Francija, Nimes
... je bilo milo Tout Coco rojeno! Kot pove njegovo ime, je Savon Tout Coco sestavljen izključno iz ekološkega kokosovega masla. Ima ekološki certifikat, Nature & Progrès. Vsebnost maščob v tem milu je približno 20 %, kar je izjemno visoko, in ga dela eno izmed najbolj mastnih mil, ki jih lahko najdete na trgu, ter mu daje neprimerljivo kremnost za milo. To je milo, saponificirano na hladno in dišavljeno z ekološkim eteričnim oljem sladke pomaranče.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... kuharji opogumljajo z novimi triki in nasveti. Zato vas ta blog uči, kako pripraviti hladno peno s pomočjo zelo preprostega recepta. Hladna pena – Recept za mango peno Hladna pena je najpogosteje uporabljena pena. Popolna je za dodajanje dodatnega pridiha vašemu desertu. Ta recept za mango peno velja za osnovno peno.
Bolgarija, Otets Paisievo
... vlažiti vaše lase in jih narediti bolj sijoče. Nega razcepljenih konic: Nanesite nekaj kapljic olja na konice las, da preprečite razcepljene konice. Nohti: Nanesite nekaj kapljic olja na nohtno ploščo in obnohtno kožico. Kolekcija: Budjak...
Francija, Paris
Pri Frisquetu smo ponosni, da imamo v naši ekipi strokovnjake, ki so strastni do svojega dela kot profesionalni ogrevalci v Ile-de-France. Delujemo po celotni pariški regiji in smo postali referenca zahvaljujoč naši strokovnosti in letom izkušenj. Na voljo smo 24/7, da odgovorimo na vse vaše potrebe po ogrevanju. Ne glede na to, ali potrebujete popravilo ali novo namestitev, se lahko zanesete na ...
Francija, Condom
...Malina je občutljivo sadje, ki ga je treba spoštovati v likerjih. Zato je treba narediti dobro hladno infuzijo, pri čemer odmerimo en kilogram sadja na liter nevtralnega žganja. Sladkor bo omilil naravno kislost sadja. Zelo fina likerska pijača, ki dopolnjuje zelo brut šampanjec v "Kir royal". TEŽA: 1,3 kg STEKLENICA: Steklenica 70cl SKU: LFRAM...
Nizozemska, Amsterdam
... palačinke. Možnosti je veliko. KATERE SESTAVINE POTREBUJETE? 250 ml hladne stepeno smetane 30 ml jagodnega pireja 30 g sladkorja v prahu 40 g vanilijevega ali jagodnega pudinga (v prahu) KAJ POTREBUJETE? Mešalnik Ročni mešalnik Skledo, najbolje kovinsko ali stekleno Cedilo za sladkor v prahu. KAJ NAREDITI? Postavite skledo v hladilnik za 10 minut pred uporabo Jagode dajte v mešalnik ali uporabite ročni mešalnik V hladno skledo dajte hladno smetano, zmečkane jagode, sladkor v prahu in puding Začnite mešati na najnižji nastavitvi Ko opazite, da se smetana začne nekoliko zgostiti...
Nemčija, Düsseldorf
... serijske izdelke najvišje kakovosti iz enega vira. Imamo letno proizvodno kapaciteto 50.000 ton in izkušeno profesionalno tehnično ekipo, ki si prizadeva dosledno izpolnjevati potrebe naših strank in podjetje narediti vodilno v industriji.