...Kakaova masa, znana tudi kot kakavov liker, se pridobiva z mletjem zrn organskega kakavovega fižola, njena kakovost pa se lahko razlikuje glede na kakovost uporabljenih fižolov. Naši fižoli so organski in naravni.
...Kakavovamasa (znana tudi kot kakavovamasa) je osnovna sestavina pri proizvodnji vsega čokolade. To je prvi izdelek v tekoči obliki, ki nastane s stiskanjem kakavovih zrn. Kakavovamasa je vir tako kakavovega masla kot kakavovega prahu. Po fermentaciji kakavova zrna preidejo skozi postopek visoke temperature, s pomočjo mikronizatorja, kar povzroči ločevanje lupine od jedra. Nato se kakavova zrna zlomijo, in uporablja se naprava za ločevanje, da se odstrani lupina, tako da se zberejo le kakavova jedra. Po praženju se jedra zmeljejo in obdelajo v kakavovo maso.
...Izvor Kakavčevega Praha Redno Ekološko
Kakavčevo prah prihaja iz kakavovih zrn, plodov kakavovca. Kakavovec raste v državah okoli ekvatorja in daje kakavova zrna, iz katerih se med drugim izdeluje čokolada. Za izdelavo kakavčevega prahu se uporablja kakavovamasa iz kakavovih zrn. Pod visokim pritiskom se masa stisne, kar povzroči nastanek kakavčevega prahu. Kakavova zrna vsebujejo več...
...Sestava: zračni amarant, mleti praženi arašidi, koruzna moka, moka iz amaranta, chia semena, temna čokolada brez sladkorja (sladilo maltitol, naribana kakavovamasa, alkoholizirani kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, emulgator naravni sojin lecitin, vanilijev aromat)
Prehranska vrednost na 100 g izdelka:
Beljakovine - 16,1 g
Maščobe - 23,47 g
Ogljikovi hidrati - 47,56 g
Sol - 0,02
Energijska vrednost na 100 g izdelka: 466 kcal (1948 kJ)
Teža: 245 g (7 energetskih porcij po 35 g)...
...
Sestavine
Sestavine: Sojini kosmiči*, ovseni kosmiči*, rženi kosmiči*, koščki temne čokolade *8% (masa kakava*, sladkor iz čiste trske*, kakavovo maslo*, vanilija v prahu*), kokosov sladkor*, sončnična semena*, kokosovo olje*.
*Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka.
Prehranske vrednosti na 100 g
Energija: 1784 kJ / 428 kcal
Maščobe: 21 g (od tega nasičene maščobne kisline: 7,5 g)
Ogljikovi hidrati: 28 g (od tega sladkorji: 12 g)
Prehranske vlaknine: 14 g
Beljakovine: 25 g
Sol: 0,05 g
Teža: 325 g
Ekološko: Da
Vegansko: Da...
... zagotavlja vrhunsko kakovost in popolno sledljivost.
Sestavine: masa semen Theobroma cacao
Sestavina iz ekološke pridelave
Kakavovamasa bio finega kakava Criollo iz Madagaskarja, neposredno od Comptoir Des Epices Madagascar, je pridobljena iz fižolov finega kakava Criollo, vrste, znane po svoji izjemni kakovosti. Fižoli kakava so skrbno...
...ima separator zraka AS-60 številne aplikacije. Ta separator se lahko uporablja samostojno, nameščen v stacionarnih linijah za čiščenje zrnja ali kot del mobilnega čistilca zrnja.
Zmogljivost, tone na uro: do 60
Masa, kg: 185
Kapaciteta, kWt: 2,2...
...To je zato, ker imamo radi mandlje v vseh njihovih oblikah, da je kuhar ustvaril namaz...
Stanje: Novo
SESTAVINE: Mandlji 43%, mlečna čokolada (kakavovo maslo, kakavovamasa, lecitin)
Neto teža: 230 g
Izvor: Korzika...
...Referenca
9990000014774
Dotik solidarnosti v vaših slaščicah!
Ekološka in pravična čokolada iz São Tomé z sadnimi in polnimi notami, ki bo enostavno obogatila čokoladne mousse in druge sladice.
SESTAVINE: kakavovamasa*, sladkor iz trsa*, kakavovo maslo*, emulgator: sončnično lecitin, ekstrakt vanilije*. * Kmetijski sestavini iz ekološke pridelave. Sestavine iz pravične trgovine, verige kakava in...
...Bite ni le okusen prigrizek, temveč tudi zelo priročen obrok. Z njegovo pomočjo je enostavno nadzorovati težo in ohranjati mišični tonus.
SESTAVINE: pasta iz datljev (51 %), lešniki (19 %), temna čokolada (kakavovamasa, kakavovo maslo, naravni emulgator sojin lecitin) (4,0 %), mandlji (8,0 %), grašična beljakovina, kakav v prahu (4,0 %), prehranske vlaknine, naravna čokoladna aroma,
mlet muškatni orešček, mlete nageljnove žbice, mleti cimet.
...Mlečna čokolada je čokolada, ki običajno vsebuje med 25 % in 40 % kakava in kakavovega masla, mleko, običajno v obliki mleka v prahu, ter sladkor. Mlečno čokolado je leta 1875 izumil Daniel Peter v Veveyu v Švici. Kako se izdeluje čokolada? Izvlečejo se maslo, tekoče, ki se deodorira in vlije v modele, ter torta, zdrobljena, da postane kakav v prahu. Kakavovamasa in kakavovo maslo, pridobljeno s stiskanjem, se zmešata in dobimo čokolado. Za temno čokolado dodamo sladkor; nato pa mleko v prahu za mlečno čokolado.
...Sestavine: Čokolada mlečna 38% izven EU (sladkor iz trske, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavovamasa), 7,33% mandljev, 4,96% marelic.
Nutricijske vrednosti na 100g: Energija 2336Kj, 561Kcal, maščobe 39g, od tega nasičene maščobne kisline 22g, ogljikovi hidrati 45g, od tega sladkor 44g, beljakovine 7,5g, sol 0g.
...Mešanica dušičastih čokoladnih jajc z nadevom iz lešnikove kreme.
Temna čokolada vsebuje najmanj 50 % kakavovih trdnih snovi. Mlečna čokolada vsebuje 33 % kakavovih trdnih snovi, najmanj 14 % mlečnih trdnih snovi. Bela čokolada vsebuje 26 % kakavovih trdnih snovi, najmanj 22 % mlečnih trdnih snovi.
Sestavine: sladkor, rastlinska maščoba (palma, palmovo jedro), kakavovamasa, kakavovo maslo, mleko v prahu, lešniki 2,2 %, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, laktoza (mleko), emulgator: sojin lecitin; naravna vanilijeva aroma.
... psihotropnega učinka!
Kako uživati v čokoladi Bloom&Cie?
Odprite tablico čokolade s CBD Bloom&Cie
Pojejte 1 ali 2 kocki (ali več?)
Ne pozabite shraniti čokolade v njenem ovitku po uživanju
Shranjujte svojo čokolado s CBD Bloom&Cie največ 2 meseca po odprtju
Sestavine
Temna čokolada (kakavovamasa*, sladkor iz trsa*, kakavovo maslo*), mandlji, lešniki, pekan orehi, pistacije, brusnice, suhe fige, MCT kokosovo olje, CBD (ekstrakt konoplje cannabidiol), terpeni in veliko ljubezni!
Okus: Intenzivna čokolada 71% kakava
CBD: 10mg na kocko...
...Smetanovo-karamelni bonboni s kakavom (15%) in oljem mete
Fini grenko-sladki kakavov fudge z okusom mete. Zelo britansko, zelo okusno.
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, SMETANA, kakav v prahu, kakavovamasa, arome.
Hranilne vrednosti na 100g
Energijska vrednost 1525kJ/ 360kcal
Maščobe 11g
od tega nasičene maščobne kisline 6g
Ogljikovi hidrati 64g
od tega sladkor 57g
Beljakovine 2g
Sol <0,1g ...
... Milka združujejo različne teksture in sestavine z nežno alpsko mlečno čokolado Milka.
Praline: Praline Milka ponujajo široko paleto sporočil in formatov, da ustvarijo čustvene in vsakdanje povezave s prijatelji in ljubljenimi ter "povejte to z Milko."
Sestavine: Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kakavovamasa, sirotkine prašek (mleko), mlečna maščoba, emulgator (sojin lecitin), lešnikova pasta, naravne arome, kakavova trdna snov 30% najmanj, mlečne trdne snovi 18% najmanj...