Nemčija, Gnarrenburg
...BIO Agavin sladkor / BIO Agavin sirup BIO Agavni nektar ali BIO Agavin sirup je običajno zlato-rjav, tekoč, čist sirup iz agav, pridelanega v kontrolirani ekološki pridelavi (DE-ÖKO-006). Poleg zlato-rjave standardne različice obstajajo za posebne namene agavini sirupi od zelo svetlih do zelo temnih. BIO Agavin sirup je alternativno sladilo, ki ga pogosto uživajo vegani. Tudi v gostinstvu se...
Francija, Paray Vieille Poste
Od leta 2003 nas strast žene k raziskovanju sveta v iskanju izjemnih in pravičnih sadežev. Naš cilj: ponuditi vam inovativne, zdrave in ekološke izdelke. Vse se je začelo z granatnim sokom, zakladom z mnogimi koristmi. Naša skrivnost je v izbiri sadežev, obranih v zrelosti, pridelanih v ohranjenih okoljih, brez kakršnih koli obdelav. Pri BIOVIT'AM smo se odločili, da revolucioniramo industrijo...
Italija, Misano Adriatico
...Ta ekološko vino, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, je pridelano iz grozdja Passerina, gojenega na trajnosten način. Steklenica 75 cl vsebuje nektar z edinstvenim okusom, ki ima note tropskega sadja in citrusa. Uživajte v kakovosti in avtentičnem okusu tega italijanskega vina iz naše dežele.
Nemčija, Bad Bentheim
...Darilo narave Cvetni prah je popolno darilo narave. Naš cvetni prah zbirajo čebelarji v Španiji. Ko je zbran, ga nežno posušijo, da ohranijo čim več hranil. Cvetni prah se goji s spoštovanjem do narave in še posebej do čebele. Čebele mešajo nektar s prahom, da oblikujejo kroglice. Cvetni prah vsebuje veliko hranil. So majhni, a njihova hranilna vrednost je velika. Vsebujejo rastlinske beljakovine...
Poljska, Brzozów
... tradicionalnega sladkorja. Ta sladilo je še posebej cenjeno med vegani, saj nadomešča med v njihovi prehrani. Je dodatek k čaju, pijačam in koktajlom. Enostavno se raztopi tudi v hladnih pijačah. Temno obarvan nektar se uporablja pri pripravi različnih vrst sladic, saj ima okus podoben karamelu. Na ta način ga lahko uporabimo tudi kot preliv za palačinke ali vaflje. Prav tako se dobro obnese kot dodatek morskim sadežem. Javorni sirup se lahko segreva.
Francija, Le Thor
...Naš pomarančni med je nabran v Italiji, v regiji Sicilija, ob vznožju Etne. To je med svetle barve, tekoč, sladek in rahlo sladkast z notami citrusa. Njegov vonj bo spominjal na cvet pomaranče, iz katerega je nektar pridobljen....
Belgija, Mariembourg
... medu v svojo sadno solato za njegov vonj in sladkost. Uživajte v tem dobrem naravnem medu v infuziji, ob čaju ali z majhno žličko pred spanjem. Nektar za vaše vsakdanje življenje Podobno kot med iz kaktusa, ki je prav tako bogat z lastnostmi, je med iz litchija prav tako izjemna sestavina za naravne lepotne recepte.
Francija, Cannes
...Med iz lavande & CBD Pharma Care CBD je nektar cvetnih not in subtilnih sladkih arom. Ima kremasto teksturo in nežno sladek okus. Obran v Provansi, je obogaten s CBD (CBDdiol), za učinek sprostitve in relaksacije. Proizveden in pakiran v Franciji.
Francija, La Roque D'antheron
...Ta hidroalkoholna rešitev je koncentrirana z ekološko zeleno propolis. Ekološki izdelek in 100 % naraven. Rešitev ekološke zelene propolisa Propos’Nature se lahko uporablja interno in eksterno (na koži). Sestavljena je iz ekološke zelene propolisa iz Brazila, znane po svoji veliki učinkovitosti. Ta tako čista in posebna propolis prihaja iz rastline, imenovane Baccharis, ki je zelo razširjena v tem delu sveta, na kateri čebele nabirajo nektar. Referenca: SOLUTION20ML...
...Ponudba: Bio-kokosov cvetni sladkor, 2 x 10 kg vreč Bio-kokosov cvetni sladkor je indonezijska redkost, ki življenje obogati kot nežen poljub. Sladki nektar kokosovega cveta se v kotlu nad lesnim ognjem spremeni v fino kristalni sladkor z nežnimi karamelastimi aromami. Sladkor je 100% iz čistega kokosovega cvetnega nektarja, nerafiniran in zelo nežno obdelan, tako da ostanejo hranila, ki jih...
Martinik, Saint Joseph
... kategoriji nektarjev eksotičnega sadja, so naslednje: 1993: Zlata medalja za njegov Nektar Royal iz Manga; 1997: Zlata medalja za njegov Nektar Royal iz Guave; 1998: Srebrna medalja za njegov Nektar Royal Tropical; 2000: Srebrna medalja za njegov Nektar Royal iz Guave; 2001: Srebrna medalja za njegov Nektar Cocktail iz Sadja Mont Pelé; 2003: Bronasta medalja za njegov Nektar Royal iz Guave.
Švica, Carouge
...GELEE ROYALE – GINSENG BIO združuje 2 naravna aktivna sestavina iz ekološke pridelave: Gelée royale, znana tudi kot "mleko čebel", je izdelek iz panja, ki ga izločajo delavske čebele in predstavlja izključno hrano za črno kraljico. Verjetno prav od tod izhaja skrivnost njene dolge življenjske dobe v primerjavi z njenimi sorodniki! Ta dragoceni nektar iz panja, ki se uporablja že stoletja, je...
Španija, Gerona
...LASTNA PROIZVODNJA Med lastne proizvodnje. V središču Naravnega parka Montseny naše čebele nabirajo nektar iz flore parka in izdelujejo med značaja, prepoznan po svoji temni barvi, visoki vsebnosti mineralov in dragocenem okusu po gori in gozdu. IZBIRA MONOFLORALNIH MEDOV Široka izbira sezonskih medov z izključno poreklom iz Iberskega polotoka, pridelanih iz monofloralnih nektarjev. Med...
Nemčija, Bad Essen
...…… z najboljšimi pozdravi Matere Narave! • Ekološki jabolčni sok naravno moten, lokalno iz sadovnjakov • Ekološki rabarbarin nektar, lokalno iz Bioland rabarbare, sladkan z agavinim sirupom - tudi s tem motnim nektarjem lahko ustvarite odlične mešane pijače. Od leta 1999 smo ekološko certificirani. Zaradi našega dolgoletnega sodelovanja z Bioland in Demeter kmetijami iz regionalnega...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo