Goveji žrelo
Goveji požiralnik, ki se pogosto uporablja v hrani za hišne ljubljenčke, je cenjen zaradi svoje žvečljive teksture in visoke vsebnosti beljakovin. Gre...
Kuhana Šunka
Prosciutto cotto, izdelan iz najboljših svežih izbranih stegen, nežno aromatiziran z vrenjem cvetličnih začimb. Ta tradicionalna praksa daje izdelku p...
Next
File
Lomo File Solomillo File Pure File Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja: Hladilno -1º/+2º in z...
Next
Meso spredaj
La Viande avant je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogatita vaše najljubše jedi. To meso je skrbn...
Cela goveja karoserija
Raziskujte našo ponudbo celega govejega mesa v trupih, ki je popolna za profesionalne mesarje in ljubitelje kakovostnega mesa. Vsaka trup je iz goveda...
Suha klobasa
7,00 €
Suhi svinjski klobasa 100% domača izdelava Sestavine: svinjsko meso, naravna čreva, sol, poper, dekstroza, stabilizator E450, natrijev difosfat, antio...
Goveji steak iz zgornjega dela
Steak iz zgornjega dela je narezan iz celotnega zgornjega dela, ki prihaja iz notranjosti zadnje noge, med debelim bokom in silverside. Čeprav se prod...
Svinjski trebuh
Berkshire svinjska trebuh Berkshire svinjska trebuh Mislite na trebuh svinje kot na maščobo z mesom še vedno na njem. Kuharji obožujejo uporabo njegov...
Ramenski zrezek
Ramenski zrezek...
Piščančja Prsa
Piščančja Prsa...
Suhe Klobase
Ročna izdelava doma, iz Pirenejev, po starem. Brez kemičnih konzervansov (E ...), in brez alergenov (brez laktoze, brez glutena). Naravne ovitke. Imam...
Mesna industrija
0,00 €
{"2. Disinfectant":"2. Dezinfekcijsko sredstvo\nZ/5, Z/15Koncentrat dezinfekcijskega sredstva na osnovi perocetne kisline. Širok spekter protimikrobne...
Narezana fileja
Narezana fileja...
Kuhana Pasa
18,00 €
Fiocchetto je narejen iz rezine svinjske stegna. Razlikuje se od bolj znanega culatella, saj je to suhomesnati izdelek z manj maščobe in nežnim okusom...
Jagnjetina
Kot jagnjetino označujemo živali, ki so bile ob zakolu starejše od 12 mesecev. Značilna lastnost jagnjetine je temna barva in groba vlaknina. Našim s...
Pladenj mletega mesa
Pladenj mletega mesa...
Goveja rep
Goveji rep je znan po svojem bogatem, želatinastem mesu, ki je popoln za dušenje in počasno kuhanje. Daje globok, slan okus jedem, kot je golaž iz gov...
Next
Pečena govedina
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevan...
Next
Zadnje meso
"La Viande arrière" je priljubljena izbira med ljubitelji mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. To meso je sk...
Next
Polovične kosti
Côte semi-viande so priljubljena izbira med ljubitelji mesa, saj ponujajo nežno teksturo in bogat okus, ki obogatita vaše najljubše jedi. Te kosti so ...
Next
Goveji file
Filet de bœuf je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. Ta filet je skrbno i...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play