Nemčija, Wangen
...Je kaj za praznovati? - Potem je ta čokoladna tablica popolno darilo: "Iskrene čestitke" je čokolada, ki se zlomi! Plasti mandljevega in oreščkovega nugata so prepletene s krokantnimi lističi. Zapakirani so v intenzivno mlečno čokolado z deležem kakava 60 odstotkov. Skoraj tako visok je delež Fairtrade v tej čokoladni tablici. Zahvaljujoč trsnemu sladkorju, kakavovi masi in maslu, tokrat dosežemo...
Nemčija, Oestrich-Winkel
...Sladka interpretacija Rheingaua "Rheingau čokolada" je užitek za sladkosnede, kjer se najfinejša čokolada združi z plemenitim Rieslingom in Pinot Noirjem. Rheingau: Rheingau 100g: 100g...
Ujemajoči se izdelki
Rheingau Čokolada
Rheingau Čokolada
...Proizvajamo stroje za premazovanje s čokolado z dolžino traku do 100 metrov...
...Aspresso Oreon Kava Edinstvena harmonija okusa čokolade in koščkov piškotov. Vsak požirek vas bo očaral z okusom, Aspresso Oreon Kava. Naše vroče čokolade skrbno pripravljamo in jih ponujamo v posebnih 900 g cilindričnih embalažah, zasnovanih za ohranjanje svežine.
Združeno kraljestvo, London
...slaščičarstvo, jogurt, mlečni napitki, sladoled, pecivo, sladice, čokolada, omake, juhe, preliv, belilo za kavo itd. Vrsta mlečnega praška Suhi celotni mlečni prašek / Polnomastno mleko v prahu Življenjska doba 12 - 18 mesecev (za embalažo brez plina) 24 mesecev (za embalažo s plinom) Proizvodnja / MOQ / Izvozni trg 5000 KG na dan MOQ - 25MT 40ft kontejner / 21MT 20ft kontejner Pošiljanje po vsem svetu...
ufs.country_names.RU, Penza
...Zasnovan je za visokokakovostno in enotno premazovanje različnih slaščic z različnimi vrstami glazure: čokolada maščoba sladkorni sirup itd. Zaradi grelnega plašča rezervoarja in mešalnega naprava se glazura segreje na delovno temperaturo. Glazura se črpa v premazni rezervoar, nato se odprejo in prilagodijo drsna vrata rezervoarja, da se doseže ravna, stalna tok. Izdelki, ki jih je treba...
ufs.country_names.RU, Moscow
... lahko uporablja za polnjenje številnih konfekcijskih oblik, kot so npr. testo in piškoti s sadnimi bonboni. Možne so različne različice: Različne vrste sendvič piškotov z vsemi možnimi polnili. Za pridobitev različnih okusov lahko uporabimo številne vrste kombiniranih izdelkov, kot so npr. piškoti z žele polnili, sadni bonboni s čokoladnim prelivom, piškoti, prekriti s čokolado, marmelado ali želejem, ter penasti kolački na piškotih.
Italija, San Pietro Clarenza
... postrežbo na mizah v restavracijah, barih, čajnicah itd.) ali v elegantnih embalažah za razstavljanje na policah ali v kotičkih. Sestavine: Sicilijanski mandlji, sladkor, Med z Etne (cvet pomaranče) beljak (naravni, ne liofiliziran) Pistacije, čokolada / Vanilija...
Avstrija, Traismauer
...Glavna sestavina: Oreščki – vse vrste oreščkov (vključno z arašidi) so možne Individualizacija: Žitne kosmiče, (proteinske) hrustljavčke, zamrznjeno sušeno sadje Dekoracija: Čokolada (temna in mlečna čokolada) v obliki prelivanja ali potopljenega dna Možnosti pakiranja: Pillowbag, Doybag - tudi v reciklabilni kakovosti možne...
... zapeljiv, individualiziran vonj, ki izhaja iz pravih cvetnih listov, rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj. Vse praline so ročno izdelane z ljubeznijo v Evropi, kar pomeni, da je vsaka edinstven kos in zagotavlja izjemno kakovost ter vrhunsko obdelavo hkrati. Ta set kopelnih bomb vsebuje praline z naslednjimi aromami: cvet sleza, pomaranča cimet, črna vrtnica, jagoda figa, čokolada in limeta makadamija.
Francija, Poursac
...Področje uporabe/kakovosti: PEKARSTVO SAUCE IN ZAČIMBE SLADKORNE IN SLADICE (ČOKOLADA) SLADOLED MARGARINA.. Oljarna Morisset se je specializirala za proizvodnjo "po meri" dodatnih olj prehranske kakovosti in sodeluje z mnogimi akterji v agroživilski industriji, od malih in srednjih podjetij do priznanih industrijskih podjetij. Proizvajamo predvsem mešanice na osnovi repičnega ali sončničnega...
Španija, Villaobispo De Las Regueras, León
... z izkušnjami. Mojster pražar pravi, da popolnost ne obstaja, a je vedno cilj. Mojster pražar trdi, da obstajajo mešanice, ki s časom postanejo trendne, "Sagrado Corazón" je ena izmed njih. Mojster pražar pravi, da čeprav se isti zrnca z vsako letino spreminjajo, je sposoben izvleči in obnoviti njihovo bistvo. Danes ti bo mojster pražar pokazal svojo recepturo: Strast, Občutljivost, Sanje … Naš espresso vsebuje "Sagrado Corazón". Kaj pa tvoj? Luis Angel M. T.
Francija, Cosnes Et Romain
... magnetske posode so opremljene z magnetnimi nerjavečimi jeklenimi palicami, katerih neodimijski trajni magneti so razreda N40 do N55, kar pomeni 15000 Gauss za najbolj zmogljivo različico. A predvsem v postavitvi magnetov se skriva učinkovitost za kar najboljšo obdelavo vašega izdelka.
Španija, Granada
...Barva: Čista, sijoča, barva češnjevega rdečila, srednje–visoka plast Vonj: Močan vonj po zrelem sadju: rozine, suhe slive, datlji, suhe fige in fina čokolada Okus: Zmerno sladek z dobro integrirano kislostjo, prijetna taninost, spomin na med, tekočo temno čokolado in lakrico, okrogel in vztrajen Priporočena temperatura za uživanje: 15℃ Priporočeni paritvi: Zelo primeren kot aperitiv s foie...
Združeno kraljestvo, Hexham
...Vanilija, Jagoda, Tropski, Čokolada in Brez okusa. Brez okusa je na voljo s prebiotiki ali brez njih. Hipoalergen - učinkovito rešuje simptome alergij na hrano Na osnovi 100 % nealergenih prostih aminokislin Prehransko popoln za otroke, starejše otroke in najstnike - podpira normalno rast in razvoj Neocate® Junior je posebej formuliran za prehransko obvladovanje otrok z alergijo na kravje mleko (CMA), večkratnimi alergijami na hrano (MFA) in povezanimi GI in alergijskimi stanji, vključno z eosinofilnim ezofagitisom (EoE), email: johnryantradingltd007@gmail.
Italija, Ferrara
...V naši spletni trgovini boste našli več kot 1000 izdelkov, med katerimi so čaji, zeliščni napitki in čaji, pa tudi združljive in originalne kapsule, darilni in posebni predmeti, kakovostna kava ter številne sladkosti, kot so piškoti, čokolada in med. Kupujte z zaupanjem v naši spletni trgovini na www.storiediteecaffe.com, hitra in brezplačna dostava, če dosežete minimalno naročilo, navedeno na spletnem mestu. Oglejte si tehnične liste za vsak čaj, zeliščni napitek ali čaj, ki vam bodo v veliko pomoč pri izbiri izdelka, ki ga iščete.
Francija, Montfort Sur Meu
...To sezono predstavljamo belgijske umetniške sladolede Gilfi! Brata Gilson sta vso svojo strast in znanje posvetila našim brbončicam. Paleta majhnih lončkov, osredotočenih na belgijske okuse, bo obogatila vašo trenutno ponudbo vafljev ali palačink! Razpoložljivi okusi: VANILIJA BOURBON Z MASLOM VANILIJA TRADICIONALNA ČOKOLADA SPEKULOOS MOKA JAGODA CUBERDON DAME BLANCHE MALINA KAVICA LIEGE Oseba je na voljo tudi v inox posodi 5L. referenca: P16300...
Francija, Flines-Lès-Mortagne
...Alc. 9% vol. Dolga: Temno pivo z črno barvo in močnimi okusi. Pozabite na hmelj in odkrijte kompleksne arome močno praženih sladov: čokolada, kava, popečen kruh itd. Ni priporočljivo za zajtrk! Kratka: moč čokoladno-kavne arome praženih sladov...
Španija, Altea, Alicante
...Odlično se ujema s dimljenim mesom, intenzivnimi ali modrimi siri, celo s sladkimi kombinacijami, kot so temna čokolada, turon itd. SESTAVINE: Voda, ječmena, ržena, hmelj in kvas. ALERGENI: Ječmen, rž ZGODBA: DAJ MU MASKO IN POVEDAL TI BO RESNICO Pred časom je v gorah, ki ločujejo Las Marinas, živel razbojnik. V tistem času je bilo za prečkanje teh gora in potovanje od Altee do Calpe mogoče prečkati le ozko pot, ki jo je izkoristil zamaskiran posameznik za ropanje naivnih popotnikov.
Francija, Feurs
...Specialni karamel je karamel, pridobljen z nadzorovanim delovanjem toplote na sladkorje v prisotnosti drugih sestavin: mleko, smetana, maslo, slano maslo, ekstrakti sadja, med, ječmen, čokolada, rastlinske maščobe... Specialni karamel obstaja v vseh oblikah: v prahu, koščkih, tekočem stanju, pasti, prav tako pa tudi v BIO različici. To je karamel z teksturo in okusi, ki se uporablja za...
Francija, Paris
... kulinaričnim kreacijam dodal izjemno noto. Za shranjevanje jo postavite v hermetično zaprto posodo v predal za sadje in zelenjavo v hladilniku. Pustite jo nekaj minut pri sobni temperaturi, da povrne svoje aromatične in vizualne lastnosti. Vidik: Stroke so mastne, oljnate, sijoče, prožne. Vonj in okus: Čokoladna vanilija, intenzivna in sadna. Uporaba: V infuziji, smetana, pecivo, sladoled, jogurt, čokolada, slane in sladke recepte.
...kot so bitumen, čokolada, laki, olja itd. Možnosti: Pokrov z flanšem za dvig filtrirnega vložka Ogrevalni plašč Magnetna sklopka za hermetično tesnjenje Uporaba do 16 bar Uporaba do 200°C...
Nemčija, Uelzen
...Kajti: Za povečanje telesne in mišične mase ta skupina športnikov potrebuje več kakovostnega "gradbenega materiala". Zato vam ponujamo koncepte z dopolnilnimi praškastimi izdelki za vaše poslovanje s privatno oznako. Produktni koncept Weight Gainer Tukaj so nekateri naši primeri belih oznak za naše izdelke Weight Gainer: ◦Weight Gainer Čokolada ◦Weight Gainer Vanilija ◦Weight Gainer Jagoda...
Španija, Valencia
...Tipi: čokolada, smetana, vanilija, jagoda, jogurt Opis: kartonska škatla 10 kg – 10 vrečk po 1 kg. Kako pripraviti: Pripravite en paket (1 kg) z 3 litri vode = 4 kg Soft sladoleda, mešajte, dokler ne dobite homogeno zmes.
Italija, Giarre
...Proizvodnja in trženje ročno izdelanih sicilijanskih granitov v naslednjih okusih: Ananas, Rdeča pomaranča iz Sicilije, Kava, Čokolada in Cimet, Jagoda in gozdne jagode iz Maletta, Limona Verdello iz Sirakuze, Sicilijanski mandarin, Mandelj in pražen mandelj iz Avole, Pistacija iz Bronteja, Črni murva z Etne, Bergamot, Bivonska breskev, Melona Cantalupo, Bele fige, Fikodindia, Granatno jabolko...
Španija, Canet De Mar
... ohranja ekskluzivne lastnosti uporabljene osnovne surovine in ima edinstveno kakovost. Okusi Nola kreme: Pistacija - Črna čokolada, pomaranča in ingver - kakav in lešniki Okusi panetona: Čokolada in hruška - Bela čokolada in limona - Pistacija - Jabolko, ingver in cimet - Rozine in pomaranča - Tiramisu - Ananas, kokos in mango...
Francija, Montauroux
...Naši odlični financierji, bogati z mandlji. Okusi: naravni, pistacija, malin, čokolada. Drugi okusi na voljo na zahtevo.
Francija, Saint-Just-Saint-Rambert
... živilske industrije (meso, zamrznjena hrana, ribe, sir, čokolada itd.) in se odlikujejo po strukturi iz nerjavnega jekla (AISI 304) ter po transporterju, ki ustreza standardom FDA, EU in USDA glede stika izdelkov s hrano. V primerjavi s tradicionalnimi L-varilnimi napravami serija FP ponuja večjo produktivnost ter možnost uporabe polietilenskega filma poleg tradicionalnih termično skrčenih filmov, vključuje pa tudi več modelov za proizvodnjo do 3600 paketov na uro.
Nemčija, Kempenich
...-5 Požarno odporne lastnosti: požarno odporen v skladu z M1, DIN 4102 B1, BS 5852 crib 5, EN 1021.1+2+3, EN 13501-1 Navodila za nego z milnico ali nego umetnega usnja in mehko krtačo; izperite s čisto vodo; ne uporabljajte topil Težko vnetljivo: B1 1. Barva: ANTRACIT 2. Barva: CITROUILLE 3. Barva: bel 4. Barva: rž 5. Barva: mastik 6. Barva: sipina 7. Barva: GROSEILLE 8. Barva: Morgon 9. Barva: petrolej 10. Barva: Endive 11. Barva: zemlja 12. Barva: CAPUCCINO 13. Barva: CHATAIGNE 14. Barva: ČOKOLADA 15. Barva: GRANNY 16. Barva: GLACIER 17. Barva: NOČ 18. Barva: SOURIS...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play