BAILLEUL NV - Naravni kamen podjetje od leta 1888 Od leta 1888 smo locirani v Veurneu, kjer je 5 generacij odraščalo med naravnim kamnom, lahko rečemo, da je naša družina doma v kamnu in marmorju. Ta bogata tradicija, povezana z mladostnim entuziazmom našega mladega direktorja in ekipo izkušenih mojstrov, zagotavlja odlično storitev in kakovost obdelave. Naša specialnost je izdelava po meri tako...
Italija, Toscanella Di Dozza
... kisa) -ekološki grozdni derivati. Dva glavna proizvoda za vinsko industrijo sta rdeči/beli grozdni sok v koncentratu, ki se uporablja za korekcijo barve vina, in RMC (rektificirani koncentrirani mošt), ki se uporablja za obogatitev moštov in novih vin med fermentacijo, prav tako pa se uporablja za sladkanje in obdelavo tako mirnih kot penin kakovostnih vin. Strežemo industriji hrane, pijače in celo vina. Tradicionalne in inovativne tehnologije predelave hrane so popolnoma združene, da zagotovijo najboljše proizvode. Brusa 1888, storitve, navdihnjene s podjetništvom, z družinskim pristopom.
Nemčija, Neuss
Od leta 1888 je Meisinger eden vodilnih svetovnih razvijalcev in proizvajalcev visokotehnoloških instrumentov na področju zobne in medicinske tehnologije. Z več kot 12.000 razpoložljivimi izdelki MEISINGER ponuja široko paleto izdelkov tako za prakso kot za laboratorij – od rotacijskih instrumentov do posebnih sistemov instrumentov za oralno implantologijo. S svojo linijo izdelkov za upravljanje...
Grčija, Elef.kordelio
... akumulatorjev že več kot 100 let. EXIDE je bila ustanovljena leta 1888 s strani THOMASA EDISONA, in do danes, 122 let kasneje, je s stalnimi tehničnimi inovacijami in poudarkom na kakovosti postala prva izbira potrošnikov po vsem svetu. IZDELKI EXIDE INDUSTRIJSKI IZDELKI: EXIDE TECHNOLOGIES je vodilni na področju inovativnih rešitev za omrežne aplikacije, vključno z omrežji za komunikacijo/podatke in sistemi za nadzor računalnikov. Je svetovni vodja na področju akumulatorjev za električna viličarja in tovornjake, prav tako pa tudi drugih naprav za ravnanje z blagom.
Poljska, Borowianka
Nenehno razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke, da zagotovimo, da bo končni rezultat v skladu z najnovejšimi trendi v industriji. Posebno pozornost namenjamo vprašanju varnosti. Naši vozički imajo dva certifikata uglednih podjetij: TUV Nord in ZELTOM, ter so tudi v skladu z evropskim standardom EN 1888-1: 2018.
Nemčija, Dresden
Od leta 1888 ALBERT WALTHER proizvaja različne tehnične oznake, tiskovine in žige za obrt, industrijo in trgovce.
Italija, Pinerolo
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play