emulgator (ester tartarinske kisline mono in digliceridov), konzervans (kalcijev propionat), emulgator (natrijev stearol laktilat), konzervans (kalijev sorbat), antioksidant (askorbinska kislina), olje lešnikov %0,06. Opozorilo o alergenih: Vsebuje jajca, lešnike, mleko, sojo, pšenico. Lahko vsebuje arašide in oreščke (mandlje, pistacije).
Avstrija, Gerasdorf
... sladkor; emulgator: sojino lecitin; ekstrakt paprike; naravna vanilijeva aroma); temna čokolada (kakavova masa; sladkor; kakavovo maslo; emulgator: sojino lecitin; naravna vanilijeva aroma); emulgator: glicerin; glukozni sirup; maslo; kristalizirani invertni sladkorni sirup; stabilizator: sorbit; barvila: E120, E100, E133, E150b.
Francija, Objat
...Sestavine: Čokolada mlečna 38% izven EU (sladkor iz trske, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa), 7,33% mandljev, 4,96% marelic. Nutricijske vrednosti na 100g: Energija 2336Kj, 561Kcal, maščobe 39g, od tega nasičene maščobne kisline 22g, ogljikovi hidrati 45g, od tega sladkor 44g, beljakovine 7,5g, sol 0g.
Litva, Kaunas
...pire, čokolada, kakavova masa, pivo, alkohol, žganje, duh. V kemičnih cisternah: nevtralni in kemično nevarni ADR tovor, surovo rastlinsko olje, živalska maščoba, ribje olje, gnojila, biodizel, RME, etanol, glicerol, melasa, mineralno osnovno olje, gorivo, uporabljeno olje, poliole, parafin, odpadni aceton, acetat, barve, kisline, lepila, peroksid, etilenglikol, antifriz. Splošni tovor s...
Nemčija, Wörrstadt
...Opis in specifikacija izdelka 5 ... Sestavine: Kakavova masa*, trsni sladkor*, emulgator SOJINA LECITINA* *=iz nadzorovane ekološke pridelave Alergeni: Soja Vegetarijansko: Da Vegansko: Da...
Belgija, Wommelgem
...Mešanica dušičastih čokoladnih jajc z nadevom iz lešnikove kreme. Temna čokolada vsebuje najmanj 50 % kakavovih trdnih snovi. Mlečna čokolada vsebuje 33 % kakavovih trdnih snovi, najmanj 14 % mlečnih trdnih snovi. Bela čokolada vsebuje 26 % kakavovih trdnih snovi, najmanj 22 % mlečnih trdnih snovi. Sestavine: sladkor, rastlinska maščoba (palma, palmovo jedro), kakavova masa, kakavovo maslo, mleko v prahu, lešniki 2,2 %, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, laktoza (mleko), emulgator: sojin lecitin; naravna vanilijeva aroma.
...Pšenična moka, Maslo, Rjavi sladkor, Mlečna čokolada 29% (sladkor, prašek celotnega mleka, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator (sojina lecitina), naravna vanilijeva aroma) (9%), Arašidi (9%), Piščančje jajce, Arašidovo maslo (4,1%), Pecilni prašek, Sol. Formati: 180g & 100g...
Francija, Furiani
...Sestavine Lešniki 49,44 %, sladkor, feuilletine 6,10 % (pšenična moka, mlečna beljakovina, sol, ječmenova moka in slad, pecilni prašek, E500ii), mlečna čokolada (mleta kakavova masa, posneto mleko v prahu, emulgator: sojina lecitin). Referenca:NUTLTFEU...
Francija, Nice
... psihotropnega učinka! Kako uživati v čokoladi Bloom&Cie? Odprite tablico čokolade s CBD Bloom&Cie Pojejte 1 ali 2 kocki (ali več?) Ne pozabite shraniti čokolade v njenem ovitku po uživanju Shranjujte svojo čokolado s CBD Bloom&Cie največ 2 meseca po odprtju Sestavine Temna čokolada (kakavova masa*, sladkor iz trsa*, kakavovo maslo*), mandlji, lešniki, pekan orehi, pistacije, brusnice, suhe fige, MCT kokosovo olje, CBD (ekstrakt konoplje cannabidiol), terpeni in veliko ljubezni! Okus: Intenzivna čokolada 71% kakava CBD: 10mg na kocko...
Belgija, Ghislengien
...Sestavine: - Mlečna čokolada (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojina lecitin, naravna vanilijeva aroma) - hidrogenirana rastlinska olja - Nougat (sladkor, glukozni sirup, mandlji, med, kakavovo maslo, krompirjev škrob, beljak, naravni vanilijev ekstrakt) - Lešniki - Lahko vsebuje sledi mleka, glutena, jajc, soje in oreščkov.
...Smetanovo-karamelni bonboni s kakavom (15%) in oljem mete Fini grenko-sladki kakavov fudge z okusom mete. Zelo britansko, zelo okusno. Sestavine: sladkor, glukozni sirup, SMETANA, kakav v prahu, kakavova masa, arome. Hranilne vrednosti na 100g Energijska vrednost 1525kJ/ 360kcal Maščobe 11g od tega nasičene maščobne kisline 6g Ogljikovi hidrati 64g od tega sladkor 57g Beljakovine 2g Sol <0,1g ...
Nemčija, Stuttgart
... Milka združujejo različne teksture in sestavine z nežno alpsko mlečno čokolado Milka. Praline: Praline Milka ponujajo široko paleto sporočil in formatov, da ustvarijo čustvene in vsakdanje povezave s prijatelji in ljubljenimi ter "povejte to z Milko." Sestavine: Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kakavova masa, sirotkine prašek (mleko), mlečna maščoba, emulgator (sojin lecitin), lešnikova pasta, naravne arome, kakavova trdna snov 30% najmanj, mlečne trdne snovi 18% najmanj...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo