...Deska za rezanje voblikiprašiča
Deske so narejene iz lesa iz poljskih gozdov.
LES: Bukev
OBDELAVA: sončnično olje
OBDELAVA STRANIC: okrogla
TEŽA: 0,25 kg
GRAVIRANJE: super kakovostna laserska gravura v poljubni poziciji
Velikost gravure nad 200x200mm je prav tako na voljo na zahtevo.
MOŽNOSTI:
- Pakiranje enote v skrčljiv film
- Pakiranje enote v trak
ČAS DOSTAVE: 2-4 tedne
kat. št.: 00-00-028
Dimenzije: 300x200x9mm
Les: bukev
obdelava: sončnično olje
obdelava stranic: zaobljena
Teža: 0,25 kg...
... Périgorda, v latinščini Tuber melanosporum, se nahaja le v apnenčastih tleh na globini od 1 do 15 cm ob vznožju dreves, ki jih imenujemo trufasta drevesa (hrasti, lešniki, lipa, breze...). Razvija se spomladi in raste od miaoût, da doseže zrelost več mesecev kasneje. Takrat jo poberejo (pravi se, da je "cavée") s pomočjo, ponavadi, trufastega psa, prašiča ali muhe.
...{"ORIGINE":"klanje prašiča, ki poteka v severnem delu Aragona.","FORMA":"vobliki konjiškega podkve.","PREPARAZIONE":"narezan na tanke, rahlo zaobljene rezine.","DA CONSERVARSI":"na hladnem in suhem mestu.","PRESENTAZIONE":"kosov premera 28/30; napolnjeno v naravno črevo.","INGREDIENTI":"puste dele prašiča in slanino.","DA ACCOMPAGNARE":"s popečenim kruhom, dišečim po paradižniku ali česnu, ali alternativno brez dodatkov.","SAPORE":"okusno, rahlo začinjeno z zelišči.","CONFEZIONAMENTO":"v nadzorovani atmosferi.","SCADENZA":"6 mesecev; datum je naveden na embalaži."}...
...Posebno nož za posebne priložnosti. Nož za zrezke z ročajem vobliki divjega prašiča.
Sonja Quandt jamči s svojim imenom za odlično nemško kakovost.
150 g srebrnjenja vam bo ob normalni uporabi ostalo celo življenje. Jeklena rezila z zobmi se zlahka prereže skozi vsako meso.
- Skupna dolžina 22,5 cm
- Dolžina rezila 12 cm
- 150 g srebrnjenja
Številka artikla: 243049...
Salaisons de l’Adour se ukvarjajo predvsem s predelavo in zorenjem jambona iz Bayonne ter izjemnega jambona iz črnega prašiča. S pridobivanjem vrhunskih surovin in navdihom iz tradicionalnih baskovskih in bigourdanskih metod, Salaisons de l’Adour zagotavljajo visoko kakovost in prestiž svojih izdelkov. V sodelovanju z lokalnimi rejci in akreditiranim mesarskim delavnico, Salaisons de l’Adour ponujajo prednost vobliki ekološkega jambona iz Bayonne, ki je naravni izdelek, pri njegovi proizvodnji pa se spoštuje naše okolje.