... tudi saponine, zaradi katerih lahko kaže protivnetne, protiglivične, protivirusne in imunostimulacijske učinke. Zrno ima antioksidativne lastnosti zaradi izjemno velike količine flavonoidov. Komosa ne vsebuje glutena in je lahko prebavljiva. <strong>Sestavine:</strong> komosa ryžova bela <strong>Hranilne vrednosti na 100g</strong>Energetska vrednost 1489kJ/353kcal - 18% PDV*Tekočina 6,1g - 9% od tega nasičene maščobne kisline 0,7g - 3%Ogljikovihidrati 57g - 22% od tega sladkorji 0g - 0%Beljakovine 14g - 28%Sol 0,01g <1%*PDV - Referenčna dnevna vrednost...
...Energija 1539 Kj, 368 Kcal
Maščobe od tega nasičene 6,1 g, 0,7 g
Ogljikovihidrati od tega sladkor 64,2 g, 1,3 g
Vlaknine 7 g
-
Beljakovine 14,1 g
Sol 0,01 g...
...Quinoa je psevdocerealna kultura z veliko koristnimi elementi. Vsebuje več beljakovin kot katerikoli žitni izdelek, po vsebnosti fosforja pa je skoraj tako dobra kot ribe.
Neto teža: 100 g.
Bruto teža: 106 g.
Rok trajanja: 12 mesecev
Pogoji shranjevanja: Shranjevati pri temperaturi 18 ± 3 °C in relativni vlažnosti ne več kot 75%. Po odprtju shranite.
Prehranska vrednost na 100 g: beljakovine - 14 g, maščobe - 6 g, ogljikovihidrati - 64 g
Energijska vrednost na 100 g izdelka (kcal / kJ): 370 kcal (1550 kJ)
Sestavine: Zrno kvinoje
Organsko: Da
Surovo: Da
Brez glutena: Da...
...Izvor: Peru
Hranilne vrednosti (na 100 g)
Energija: 374 Kcal
Ogljikovihidrati: 68,9 g
Beljakovine: 13,1 g
Skupaj maščob: 5,8 g
Nasičene maščobe: 0,59 g
Enkratno nenasičene maščobe: 1,54 g
Večkratno nenasičene maščobe: 2,35 g
Prehranske vlaknine: 5,9 g...
...Semolina iz trde pšenice bio, narejena v Franciji (90 %), moka iz kvinoje bio, narejena v Franciji (10 %).
Vrednosti hranil na 100 g:
ENERGIJA - 1448 kJ / 346 kcal
BELJAKOVINE - 11 g
OGLJIKOVIHIDRATI - 70 g, od tega sladkorji 2,3 g
MAŠČOBE - 2,2 g, od tega nasičene maščobne kisline 0,5 g
VLAKNA - 3 g
SOL - 0,01 g
Alergeni: Vsebuje GLUTEN, morebitni sledovi jajc in soje.
KAKO JIH SKUHATI:
4 do 6 minut kuhanja v vreli vodi.
Ean13:3701511707705
Referenca:TagliatelleBioQuinoaFrance1...