Tunizija, Tunis
I3C+ je podjetje, specializirano za izvoz kmetijskih živilskih izdelkov. Z danko na široko paleto kmetijskih živilskih izdelkov se naše podjetje predvsem razvija na področju izvoza in distribucije oljčnega olja, datljev, testenin, gaziranih pijač, konzerv, začimb, peciv, embalaže za živila, higienskih izdelkov in še mnogih drugih izdelkov. I3C Plus je vaš zaupanja vreden partner. Vse, kar počnem...
Francija, Nanterre
Gaufre d'Art je strast do avtentičnih gaufrov iz Liègea, ročno narejenih z svežimi in naravnimi sestavinami (brez konzervansov). Naši gaufri so 100% čista maslo. Naše ročno izdelane gaufre iz Liègea skrbno pripravljamo, dan za dnem. Vsak gaufre je pečen ročno, naša masa pa je gnetena ročno z svežimi in naravnimi sestavinami (brez konzervansov). Naše izdelke (gaufre in testo) dostavljamo povsod p...
Portugalska, Pero Pinheiro
Brettécnica se ukvarja s proizvodnjo, uvozom, izvozom, prodajo in tehnično podporo opreme za živilsko industrijo, zlasti v sektorjih PEKARSTVA, SLADKARSTVA, KONFEKCIJE, SLANIH PRIGRIZKIH IN ČOKOLADI. Predstavnik vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju opreme za živilsko industrijo. S približno 20 leti izkušenj v sektorju se Brettécnica še naprej ravna po vrednotah, na katerih je bila ustano...
Španija, Catarroja
...Zahvaljujoč 1200 W moči in 15.000 vrtljajem na minuto lahko brez težav mešate, gnetete in stepate sestavine za pripravo hrane (testa za pekarstvo, slaščičarstvo, pice …), stepate smetano, stepate jajca itd. Dvojno gibanje vrtenja, rotacijsko in orbitalno. Ima 4 prednastavljene funkcije, turbo funkcijo in nastavljivo hitrost. Je popoln dodatek za enostavno pripravo čudovitih test. In v njenem 6...
Švica, Neuchatel
* Koncept, oblikovanje in integracija elektronike ter mehatroničnih sistemov * Prikazni prostor, prototipi, testne in raziskovalne platforme * Elektronika in močenska elektronika: IPC standardi in izboljšane naprave. * Uporaba novih tehnologij, kot so CPLD in distribuirani pristop. * Nizkonivojski nadzor in srednje programske opreme: DSP, C jezik, kinematika, interpreter ukazov, CAN bus, aktuatorj...
Francija, ARGENTON SUR CREUSE
Proizvajalec pečenih in zamrznjenih slaščic za velike in srednje trgovine, za gostinstvo, za pivnice, sendvičarne,... Proizvajalec zamrznjenih slaščic. Proizvajalec industrijskih slaščic. Proizvajalec piškotov, muffinov, brownijev, chouquette, čokoladnih chouquette, makronov, petit four, tort, štirih četrtin, čokoladnih mehkot, madeleinov v zamrznjenem pakiranju. Proizvajalec surovih slaščic ali p...
Turcia, Konya
...vse vrste strojev za gnetenje testa...
Nemčija, Hallbergmoos
... "modra" iz bombažnega tkiva Lopatica za testo iz hrane varnega plastike (majhna teža) Nadzorna plošča opcionalno z dotikovno upravljanjem ali stikalom Z inovacijo: BAVATROTeigteiltrommel 6 Izvedba: Nova razvojna in konstrukcijska rešitev Živilsko varna plastična obloga 6-vrstna izvedba Kolutne palice enostavno zamenljive Različne oblike kolutov opcionalno Širok spekter teže testa od 40 – 160 gramov, z opcijsko dostopnimi kolutnimi palicami Standardna oprema: Generalno obnovljen Stabilna industrijska izvedba Težnostni razpon približno 40 – 120 gramov, z BAVATRON do približno....
Španija, Málaga
...Stanje: Zamrznjeno. Predstavitev: Škatla s 192 enotami. Teža: 9,6 kg / škatla. Cena: 0,32 € + DDV na enoto. Glede na debelino pic, ki jih želite pripraviti, bi premer razvaljanega testa bil od 12 cm do 22 cm.
Nemčija, Hamburg
... testnem kompletu na voljo dva različna testa, in sicer hitri test viskoznosti z odločitvijo v jasni obliki „go/no go“ ter natančna določitev viskoznosti, ki temelji na principu padanja krogle. Značilnosti: Merljivi parametri • Voda v olju • Osnovna številka • Viskoznost olja • Kontaminacija s slano vodo • Kapljica • Test viskoznosti (princip padanja krogle)...
Turcia, Istanbul
... standardom in povezanimi zahtevami UL94, IEC60695-11-2, IEC60695-11-3, IEC60695-11-4, IEC60695-11-20. Simulira vpliv plamena v zgodnji fazi, ko pride do požara v okolici električnih in elektronskih izdelkov, da se oceni stopnja nevarnosti vžiga. Uporablja se predvsem za plastične in druge nemetalne vzorce ter trdne materiale. Prav tako je primerna za horizontalne in vertikalne teste vnetljivosti relativnih zgorevalnih značilnosti penastih plastike, katerih gostota ni manjša od 250 kg/m, v skladu z metodo testa ISO845.
Bolgarija, Plovdiv
... močan, kruh je zlato rjav in sijoč, z drobtino, ki ima dobro odprte alveole. Dovajanje je hitro in stabilno, brez raztrganin na površini. Izboljševalec za testenine, špagete, makarone, vermicelli, rezance Izboljševalec za špagete, makarone, vermicelli, rezance, testenine. Končni izdelki imajo dobro izraženo sijaj, barvo, trdnost, hialinsko površino in povečajo svoj volumen pri kuhanju. Izboljševalec povečuje absorpcijo vode in izboljšuje lastnosti testa med obdelavo. Izdelki, narejeni s tem izboljševalcem, se kuhajo brez lepljenja skupaj in imajo prijeten vonj in okus.
Francija, Biguglia
... maslo. Shranite v hladilniku za eno uro. Na pekač, obložen s papirjem za peko, dajte majhne kupčke testa. Pečite 5 do 8 minut. Ploščice vzemite s spatulo in jih pustite, da se ohladijo na valjarju za testo, da dobijo svojo obliko. Grizite brez zadržkov!
Nemčija, Alzenau
... so procesi kuhanja in ekstrudiranja, zgoščevalci, izboljšanje testa in teksture pri pekovskih izdelkih, stabilizatorji, veziva in želirna sredstva, sistemi za oblaganje in dajanje konsistence, panade in obloge za ribe in meso, pireji z ustrezno stabilnostjo pri zamrzovanju in odmrzovanju ter dobro odpornostjo na toploto. Naši brezglutenski koncentrati škroba so na voljo v ekološki in konvencionalni kakovosti, iz nemškega ali evropskega izvora.
Avstrija, Brandenberg
...Tukaj lahko čebelarji najdejo krmo za čebele. Vse je na voljo, od sirupa za krmo čebel in testa za krmo čebel, tudi v ekološki kakovosti.
Nemčija, Oyten
...Aromatično bio čičerikino moko iz nepečenih čičerik. Pri kuhanju in peki bio čičerikina moka na okusen način obogati različne jedi. Ima trdno mesto v orientalski kuhinji in idealno zgosti juhe ali omake. Za pripravo palačink, testa za pico, ocvrtkov in kot dodatek v kruh in pecivo je čičerikina moka dragocena sestavina. Pri peki lahko nadomestite do 25 % žitne moke, pri čemer je treba nekoliko...
...Treccia di bufala campana DOP, pridobljena iz predelave mocarele. Oblika se doseže z vpletanjem testa, po postopku filiranja. Tipi in Formati Teža: od 100 g do 4 kg ROK UPORABE 12 DNI / ROK UPORABE 18 DNI / ROK UPORABE 21 DNI Koda: od 1702 do 1715 / kode: od 2463 do 2938 / kode: od 90 do 1805...
Francija, CHAUNY
...Testi in laboratorijska analiza Naše kemijske ekipe lahko za vas izvajajo filtracijske teste na Buchnerjevih ali filtrirnih stiskalnicah, prav tako pa tudi meritve kondicioniranja preko Jar-testa, motnosti, viskoznosti, vsebnosti kovin, vsebnosti suhe snovi in tako naprej. V primeru izdelkov, ki niso stabilni skozi čas ali jih ni mogoče prevažati, se lahko testi izvajajo tudi na terenu.
...Zasnovan za proizvodnjo visoko hidratiziranega kruha (70-90% vode). Zaradi svojega posebnega postopka: trda moka, pomemben čas počitka, manj poškodb pri rezanju itd., omogoča proizvodnjo visokokakovostnega kruha in različnih oblik. TXA-MAN-ROLL ima "multiroller", ki laminira in raztegne kos testa, kar daje testu dodatno moč 40-50%. Zbiranje že narezanega in oblikovanega izdelka je ročno. Vrste kruha: klasična "ciabatta" v vseh svojih oblikah: baston, baguette, rustikalni s koničastimi konci, mini, itd.
Nemčija, Hannover
...Siegling Fullsan je nova linija izdelkov homogeni, termoplastični poliuretanski trakovi podjetja Forbo Movement Systems. Vsi trakovi Siegling Fullsan so zaščiteni pred onesnaženjem z oljem, maščobo, vlago in bakterijami. Trakovi Siegling Fullsan so zelo enostavni za čiščenje in so idealni za izjemno higiensko občutljive aplikacije (mlečni izdelki, priprava testa, predelava mesa in perutnine ter druge prehrambene panoge).
Francija, Olivet
...Posebna moka za pico tip 00 je zelo bogata z glutenom in omogoča pridobitev elastičnega testa, ki ga je zelo enostavno razvaljati.
...Delno pečen izdelek iz testa, pečen na kamnu in ročno razvaljan, izdelan z ekstra deviškim oljem oljke, z naravno kvasom. Nadev z ekstra deviškim oljem oljke. Vzgoja traja 24 ur. Ne vsebuje laktoze. Ne vsebuje palmovega olja. Nepravilna pravokotna oblika.
...Vitalni pšenični gluten je naravni protein, ki ga najdemo v pšenici. Majhna količina, dodana receptom za kruh z kvasom, izboljša teksturo in elastičnost testa. Vitalni pšenični gluten se lahko uporablja tudi za izdelavo vegetarijanskega nadomestka mesa, znanega kot seitan.
...Maltni kosmiči so primerni kot preliv za pekovske izdelke. V nasprotju z moko kosmiči vplivajo na strukturo in donos testa za kruh in pekovske izdelke poleg okusa.