Izdelki za izo-beljakovinski pulzer (5)

Koncentrat Sojinih Beljakovin 60% – Kakovost Krme

Koncentrat Sojinih Beljakovin 60% – Kakovost Krme

Koncentrat sojinih beljakovin (SPC) je očiščen izdelek, pridobljen iz oluščene in odmaščenih sojinih zrn, ki se pridobiva z ločevanjem od ogljikovih hidratov (topnih sladkorjev) z uporabo najsodobnejše tehnologije ekstrakcije v EU.
Koncentrat sirotkinih beljakovin 80%

Koncentrat sirotkinih beljakovin 80%

Koncentrat mlečnih beljakovin (MPC) je koncentrirano mleko v prahu, ki običajno vsebuje 80 % mlečnih beljakovin. Proizvaja se iz svežega in pasteriziranega posnetega mleka s filtracijo in pršenjem. Razmerje visoke vsebnosti beljakovin in nizke vsebnosti laktoze povzroča, da se ta izdelek pogosto uporablja pri proizvodnji nizkohidratne hrane ter napitkov obogatenih z beljakovinami. Dodajati ga je mogoče tudi med drugim v peciva, sladice, krmne izdelke, mlečne napitke, omake in sire.
Izolat sirotkinih beljakovin

Izolat sirotkinih beljakovin

Izolat sirotkinih beljakovin se pridobi z koncentracijo in čiščenjem sirotkinih beljakovin v prahu, da se zmanjša vsebnost maščob in ogljikovih hidratov v sirotki. Postopek se lahko izvede z uporabo membranske separacije ali ionske izmenjave. Izolat sirotkinih beljakovin velja za izdelek z najvišjo čistostjo in koncentracijo beljakovin.
Koncentrat mlečnih beljakovin 80% (MPC)

Koncentrat mlečnih beljakovin 80% (MPC)

Mlečni protein koncentrat (MPC) je močno koncentriran mlečni prašek, ki običajno vsebuje 80 % mlečnega proteina. Pridobiva se iz svežega, pasteriziranega posnetega mleka s postopkom filtracije, evaporacije in pršenja. MPC je znan po svojih izjemnih lastnostih penjenja, teksturiranja, vezanja vode in koagulacije. Svojo odlično hranilno vrednost dolguje visoki koncentraciji proteina. Ima rok trajanja 24 mesecev in je na voljo v 25 kg vrečah in Big Bags. MPC je izvedljiva alternativa celotnemu mlečnemu prašku ali posnetemu mlečnemu prašku, saj ponuja primerljive ravni proteina.
Izolat sirotkinih beljakovin (WPI)

Izolat sirotkinih beljakovin (WPI)

Izolat sirotkinih beljakovin se pridobi s koncentracijo in čiščenjem sirotkinega koncentrata, da se zmanjša vsebnost maščob in ogljikovih hidratov v sirotki. Postopek se lahko izvede z uporabo membranske separacije ali ionske izmenjave. WPI velja za izdelek najvišje čistosti in koncentracije beljakovin.