... ohranja ekskluzivne lastnosti uporabljene osnovne surovine in ima edinstveno kakovost.
Okusi Nola kreme: Pistacija - Črna čokolada, pomaranča in ingver - kakav in lešniki
Okusi panetona: Čokolada in hruška - Bela čokolada in limona - Pistacija - Jabolko, ingver in cimet - Rozine in pomaranča - Tiramisu - Ananas, kokos in mango...
...Ta visoko vsebnostna grenka čokolada iz VIVANI Edizione Grande očara s svojim čistim, plemenitim okusom. Najboljši ekološki kakav iz Dominikanske republike ponuja edinstvene okuse.
Vsebina: 100g...
...
Čokoladno torto lahko pripravite na več načinov, in povsem od vas je odvisno, katere sestavine boste uporabili. Uporabite lahko temno ali navadno čokolado ter druge stvari, kot so kakav v prahu, instant kava itd. Spodaj smo govorili o eni izmed najhitrejših metod za pripravo tega recepta za čokoladno torto.
SESTAVINE
4 oz čokolade (najbolje temne)
Štiri velika jajca
Šest žlic sladkorja
Tri žlice moke
Čeprav je 30 sekund nekoliko pretirano, je resnica, da lahko to čokoladno torto pripravite zelo hitro. Redke sestavine, ki jih potrebujete, so čokolada, jajca, sladkor in moka.
...Zadnji okus: kakav, vanilija, čokolada, cvetlične note in suho sadje
Nežen okus
MEŠANICA
Za najboljše rezultate potrebujete papirnati filter in kavo, ki ni preveč fino mleta.
Naša "ameriška" mleta kava postaja vse bolj priljubljen izdelek tudi med italijanskimi kupci. Mešanica je v celoti sestavljena iz arabic, pridelanih v Južni Ameriki, kar kavi daje sladek in mehak okus, kar omogoča prijetno...
... trace element pomaga pri delovanju mišičnega in živčnega sistema ter pomaga ohranjati normalen krvni tlak.
Vsebnost ogljikovih hidratov v obliki organskega trsnega sladkorja: ta rafinirani sladkor vsebuje mineralne soli.
Več okusov za pijače (kakav, kava [soja], rdeče sadje [soja], čokolada [100 % grahova beljakovina], vanilijev desert [soja], desert s kakavom in lešniki [soja in lešniki] ter kremne...
... zelišče/začimba.
Vsi prekriti mandlji so odlični kot prigrizek ali kot sestavina v širokem spektru aplikacij, kot so sladoled, žitarice, čokolada, energijske ploščice, nugat, pekovski izdelki, preliv za solate/ zelenjavne jedi itd.
...Piškot z riževo moko, koruzno moko, kakavom v prahu in 5 % sladkorja, to je vse.
Dober temni čokoladni delež 48 % kakava brez lecitina, ki bo razveselil sladkosnede!
Nič več!
Sestavine: TEMNA ČOKOLADA 50 % Riževa moka, koruzna moka, polnozrnata riževa moka, trsni sladkor, kakav v prahu
Sledi: Soja, Mleko, Oreščki, Kikiriki...
...Chefova mešanica; Souffle mešanica je enostavna za uporabo in vsebuje okusno kakav, pripravljen za izdelavo okusnih souffléjev v različnih barvah.
Chefova mešanica; Souffle mešanica 1000 g.
Olje 550 g.
Čokolada 550 g.
Voda 550 g.
Olje in stopljena čokolada se združita v mešalniku. Nato se doda Chefova mešanica; Souffle mešanica, mešanica se stepeta v mešalniku 5 minut pri največji hitrosti. Skodelice se pečejo v predhodno ogreti pečici, potem ko so napolnjene s pripravljeno mešanico.
Temperatura pečice: 200-220°C
Čas peke: Odvisno od velikosti skodelice približno 10 – 15 minut.
... najmlajših, in jim ne bodo mogli odporovati niti odrasli!
Čokolada z visoko vsebnostjo mleka (kakav: min. 31%)
Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojina lecitina, arome. Lahko vsebuje oreške. Brez glutena.
OKUS POPOLNOSTI ŽE VEČ KOT 60 LET. V srcu Romagne, regije bogate s tradicijo in kulinarično kulturo, je Attilio Babbi leta 1952 ustanovil podjetje Dolciaria BABBI, namenjeno proizvodnji kornetov, vafljev in polizdelkov za mojstre sladoleda. Podjetje je kmalu postalo referenčna točka za mojstre ročnega sladoleda, zahvaljujoč surovinam izjemne pristnosti in svežini uporabljenih sestavin. Sladkarnišk...
Fuchs Gruppe je s sedežem v Dissen (Nemčija) in je strokovnjak za okuse v živilski industriji in trgovini, od začimb do tehnoloških rešitev. S svojim obsežnim mednarodnim branžnim znanjem in lastnim razvojem izdelkov, senzorikami, laboratoriji ter začimbnimi sommelierji in sommelierkami zagotavljamo več kot 70-letno strokovnost.
Portfelj vključuje: začimbe, zelišča, mešanice, marinade, omake, dip...
... čokolatierji združujejo tradicionalne metode z moderno inovacijo, da ustvarijo čokoladne kreacije najvišje kakovosti. Od izbire najboljših kakavovih zrn do nežnega praženja in obdelave čokolade - vsak detajl šteje za naš odličen okus. Naša čokolada ni le čudovito okusna, temveč tudi izraža bogato dediščino in kulturo Kameruna.
#CocoaValley #Čokolada #Kakav #EkološkoCertificirano #FairTrade #Obrt...
Industrija slaščic. Proizvodnja čokolade. Čokoladna jajca. Pri nas je obdelava čokolade izvedena z ljubeznijo in pozornostjo, ob upoštevanju tradicije in kakovosti, ter se osredotoča na vse vrste čokolade, od mlečne do temne, vključno z belo ali lešnikovo. Gambarotta srl izvaja svoje obdelave tudi za tretje osebe: kakav v prahu, temna čokolada, gianduja, čokoladni nougat, čokolada, čokoladni bonboni, lešnikova čokolada, čokolada za namaz, sladkarije in sladkor, čokoladne tablice in čokoladna jajca.
Ustanovljen leta 1986, VIJAYA® je francoska blagovna znamka. Naša družina, pionir na področju bio, se specializira za uvoz in distribucijo bio suhega sadja.
Vijaya izbira najbolj okusne sorte in kalibre, kar daje mesnatemu sadju edinstveno mehkobo.
Z več kot 35 leti trajnostnih odnosov s svojimi pridelovalci in partnerji, Vijaya ponuja izdelke stalne kakovosti in svoje razvojne aktivnosti usmerj...
CEMOI je podjetje, katerega dejavnost je izključno povezana s čokolado. CEMOI proizvaja čokolado v vseh oblikah za industrijske namene. Na voljo je čokolada v tekoči ali trdni obliki: preliv, pekovski palčki, kapljice in koščki, cisterna, masa kakava, … Kakav v prahu, tekoča ali trdna glazura, tekoča ali trdna polnitev,… Da bi pokrila vse potrebe svojih strank, podjetje CEMOI ponuja zelo široko paleto izdelkov, namenjenih čokoladi, poleg tega podjetje pokriva vse segmente izdelkov, od nizkocenovnih do zelo visokokakovostnih.
... drugih znanih proizvajalcev ter čokolada iz lastne čokoladnice dopolnjujejo našo ponudbo.
Poleg obsežnega asortimana so na voljo različne možnosti obdelave embalaže.
Poleg tega lahko ponudimo popolnoma podnebno nevtralno proizvodnjo.
Izrazit servisni pristop je vedno v ospredju celotne ekipe Sweetware.
Z veseljem bomo skupaj z vami razvili individualno idejo in jo uresničili po vaših željah.
Celotna proizvodnja poteka na lokaciji Vogtsburg/Baden-Württemberg po najvišjih standardih certificiranja, kot je FSSC 22000.
...plemenit produktni dizajn, estetske darilne embalaže in elegantne možnosti obogatitve. Kot majhna moderna manufaktura smo učinkovito strukturirani in se kljub temu lahko prilagodimo individualnim željam naših strank.
Kaj nas žene
Ljubezen do dobrih konfekcionerskih izdelkov. Nežna, se topijoča čokolada, sveža smetana in dobra maslo iz regije, dragocena bourbon vanilija, izbrano nugat, ročno izbrane...
Burçak Baharat je priznano turško podjetje z dolgo zgodovino. Specializirani smo za proizvodnjo in izvoz različnih začimb (od 100 gramov do 25 kg), vključno s rdečo papriko, kavo in pekovskimi izdelki (stepena smetana, kakav, sladkorna vanilija, pecilni prašek, čokoladna omaka, vrste škroba), granatno jabolko sirup, jabolčni kis in vinsko kis, ter aromatizirane pijače. Smo proizvajalci in...
...Smo "izumitelji želene čokolade", vodilni na trgu individualiziranih čokolad v nemško govorečih državah in največja spletna slaščičarna v Nemčiji.
Chocri oskrbuje zasebne in poslovne stranke po vsej Evropi. V fizičnih trgovinah s sladkarijami sodeluje chocri z več kot 600 trgovci.
Za našo čokolado uporabljamo certificirani Fairtrade kakav. Proizvodnja in dostava potekata CO₂ nevtralno.
...
- Izraženost: Kakovost in avtentičnost zaznamujeta naše čokolade. Dolgotrajne v ustih, izdelane z najboljšimi sortami kakava in skrbno izbranimi surovinami. Čokolada je 100 % čista kakavova masla.
- Kreativnost in izvirnost: več kot 50 novih kreacij je na voljo našim strankam z različnimi gamami ganache in pralin.
- Estetika: Poleg njihove kakovosti okusa in vonja, imajo naše čokolade posebno značilnost, da so vse fino okrašene z kakavovim maslom.
Prav tako izdelujemo tartufe, čokoladne palete in ponujamo degustacijske škatle.
Pri Carré Noir čokolada pomeni ustvarjalnost. Ta trgovina-delavnica, ki se je začela na spletu, izpostavlja svoje izdelke tako, da jih preoblikuje v prave komunikacijske objekte. Čokoladnica redno sodeluje z mladimi oblikovalci iz Liègea. Rezultat: izdelek, ki je povzdignjen in predstavljen v več izvirnih oblikah. Nasmehi, subtilen opomnik na logo Carré Noir, vas bodo postavili na noge, cvetje...
Personalizirana čokolada in organizacija obiskov delavnic. Concept Chocolate se specializira za personalizacijo svojih izdelkov, pri čemer čokolado uporablja kot komunikacijsko orodje. Sculptirane čokolade, praline oblikovane po podobi vašega podjetja, naše čokolade združujejo grafiko z aromo. Proizvodnja je popolnoma ročna, izdelki pa so naravni (brez barvil in konzervansov). Concept Chocolate...
Delvora praline so z veliko skrbnostjo in strokovnostjo izdelane v našem lastnem ateljeju. Njihova izjemna kakovost temelji na uporabi najboljših sestavin, kot so belgijska čokolada, sveža smetana in maslo. Njihova svežina je optimalna zahvaljujoč strogim higienskim pogojem med proizvodnjo in idealnemu shranjevanju v suhi atmosferi pri 15°C. Delvora asortiman je zelo raznolik po okusu, obliki in...
... rešitve. Naročite svojo čokolado in presenetite nekoga z našimi slastnimi čokoladnimi darili. Nič standardne čokoladne tablice, temveč edinstveno čokoladno darilo z osebnim sporočilom. Vsa naša čokoladna darila so izdelana na tradicionalen način in proizvedena iz najboljše kakovosti belgijske čokolade Callebaut. S čokolado iz Chocoladebezorgd boste zagotovo pustili vtis. Imamo okusno čokolado za vsako priložnost, kot so ročno izdelane bonbone, čokolada za veliko noč, čokolada za valentinovo, čokolada ob rojstvu, božična čokolada in čokolada za sv. Miklavža.
... najboljših kakovosti kakava na svetu - se prideluje izključno v Ekvadorju. Uvažamo vrhunski ARRIBA NACIONAL bio kakav kot družinsko podjetje, neposredno iz matične države in pošteno trgovano brez posrednikov. Pošteno, ker naši pridelovalci kakava tudi proizvajajo kakavovo maslo in kakavov prah, saj tako ostane del dodane vrednosti v matični državi. Ponosni smo na naš osebni odnos do naših izdelkov. Dobro jih poznamo, saj jih uvažamo iz majhne, nam zelo znane kooperative iz regije Vinces, Los Ríos v Ekvadorju.