Francija, Casteljaloux
...Derivati rdečega zobatega koruze 100% Jugozahod in pridobljeni po mletju zrn, grits, semolina in moke iz koruze imajo lastnosti, ki so iskane v različnih kuhinjah po svetu in pri agroindustriji za uporabo, kot so prigrizki, zajtrkovne žitarice, hrana za hišne ljubljenčke, pivovarstvo… Imajo različno granulacijo, od grobe do bolj fine teksture, odvisno od potreb. Bogate so z prehranskimi vlakninami, vitaminom B in minerali, kar prinaša resnične prehranske koristi in teksturo.
Italija, Marmirolo
...W: 320 - 330. Moka tipa '00', pridobljena iz izbranih italijanskih, evropskih in severnoameriških žit, optimizirana za olajšanje valjanja test. Idealna za dosego dobro plastenih, voluminoznih in dišečih izdelkov. Priporočena za brioche in rogljičke. 10KG...
Turcia, Çorum
... oblogi, primerni za abrazijo. Prah se usmeri iz por srajce v prašno komoro in na izhod skozi bunker. Pšenica pa se izloči tako, da se usmeri na izhod v plašču pod kotom sidrnih elementov. Področja uporabe V tovarnah moke in semolina, Čistilne naprave za pšenico, rž, ječmen, koruzo in podobna žita, Uporablja se v silosih za shranjevanje žita. Stroj poganja mehanizem z jermenom in kolom ter ga je mogoče uporabiti z vsakim zračnim kanalom ali tararjem.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Koruzna moka se predvsem uporablja pri peki (na primer, tortice, piškoti, palačinke, mafini, cupcakes, itd.), za pripravo žit in omak ter kot dodatek ali panada za ribje in mesne jedi. Mnoge kuhinje aktivno uporabljajo koruzno moko. Primeri jedi so hominy, polenta, ugali, banuš, bulamik, tradicionalni mehiški bonboni itd. Koruzna moka vsebuje kalcij, magnezij, kalij, železo in vitamine B. Tehnologija hladnega mletja (t < 40°C) omogoča ohranjanje večine vitaminov in mineralov. Teža: 500 g...
Poljska, Janów Lubelski
...Proso je upravičeno priznano kot eno najzdravijih žit. Nič čudnega – izdelek je bogat z minerali, vitamini in hranilnimi snovmi ter kaže alkalne lastnosti (s tem pa razkisli telo). Uravnotežena prehrana, ki temelji na prosenem žitu, bo pomagala zmanjšati tveganje za težave s srcem, poleg tega pa zaradi prisotnosti silicija pozitivno vpliva na sklepe, lase, kožo in nohte. V ponudbi Legrano se...
Francija, Saint Mard De Réno
...Majhna pira, znana tudi kot „engrain“, je znana po nizki vsebnosti glutena. Vsebuje več rastlinskih beljakovin kot večina drugih žit. Zaradi svojih 8 esencialnih aminokislin za organizem in počasnih sladkorjev je majhna pira prava vir energije. Engrain, idealna zamenjava za pšenično zrno! Uporaba: kot zamenjava za pšenično moko pri vaših pecivih, palačinkah, testu za pite ali za vaše kruhovo testo, tako da jo tukaj zmešate s pšenično moko, da spodbudite vzhajanje.
Francija, Sault
...Naročila na debelo surovin iz žit ali drugih materialov, pa tudi pakirani izdelki po 500 g ali 1 kg, označeni in pripravljeni za maloprodajo.
Ujemajoči se izdelki
Moka
Moka
Drugi izdelki
Žito
Žito
Španija, Cijuelas (granada)
...LASTNA PROIZVODNJA MOK Moka iz čičerike Moka iz 5 žit Ržena moka Moka za cvrtje Pekaška moka Pšenična moka Imamo svojo tovarno za proizvodnjo naših mok v Granadi.
Francija, Saint Ignat
...Flikajoče drobtine Te sorte so namenjene trgu žit za zajtrk, še posebej za koruzne kosmiče, in so iz zobatega koruze, kar omogoča ekstrakcijo velikih hominij za hrustljave koruzne lističe! Semolina in koruzne moke Koruzna vlakna Vlakna se uporabljajo zaradi svojih prehranskih prednosti (naravna vsebnost vlaknin blizu 80 %). Dodajajo se tudi zaradi funkcionalnosti in tekstur, ki jih lahko...
... MOLİNO nudi storitve v naslednjih področjih: NAŠA DELOVNA PODROČJA: 1- Proizvodnja in dobava vseh strojev in opreme za spodaj navedene obrate različnih kapacitet in značilnosti: a-) Mlin za moko b-) Mlin za semolina d-) Skladišča žit e-) Pnevmatski in mehanski transportni sistemi Kot MOLİNO smo zelo veseli in ponosni, da vam lahko nudimo storitve na zgoraj omenjenih področjih ter vas gostimo v našem podjetju, kjer vam bomo pokazali naše napredne tehnologije in proizvodne zmogljivosti.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo