Francija, Avignon
...Mešanica ratatouille je okusna izbira skrbno izbranih ekoloških mediteranskih zelenjav visoke kakovosti. Skupna energija: 28 Kcal 120 kJ Prehranske vlaknine: 2,2 g Beljakovine: 1,1 g Sol: 0,01 g...
Portugalska, Porto
Ustanovljen leta 2013, BESTGIFT je vodilno podjetje nacionalnega kapitala, specializirano za vrhunske tekstilije za hotele, medicinske ustanove in restavracije. Pod blagovno znamko BGEUROPE strateška partnerstva spodbujajo trajnostno rast. Naš usmerjen pristop napoveduje širitev in inovacije. Neomajna predanost prinaša prilagojene rešitve za različne industrije. Odlikujemo se na področju domačih ...
Francija, Perpignan
...Imamo tudi zelenjavo za ratatouille, kot so bučke, jajčevci in paprika.
Španija, Malaga
...Intenziven okus; to je kroket z osebnostjo. Za iskalce zakladov, pravi prigrizek za ljubitelje hrane. Z veseljem vam predstavljamo popolne kroketke, kremaste znotraj, hrustljave zunaj z najnežnejšo drobtinasto oblogo za vsak okus. Mesne Svinjina s vinom Palo Cortado Mešana mesna enolončnica Piščanec z vinom Montilla Krvavica Slanina in datlji Ribe Trska Tuna Dimljen losos Škampi Scampi Hobotnica Parmentier Vegetarijanske Špinača z orehi in indijskimi oreščki Ratatouille 48/50 enot/Kilo KATEGORIJA: Kroketi...
... lahko uporabite za pripravo čaja z vrtnicami (za pomoč pri okrevanju po prehladu). Lahko jih uporabite tudi za aromatiziranje krompirja, piščanca, vročih ali hladnih zelenjav ali pa v omaki z jogurtom in kumaricami. Cvetovi timijana se prav tako redno uporabljajo za aromatiziranje nekaterih jedi, kot so lazanje, ratatouille, pice... Odkrijte naš divji timijan KARTON: 8Kg...
Francija, Arengosse
... avtentičen okus vašim jedem. Mediteranske Zelenjave: Paradižnik, pesa, paprika, por, sveti bazilika in origano, vsi skrbno izbrani zaradi svoje svežine in bogastva okusov. Vsestranske Uporabe: Kuhanje: jedi iz testenin ali riža, da izboljšate njihov okus in navdušite svoje brbončice, ratatouille, Tian zelenjave... Žar: Idealno za začinjanje mesa in rib na žaru, kar prinaša poletni pridih vašim žarom. Referenca:SEL000025...
Francija, Villeneuve Sur Lot
Francija, Arles
...Conserves Guintrand Segrejte našo niçoise ratatouille v ponvi na nizkem ognju in jo postrezite z rdečim ali belim mesom, pri čemer dodajte njihov sok, ki ste ga shranili. Če nimate mesa za prilogo, bo naša niçoise ratatouille odlična le segreta in prelite z malo oljčnega olja. Hladna ali rahlo ohlajena, bo zelo prijetno sprejeta takšna, kot je, v poletnih obrokih, kot predjed ali zelenjava, prav tako obogatena z rahlim curkom surovega in sadnega oljčnega olja.
Francija, Guérande
...Mešanica zelišč, sestavljena iz rožmarina, timijana, bazilike, estragona in majarona. Idealna za obuditev okusov južne Francije pri pečenem piščancu, solatah, paradižnikovi omaki ali ratatouille in za popestritev vaših krožnikov. Začimbe iz Francije. SKU:SGPR250...
Francija, Mietesheim
...Nežna in sadna nota kisov s sadno pulpo prinaša presenetljiv pridih eksotike vašim jedem. Kis s paradižnikovo pulpo je popoln za začinjanje vaših žarov, rib ali ratatouille. Sestavine: Paradižnikova pulpa (42%), beli kis 8° (41%), sladkor, želirno sredstvo: pektin.
Francija, Boulogne-Billancourt
...Dobrodošli na Sicilijo, vinsko regijo z močno identiteto, ki se izraža skozi njene edinstvene terene in številne lokalne sorte grozdja. Na pobočjih Etne Giovanni Rosso mojstrsko goji Nerello Mascalese. Njegova cuvée Etna Rosso ponuja fine in živahne arome. Najdemo lahko vijolice, bergamotke, garrigue in vlažnega kamna, pa tudi note belega popra. V ustih je sočen in nežen. Pookus je hkrati robusten in okusen. Priporočamo, da ga uživate z aranciniji, piščancem po baskovsko ali ratatouille.
Francija, Malataverne
...lažji roséji odlično ujemajo s začinjenimi jedmi in eksotično kuhinjo, kot so kuskus, kari, ajoli in začinjene azijske specialitete. Močnejši roséji z več značaja se bodo uživali kot glavna jed. Z lahkoto se ujemajo z jedmi v omaki (zlasti paradižnikovo omako) in s kuhinjo iz juga. Ratatouille, jajčevci po parmezan, lazanje, pice in jagnječji golaž bodo le še izboljšani! Vino kralj žarov.
Francija, Levallois Perret
...paradižnikove omake, pice, ratatouille. Odlično se poda k vsem vrstam zelenjave: jajčevcem, bučkam, gobam, artičokom, čičeriki, rižu. Prijetno se povezuje s česnom, čebulo, timijanom in oljčnim oljem. Aromatizira vinaigrettes, solate, sire, kot je mozzarella. Je pravi užitek z jajci, bodisi v omletah bodisi umešanih. Koristi bazilike: Je naravni antibakterik, ki čisti vaša pljuča in bronhije od nezaželenih snovi.
Francija, Sète
...Seiches à la Plancha: v globoki posodi zmešajte začimbe in začimbe: peteršilj, oljčno olje, sok limon, česen, poper in sol. Dobro naoljite svojo plancha, preden jo segrejete, nato pa nanjo položite seiche, ki ste jih predhodno počasi odtajali. Redno prelivajte z začimbo, dokler ne dosežete lepe zlate barve. Postrezite z ratatouille! To je nujno!
Španija, Murcia
... zamrznjeno industrijo. ZELENJAVA SADJE DRUGO SAUCE -Srčki artičok -Mandarine -Kapre -Majoneza -Fondue artičok -Breskve -Zelene olive & -Ketchup -Ratatouille -Črne hruške. -Gorčica -Gobe -Breskve -Čebulice -Posebne omake -Rdeče paprike -Sadni koktajl -Oljčno olje -Cvekla -Rdeče češnje -Kis -Celer -Kroglice melone -Sol -Korenje -Fige -Začimbe -Paradižnik -Sokovi -Sladkarije -Koruz -Marmelade -Ribe...
Francija, Tarascon
Ustanovljeno leta 1920, podjetje Jean Martin vedno postavlja v ospredje provansalsko kuhinjo, ki harmonično združuje zelenjavo iz juga in olive iz doline Baux de Provence. Ričet iz jajčevcev, ratatouille, tapenada… in druge velike klasike so pripravljene v skladu s tradicionalnimi recepti, z nenehnim poudarkom na oblikovanju preprostih, izvirnih in rafiniranih pripravkov, ki so vedno zelo hitri za kuhanje.
Francija, Bordeaux
ASOBO STUDIO je uspel postati prvi neodvisni razvijalec iger za konzole v Franciji. ASOBO STUDIO je razvojni studio, znan po kakovosti svojih produkcij (igre z licencami, akcijsko-pustolovske igre, dirkalne igre...) Navdušeni nad video igrami, ASOBO STUDIO ima do danes 13 iger, tako na PC-ju kot na konzolah. Od leta 2002 je ASOBO STUDIO avtor iger, temelječih na znanih licencah (Ratatouille, Wall-E, Garfield, Toy Story...), prav tako pa smo ustvarili tudi izvirne koncepte iger (FUEL) ali igre, ki temeljijo na zaznavanju gibanja (Xbox360 kinect, PS3 move, Wii...).
Francija, Rungis Cedex
Specialist za rdeče sadeže v Rungisu, agrume, jabolka in hruške. Splošni specialist za sadje in zelenjavo. Izdelki Leguerinais Primeurs: Jagode, malinice, majhni rdeči sadeži, jabolka, hruške, grozdje, melone, koščičasto sadje, endivije, paradižnik, zelenjava za ratatouille, češnje. Storitve v Rungisu: Sprejemanje naročil po telefonu.
Francija, Rungis Cedex
Specialist za solate v Rungisu, eksotično sadje in zelenjava, poletno sadje, rdeče sadje, mlada zelenjava. Splošni specialist za sadje in zelenjavo. Izdelki Leblanc in Serre v Rungisu: Ratatouille, lubenice, solate, melone, endivije, jagode, zelje, paradižniki, buče, vrtnarska zelenjava, rdeče sadje, eksotično sadje, stare zelenjavne sorte. Storitve v Rungisu: Pošiljanje, sprejemanje naročil po telefonu, zorenje, zorenje, sledljivost izdelkov, priprava naročil, pakiranje, sestave, plačilne kartice, manipulacija.
Španija, Ceuti
...DIFRUSOL, špansko podjetje s sedežem v regiji MURCIA. Smo proizvajalci CITRUSOV (LIMONE, ORANŽE,MANDARINE/KLEMENTINE), SADJA S KOŠČICAMI, BROKOLI in tržimo EKZOTIČNO SADJE (ŠPANSKE AVOKADE in druge izvore, ŠPANSKE GRANATE, ŠPANSKE ANONE in druge izvore) ZELENJAVO ZA RATATOUILLE-SALATE in AROMATIČNE RASTLINE (ŠOPKI in VREČKE).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo