... jogurta
3 žlice paradižnikovega kečapa
1 čajna žlička hrena
1 čajna žlička Worcestershire omake
Cayenne poper
Sok limete
Sol
Zmešajte vse sestavine za omako in jo precedite v sifon za stepeno smetano. Napolnite z N2O polnilcem in močno pretresite. Odstranite polnilo in trdno zaprite pokrov. Ohladite 15 minut.
Medtem nasekljajte večino kozic, pri čemer pustite le 45 za predstavitev.
... gumijev in bonbonov.
Uporaba: posušeni listi zelene mete se običajno uporabljajo za čaj. Vlijte 1-2 čajni žlički na skodelico (250 ml) sveže zavrete vode in pokrijte za 8-10 minut, odvisno od vaših okusov. Poleg tega se lahko uporablja z medom in limono za poudarjanje okusa. Drug zelo priljubljen način uporabe posušenih listov je aromatizacija fižola, leč in drugih vegetarijanskih jedi, pa tudi za začimbe, omake in juhe.
Pakiranje: 125g, 250g in na kilogram.
... bučke, olupite jih popolnoma ali po trakih, ne odstranjujte kože, če so mlade.
Narežite bučke na tanke rezine.
Narežite na kolobarje. Vlijte vodo, govejo osnovo ali 1/2 kocke juhe.
V ponev dodajte bučke. Zavrite. Premešajte.
Dodajte kurkumo, sol, in odtrgane liste timijana. Kuhajte 10/15 minut, preverite, ali so bučke kuhane, in jih držite na toplem.
Drobnjak sesekljajte. Pečico segrejte na 6/7 (200°C) in jo pustite 45 minut, vendar vedno preverite...
...Naša moringa v prahu je vir vitaminov (A, B, C), mineralov, beljakovin, antioksidantov in aminokislin.
Ta superhrana se uporablja za:
bojevanje proti utrujenosti
bojevanje proti anemiji
spodbujanje boljše ravni sladkorja v krvi
zmanjšanje stresa
izvajanje detox kure
spodbujanje hujšanja
okrepitev imunskega sistema
Uporaba: Prah namočite nekaj minut, da izkoristite njegove koristi za dobro počutje, ali ga vključite v juhe, juhe, tople jedi, omake in solate.
Teža: 0,100 g...
...Semolina iz trde pšenice, jajca prosto gojenih kokoši
Ta vrsta testenin se kuha 9 minut in je debelejša testenina.
Zelo dobro se bo prijela na vaše omake.
... je popolnoma prebavljiv in ne pušča tistega, včasih, neprijetnega vonja. Skratka, česen, ki je odporen na poljube.
Za pripravo te omake smo uporabili celo rastlino agliona, od cveta do čebulice. Rezultat je svež, sladek in nežen okus. Zato ti priporočamo, da ga segreješ le nekaj minut in ga prelijes čez testenine.
Popoln za oblačenje vseh vrst testenin, še posebej tradicionalnih Pici, po želji z dodatkom gob in klobas ali kapre in sardele ali pa z zrelim Guanciale.
... tudi skuhate v mikrovalovni pečici (5 min. pri 500 W) ali v klasični pečici (15-18 min. pri 180°C).
Nasveti za shranjevanje
Shranjujte v spodnjem delu hladilnika pri idealni temperaturi 2 do 4°C.
Na voljo so naslednje embalaže:
Pladnji 340 g, od tega 300 g gob in 40 g omake.
... družinskega obroka z mesom ali zelenjavo, ni vam treba izgubljati časa za pripravo omake.
▪ Zelo preprosto in zelo okusno: kuhajte v skladu s priporočili na pakiranju - preprosto in enostavno, zagotovljeno okusno, ni vam treba izgubljati časa za iskanje receptov.
▪ Prosojno pakiranje: vidite omako z naravnimi začimbami znotraj paketa.
▪ Povsem nov način kuhanja: alternativa kečapu in majonezi, jed lahko pripravite z edinstvenim okusom.
... x 100 mm
• Hitrost: 3 - 5 ciklov / minuto
• Število embalaž na cikel: 1 - 6
Možnosti:
• MAP plinska analiza
• obogatitev z kisikom
Ta stroj je idealen za uporabo v mesnici ali majhnem proizvodnem okolju.
Uporabe:
Sveže meso, mesni izdelki, čokoladni izdelki, ribe in ribje priprave, zelenjava, testenine, pripravljeni obroki, sadne solate, suho sadje, fine solate, juhe, omake, ...
... popolnoma obnovi njene lastnosti in okus. To zelje je primerno za tradicionalni boršč, mešanico jedi in kot dodatek k perutnini ali govejim jedem.
Uporaba za
Juhe, omake, marinade, jedi iz mesa, perutnine in divjačine.
Okus
Rahlo sladek
Prehranska vrednost na 100 g.
Beljakovine (g / 100g)… 26
Maščobe (g / 100g)… 3,5
Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 34
Energijska vrednost (kcal / 100g)… 270...
...za edinstven in prepoznaven okus.
Idealno za odlične juhe, dodajte tudi v mineštre ali omake.
Za pripravo prijetne ekološke zelenjavne juhe raztopite 4g Bio Zelenjavnih Granul Bauer (1 čajna žlička) v 250ml vode in zavrite nekaj minut. Izdelek lahko dodate hrani (juhe, mineštre, omake, raguje, meso, ribe, rižote, jajca itd.) med kuhanjem.
...CONCHIGLIONI
Iz skrbne izbire najboljših sicilijanskih zrn nastanejo CONCHIGLIONI. Postopek obdelave poteka z uporabo hladne vode, da se zagotovi optimalna kuhanje testenin. Bronasta ekstrudacija omogoča, da se na površini testenin oblikujejo majhne abrazije, ki jih naredijo sposobne izjemno zadrževati omake in začimbe. Testenine se prav tako počasi sušijo pri nizkih temperaturah, da se ohranijo organoleptične lastnosti in hranilne vrednosti.
Conchiglioni so bronasto ekstrudirane testenine, izdelane na ročni način.
Čas kuhanja 9 /11 minut...