Aorta goveda
Aortna govedina je bogat vir kolagena, kar jo naredi idealno za počasno kuhanje, ki koristi od želatinaste teksture. Dodaja globino in bogatstvo juham...
Next
Pečena govedina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevan...
Cela goveja karoserija
Raziskujte našo ponudbo celega govejega mesa v trupih, ki je popolna za profesionalne mesarje in ljubitelje kakovostnega mesa. Vsaka trup je iz goveda...
goveje črevo
Čreva so očiščena in zamrznjena. Pogosto z pokrovčkom. Goveja čreva s satjem...
Next
Polovične kosti
Côte semi-viande so priljubljena izbira med ljubitelji mesa, saj ponujajo nežno teksturo in bogat okus, ki obogatita vaše najljubše jedi. Te kosti so ...
Ramenski zrezek
Ramenski zrezek...
Suha koža Raca
Sestava: Raca 32%, goveja koža 60%, škrob 4%, glicerol 1,8%, sol 0,1%, sorbitol 2%, kalijev sorbat 0,1 Analitične komponente: Surov beljakovine: 61%, ...
BURGER MESO (RAZLIČNE AROME)
Za pripravo Burger mesa, bodisi govejega, svinjskega, piščančjega ali mešanega, imamo široko izbiro pripravkov, med katerimi najdemo tudi različne oku...
Suha klobasa
7,00 €
Suhi svinjski klobasa 100% domača izdelava Sestavine: svinjsko meso, naravna čreva, sol, poper, dekstroza, stabilizator E450, natrijev difosfat, antio...
Gurmanski Fuet
Proizvodnja fueta ročno izdelanega v različnih okusih: črni poper, paprika, zelišča, naravno...
Jagnjetina
Kot jagnjetino označujemo živali, ki so bile ob zakolu starejše od 12 mesecev. Značilna lastnost jagnjetine je temna barva in groba vlaknina. Našim s...
Goveji žrelo
Goveji požiralnik, ki se pogosto uporablja v hrani za hišne ljubljenčke, je cenjen zaradi svoje žvečljive teksture in visoke vsebnosti beljakovin. Gre...
2200 Hinderquarter s Flankom
2200 Hinderquarter z Flank je dobro uravnotežen kos, ki združuje nežne, okusne dele zadnjega dela s robustnim, mesnatim okusom flank. Ta kos je še pos...
6006 Goveja jezik
Goveja jezik je delikatesa, znana po svoji bogati, nežni teksturi in robustnem okusu. Idealna je za počasno kuhanje ali dušenje, saj postane izjemno n...
6002 Goveje srce
Goveje srce je okusna in pusta mesna rezina, ki jo lahko uporabimo v različnih jedeh. Njegova gosta tekstura ga naredi idealnega za počasno kuhanje, k...
2100 Zadnja četrtina, Pistola rez, 8 reber
2100 zadnji del, Pistola rez s 8 rebri, je vrhunska izbira, znana po svoji izjemni mehkobi in bogatem okusu. Ta rez vključuje nekatere najbolj zaželen...
Next
File
Lomo File Solomillo File Pure File Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja: Hladilno -1º/+2º in z...
Goveja traheja
Goveja traheja je vsestranski stranski proizvod, ki se pogosto uporablja v hrani za hišne ljubljenčke ali kot hrustljava poslastica. Cenjena je zaradi...
Next
Goveji file
Filet de bœuf je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. Ta filet je skrbno i...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play