Cela goveja karoserija
Raziskujte našo ponudbo celega govejega mesa v trupih, ki je popolna za profesionalne mesarje in ljubitelje kakovostnega mesa. Vsaka trup je iz goveda...
Next
Polovične kosti
Côte semi-viande so priljubljena izbira med ljubitelji mesa, saj ponujajo nežno teksturo in bogat okus, ki obogatita vaše najljubše jedi. Te kosti so ...
Jagnjetina
Kot jagnjetino označujemo živali, ki so bile ob zakolu starejše od 12 mesecev. Značilna lastnost jagnjetine je temna barva in groba vlaknina. Našim s...
Next
Goveji file
Filet de bœuf je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. Ta filet je skrbno i...
Svinjski trebuh
Berkshire svinjska trebuh Berkshire svinjska trebuh Mislite na trebuh svinje kot na maščobo z mesom še vedno na njem. Kuharji obožujejo uporabo njegov...
Kuhana Pasa
18,00 €
Fiocchetto je narejen iz rezine svinjske stegna. Razlikuje se od bolj znanega culatella, saj je to suhomesnati izdelek z manj maščobe in nežnim okusom...
Telečje meso
Telečje meso - meso mesarja...
Mesna industrija
0,00 €
{"2. Disinfectant":"2. Dezinfekcijsko sredstvo\nZ/5, Z/15Koncentrat dezinfekcijskega sredstva na osnovi perocetne kisline. Širok spekter protimikrobne...
Ramenski zrezek
Ramenski zrezek...
Suha klobasa
7,00 €
Suhi svinjski klobasa 100% domača izdelava Sestavine: svinjsko meso, naravna čreva, sol, poper, dekstroza, stabilizator E450, natrijev difosfat, antio...
File iz osla
File iz osla...
Obrezovanje
Obrezovanje...
Next
File
Lomo File Solomillo File Pure File Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja: Hladilno -1º/+2º in z...
goveje črevo
Čreva so očiščena in zamrznjena. Pogosto z pokrovčkom. Goveja čreva s satjem...
Next
Pečena govedina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevan...
Next
Meso spredaj
La Viande avant je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogatita vaše najljubše jedi. To meso je skrbn...
Next
Flank steak
Striploin Roast Beef Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja...
BOVŠKA BREZ KOSTI - Goveji file
Goveja flank...
Next
Flank (Trebušni del)
Bife de Vacío Flank Steak Vacío Bavette de Flanchet Bavetta Herkunft: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Lagertemperatur: Hr...
Next
Flank steak
Chingolo Chuck Tender Pez Jumeau Fusello Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja: Hladno pri -1º/...
Next
Goveji trebuh za pse - Naravne pasje poslastice
Čarobna in skrivnostna poslastica, ki jo psi obožujejo, ljudje pa se je bojijo! Trebušna slinavka in želodec sta semantično povezana. V nekaterih pr...
Next
Flank steak
Bife de Vacío Bavette Vacío Flank steak Flank steak Bavetta Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevan...
Next
Na voljo v večjih količinah - Zmrznjeno BREZ KOSTI
Na voljo je veleprodajni zalog zamrznjenega BREZKOSTNEGA GOVEJEGA FLANKA po najnižjih cenah...
3100 Sprednji del brez boka
3100 Forequarter brez flank je nekoliko bolj pusto izbira, ki še vedno zagotavlja okus in sočnost. Z izključitvijo flank se ta kos osredotoča na najbo...
3100 Sprednja četrtina s flankom
3100 Forequarter with Flank je cenjen kos govedine, znan po svojem globokem, mesnatem okusu in nekoliko trši teksturi. Vključitev flank v ta kos poveč...
Next
Flank steak
Flank Steak Bavette Vacío Bavette de Flanchet Bavetta Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja: Hl...
VBF ali UE Goveji file
Sous vide škatla 20 kg ali blok 20 kg...
Zamrznjena mlada govedina
Zamrznjena bela telečja, mlada govedina, 5 kg vrečka...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play