...Deska za rezanje v obliki prašiča Deske so narejene iz lesa iz poljskih gozdov. LES: Bukev OBDELAVA: sončnično olje OBDELAVA STRANIC: okrogla TEŽA: 0,25 kg GRAVIRANJE: super kakovostna laserska gravura v poljubni poziciji Velikost gravure nad 200x200mm je prav tako na voljo na zahtevo. MOŽNOSTI: - Pakiranje enote v skrčljiv film - Pakiranje enote v trak ČAS DOSTAVE: 2-4 tedne kat. št.: 00-00-028 Dimenzije: 300x200x9mm Les: bukev obdelava: sončnično olje obdelava stranic: zaobljena Teža: 0,25 kg...
Francija, Malataverne
... Périgorda, v latinščini Tuber melanosporum, se nahaja le v apnenčastih tleh na globini od 1 do 15 cm ob vznožju dreves, ki jih imenujemo trufasta drevesa (hrasti, lešniki, lipa, breze...). Razvija se spomladi in raste od miaoût, da doseže zrelost več mesecev kasneje. Takrat jo poberejo (pravi se, da je "cavée") s pomočjo, ponavadi, trufastega psa, prašiča ali muhe.
Španija, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"klanje prašiča, ki poteka v severnem delu Aragona.","FORMA":"v obliki konjiškega podkve.","PREPARAZIONE":"narezan na tanke, rahlo zaobljene rezine.","DA CONSERVARSI":"na hladnem in suhem mestu.","PRESENTAZIONE":"kosov premera 28/30; napolnjeno v naravno črevo.","INGREDIENTI":"puste dele prašiča in slanino.","DA ACCOMPAGNARE":"s popečenim kruhom, dišečim po paradižniku ali česnu, ali alternativno brez dodatkov.","SAPORE":"okusno, rahlo začinjeno z zelišči.","CONFEZIONAMENTO":"v nadzorovani atmosferi.","SCADENZA":"6 mesecev; datum je naveden na embalaži."}...
...Posebno nož za posebne priložnosti. Nož za zrezke z ročajem v obliki divjega prašiča. Sonja Quandt jamči s svojim imenom za odlično nemško kakovost. 150 g srebrnjenja vam bo ob normalni uporabi ostalo celo življenje. Jeklena rezila z zobmi se zlahka prereže skozi vsako meso. - Skupna dolžina 22,5 cm - Dolžina rezila 12 cm - 150 g srebrnjenja Številka artikla: 243049...
Salaisons de l’Adour se ukvarjajo predvsem s predelavo in zorenjem jambona iz Bayonne ter izjemnega jambona iz črnega prašiča. S pridobivanjem vrhunskih surovin in navdihom iz tradicionalnih baskovskih in bigourdanskih metod, Salaisons de l’Adour zagotavljajo visoko kakovost in prestiž svojih izdelkov. V sodelovanju z lokalnimi rejci in akreditiranim mesarskim delavnico, Salaisons de l’Adour ponujajo prednost v obliki ekološkega jambona iz Bayonne, ki je naravni izdelek, pri njegovi proizvodnji pa se spoštuje naše okolje.