... odličnost.
Kaj je krompirjevškrob?
Krompirjevškrob je rafiniran bel prašek, pridobljen iz krompirja. Je naravno brezglutenski, kar ga naredi odlično izbiro za tiste z dietnimi omejitvami. Njegov nevtralen okus in sposobnost zgostitve brez spreminjanja okusa vaših jedi ga uvrščata med priljubljene izbire v kulinaričnem svetu.
Zakaj izbrati naš visokokakovosten krompirjevškrob na voljo?
Prvič...
AGRANA proizvaja škrobne izdelke najvišje kakovosti – z modernimi in okolju prijaznimi metodami. Surovine: koruza, krompir in pšenica. Rezultat: visokokakovostni škrobni izdelki za širok spekter aplikacij v različnih industrijskih panogah. Kompleksne lastnosti škroba se uporabljajo v živilski industriji, kozmetični industriji ter v številnih tehničnih industrijskih sektorjih, kot so: gradbena kemi...
Vitchem je podjetje iz Hamburga, ki se specializira za proizvodnjo dodatkov in ima več kot 10 let izkušenj na področju suhe malte, betonskih dodatkov in barv. Našim strankam ponujamo prilagojene, visokokakovostne izdelke ter obsežno tehnično podporo. S profesionalnim laboratorijem, ki ga vodijo izkušeni tehniki, zagotavljamo, da so naši izdelki stabilni in zanesljivi. Naša zavezanost okoljski prij...
...Krompirjevškrob se pridobiva z mehansko ločitvijo drugih delov krompirja s pranjem, čiščenjem, sušenjem in presejanjem. Končni izdelek je netopen v hladni vodi.
V živilski industriji je koruzni škrob sestavina enolončnic, juh, nadevov za pite, pripravljenih jedi, sladic, pekovskih krem, konzervirane mesa in rib ter predpakiranih naribanih sirov. Uporablja se tudi v pudingih in želejih. Koruzni škrob se uporablja za izboljšanje hrustljave teksture kot sestavina paniranj, oblog, mešanic za prekrivanje in tempura praškov.
...Krompirjevškrob se široko uporablja v živilski industriji, farmacevtski industriji in v različnih drugih panogah. V živilski industriji se uporablja kot zgoščevalec, stabilizator in ojačevalec okusa. Pogosto je prisoten v omakah, juhah, sladicah in drugih živilih, kjer pomaga izboljšati njihovo doslednost in teksturo.
CAS:9005-25-8
Barva: Bela
Pakiranje: Papirnata vreča 25kg
Količina: 5.000kg - 48.000kg
Doslednost: Prah...
...Škrob, znan tudi kot amylum, je pomemben prehranski izdelek in biomaterial, ki se uporablja po vsem svetu za različne namene.
Škrob je brez okusa, puhast bel prah, ki je netopen v hladni vodi in alkoholu.
Škrob je polisaharid, sestavljen iz 1,4 povezav med glukoznimi monomeri.
Kemijska formula molekule škroba je (C6H10O5)n.
Uporabe:
- Živilska industrija
- Lepila (toplotno taljena lepila, žigi...
...naravni krompirjevškrob,
modificirani krompirjevškrob (kemijsko ali fizično modificiran),
prav tako z nizko vlažnostjo (z zmanjšano vsebnostjo vode)...
...Krompirjevškrob je narejen iz očiščenega krompirjevega prahu, filtriran, precipitat in posušen z nastalim precipitatom. Lahko se uporablja kot zgoščevalec.
Na Naturell AB smo ekološko hrano postavili za standard. Verjamemo v svet, kjer so 100 % ekološki živilski proizvodi norma. Kot specialist za ekološke živilske proizvode ponujamo izdelke visoke kakovosti. Tako smo počasi, a vztrajno postali vodilno podjetje na področju ekoloških živil. A delamo veliko več kot le prodaja ekološke zdrave hrane na debelo. Imamo izključno 100 % ekološke izdelke. Kot e...
...Koruzni škrob se pogosto uporablja v kečapu, majonezi, različnih omakah in pudingih, pa tudi v nadevih za pite. Ta izdelek lahko pomaga, če potrebujete, da je testo manj glutensko ter mu daje nežnost in mehkobo. Koruzni škrob ima nekoliko več kalorij kot krompirjevškrob. Ta izdelek ne vsebuje glutena. Izdelek se testira na gluten v vsaki fazi proizvodnje. Garnec je bil prvi v Rusiji, ki je...
... soljo iz Guérande, pakiran v 200g vrečki s kartonskim dnom, ki vsebuje nugatne papilotke.
Sestavine: sladkor, glukozni sirup, med, mandlji, karamel z slano maslom (8,7 %), sladkor v prahu, krompirjevškrob, neslan kruh (voda, oljčno olje, moka), beljak, naravni vanilijev ekstrakt. Način priprave: med in glukozni sirup se kuhata v kotlu, beljak se dopolni s kuhanim sladkorjem, vanilijo, mandlji in karamelo.
Alergeni: mandlji, jajca, morebitni sledovi oreščkov.
... bobnu. Ker se krompirjevi kosmiči hitro posušijo na želeno vsebnost vlage, se posušeni krompirjevi pire kosmiči nato strgajo z bobna in zmeljejo skozi sito.
Ker kosmiči enostavno absorbirajo (hladno) vodo, se ti krompirjevi kosmiči pogosto uporabljajo v prehrambenih izdelkih. Krompirjevškrob ohranja svojo visoko absorpcijsko kapaciteto, ker so kosmiči hitro dehidrirani.
Smo proizvajalci, uvozniki in izvozniki svežega in suhega tropskega sadja in zelenjave, pridelanega v 100% naravni ekološki pridelavi. Predelava sadja v zamrznjeno v Franciji. Distribucija po kratkih dobavnih verigah na nacionalni in mednarodni ravni.
Od kmetije neposredno do potrošnikov, BIO PERFECT sodeluje neposredno s pridelovalci. Del našega sadja pridelamo sami na naših zemljiščih. Pridelan...
...Ta škrob je lahko pridobljen iz tapioke in se uporablja predvsem kot škrob na mokri strani ter predvsem v procesih oblikovanja papirja in kartona:
1. Povečuje mehansko trdnost za boljše zadrževanje drobnih delcev in polnil.
2. Omogoča hitrejše odtekanje in izboljšano oblikovanje ter proizvodnjo listov, kar prihrani tako čas kot vire.
3. Izboljšuje neprosojnost, svetlost in togost papirja ter omogoča boljšo kakovost tiska.
4. Prav tako se pogosto uporablja pri proizvodnji enkratnih plenic in osebnih higienskih izdelkov.
Videz: Bel, prosto tekoč prah...
...Krompirjevškrob se uporablja kot zgoščevalec v različnih prehranskih izdelkih, vključno s juhami, omakami in pekovskimi izdelki. Njegova sposobnost vezanja vode je prednost pri proizvodnji hrane in razvoju izdelkov. Krompirjevškrob se prav tako uporablja kot vezivo pri proizvodnji klobas in kot stabilizator v mlečnih izdelkih. Krompirjevškrob se lahko uporablja v naslednjih izdelkih: Testeni izdelki, kot so kruh, testenine, piškoti, ter tudi v drugih izdelkih, kot so sladkarije, konzervirana zelenjava, mesni izdelki, pripravljena hrana in kot krma za živali.
...Škrob je osnovni izdelek, ki nastane med procesom fotosinteze rastlin. Škrob iz krompirja vsebuje visoko vsebnost naravnega škroba. Naravni krompirjevškrob je strukturno sestavljen iz večjih zrn v primerjavi z drugimi vrstami škroba. Še posebej se uporablja v proizvodnji hrane, kot so pekovski izdelki, juhe, obroki, pripravljeni za uživanje, proizvodnja sahlepa, proizvodnja kruha in v mnogih drugih živilih. Ni priporočljivo, da se uporablja v sladicah, ker lahko spremeni želeni okus izdelka.
...Biodgradljivi vrečke so izdelane iz naravnih materialov, kot so koruzni škrob, krompirjevškrob ali sladkorni trs. Glavna značilnost teh vrečk je, da se zaradi njihovega materiala veliko hitreje razgradijo, in ko se razgradijo, ne pustijo nobenih onesnaževalnih ostankov, kar jih dela popolne zaveznike okolja.
Ta vrsta ekoloških vrečk je zelo iskana med tistimi, ki želijo vse prednosti konvencionalnih vrečk, a hkrati prispevati svoj delež k ohranjanju planeta. So prav tako trdne kot običajne vrečke, z dodatno prednostjo, da so biodgradljive, kompostabilne in reciklabilne.
...Škrob je najpogostejša oblika ogljikovih hidratov, ki se nahaja v rastlinah.
Predvsem je prisoten v žitih, kot so pšenični, koruzni in krompirjevškrob. Škrob se v rastlinah tvori s fotosintezo.
Naša ponudba vključuje
krompirjevškrob nativni
koruzni škrob nativni
pšenični škrob...
...Vaši brbončici bodo oboževale to aperitivno mešanico CROC'ELLA. Izvira neposredno iz Marseilla.
Z aperitivno mešanico se boste lahko sprostili in uživali v aperitivu, kot v Marseillu.
Sestavine
- Mandlji
- Indijski oreščki
- Pistacije
- Sol
- Krompirjevškrob
Energija: 2540 kJ / 613 kcal
Maščobe: 47 g
Nasičene maščobne kisline: 5.6 g
Ogljikovi hidrati: 9.8 g
Sladkorji: 3.6 g
Prehranske vlaknine: nc
Beljakovine: 26.6 g
Sol: 2 g...
...Nudimo:
BIO dekstrozo
BIO začimbe
BIO glukozni sirup
itd.
BIO guar gumi
BIO piščančji beljakovinski prašek
BIO piščančji rumenjak v prahu
BIO invertni sladkorni sirup 72,7 %
BIO karobno seme v prahu
BIO karamel
BIO krompirjevškrob
BIO posneto mleko v prahu
BIO koruzni škrob
BIO maltodekstrini
BIO rižev sirup
BIO rjavi sladkor
BIO sojina moka
BIO suha glukoza
BIO pšenični gluten
BIO sladkorni sirup iz sladkorne pese...
...Kot alternativo sladkorni pasti lahko uporabite to Pasty za modeliranje - Čokolada.
Z njenim slastnim vonjem po čokoladi je enostavna za obdelavo, vaše kreacije se bodo tudi enostavno držale brez dodatkov.
Sestavine: Sladkor, Glukozni sirup, Kakavovo maslo, Krompirjevškrob, kakav 22-24%, voda, emulgator E422 in E415, konzervans E202, aroma.
Možni sledovi: Gluten, Jajce, Arašidi, Oreški, Mleko...
... izdelki v manj kot 180 dneh popolnoma razgradijo v vodo, ogljikov dioksid in biomaso.
Vse preostale biomase so popolnoma neškodljive za okolje. Uporabljeni materiali izpolnjujejo mednarodne standarde, vključno s standardom EN13432.
Materiali so delno ali v celoti izdelani iz obnovljivih rastlinskih virov, kot je na primer krompirjevškrob, kar varčuje s fosilnimi viri in prispeva k zmanjšanju emisij toplogrednih plinov.