Francija, Luc La Primaube
116km
Podjetje BOUSQUET se specializira za rezanje, predelavo in prodajo kakovostnega mesa za RHF/BCT. Ponuja meso govedine, svinjine, jagnjetine, ovčetine in telečjega mesa. Kot jamstvo kakovosti ima podjetje od leta 2010 dovoljenja za distribucijo BIO mesa in mesa z oznako Label Rouge.
Francija, Capdenac Gare
85km
Podjetje AVEYRON BOYAUX je podjetje za predelavo črevesja. Črevesje, ki izvira iz 98 % jagnječjih mesnin, se zbira v klavnicah na jugu Francije. Očistijo ga s strganjem in solijo, nato pa ga kalibrirajo, oblikujejo v cevi, merijo in ponovno solijo. Po tem ga pakirajo in prodajajo večjim enotam mesne industrije na jugu Francije.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play