Italija, Anzio
47km
...MAISON DEL CELIACO è un brand di un'azienda autorizzata dal Ministero della Salute per la produzione di alimenti SENZA GLUTINE di Pasticceria Gastronomia e Pasta. Le nostro filiere produttive vanno dal SURGELATO al FRESCO al SECCO. I prodotti sono di carattere artigianale senza conservanti per cui non hanno eguali in termini di gusto e valori nutrizionali. MAISON DEL CELIACO è il ns. marchio...
Italija, Fisciano
218km
...Strast do ustvarjanja dobrih stvari po tradiciji KDO SMO V letu 2019 je družina Pallante, že aktivna na področju suhe testenine, sklenila investirati in obnoviti zgodovinsko tovarno v Fiscianu, ki jo preoblikuje v Industrie Alimentari Pallante, ter obnovila obrate za zagotavljanje najboljše kakovosti svojih izdelkov. PROIZVODNE LINIE Rojena je linija Fresca & Buona testenin Pasta Reggia z misijo...
... Bufala ter posebej mlekarniškim obratom za proizvodnjo vseh vrst "pasta filata"... sirov, kot so mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata itd. Prav tako smo specializirani za proizvodnjo in nadgradnjo mini mlekarniških linij z različnimi proizvodnimi kapacitetami. -Vse naše MINI mlekarne so "prilagojene" specifičnim zahtevam strank.
Italija, Montecorvino Rovella
239km
...) dove il triticum durum ancora rappresenta un prodotto speciale ricco di vitamine, proteine e saliminerali dalla cui lavorazione vengono realizzati molteplici formati, tutti trafilati in bronzo. L’essiccazione, quasi naturale, avviene a 30/40°C per un periodo che va dalle 8 alle 24 ore in modo che la pasta conservi tutto il suo sapore. I metodi, quindi, sono tutti artigianali ma non è escluso neppure...
Italija, Benevento
216km
... lansirali linijo tarallijev, ki so že priljubljeni in iskani med vsemi gurmani. Danes se ime krepi. Obnovljena je grafična podoba logotipa, ki se povezuje s pohvalno pobudo partnerstva s Fundacijo Umberto Veronesi, vključitev v paleto izdelkov pod blagovno znamko Rosiello®, z linijo Pasta Rosiello® Formati Speciali in na koncu vključitev iskanih svežih polnozrnatih testenin v široko paleto testenin iz hladilnika. Podjetniške odločitve so bile sprejete za prevlado na policah italijanskega in tujega trga.
Kot Kmetijska Zadruga se ukvarjamo s pridelavo lešnika Piemonte IGP na naših poljih. Izdelek, ki ga pridobimo, se nato skladišči v skladišču in po potrebi predela v našem laboratoriju, pri čemer pridobimo vse možne derivate. Izdelki, ki jih pridobimo, so: oluščeni lešniki, praženi lešniki, pasta iz lešnikov in namazi 55% lešnika. Naši izdelki so na voljo za nakup neposredno v prodajalni ob podjetju ali pa preko spleta. Nudimo tudi svetovalne storitve o pridelavi, delo za tretje osebe in skladiščenje.
Italija, Carbognano
121km
... in 100% lešnikova pasta. Naš izdelek je namenjen predvsem živilski industriji, slaščičarstvu in majhnim obrtniškim podjetjem za svežo porabo. Lahko ponudimo izdelek, ki je prilagojen zahtevam naših strank. Naša moč izvira iz naše zgodovine, iz izkušenj, nabranih v šestih desetletjih. Izkušnje, ki segajo od pridelave do predelave dragulja naših dežel, lešnika.
Italija, Gragnano
199km
Italija, Santa Maria La Carità
199km
Obdelava suhe testenine: uporabljena metoda obdelave je nežna in obsega 4 različne faze: Faza gnetenja: uporabljamo izključno 100% italijanske trde pšenične moke z visokim vsebnostjo beljakovin. Vsaka oblika testenin zahteva ustrezno mešanico moke in vode. Hladno gnetenje (ne več kot 35°C) preprečuje "termalno denaturacijo" glutena, dragocene snovi, ki jo vsebuje pšenica. Faza stiskanja in oblikov...
Italija, Vinchiaturo
204km
...Podjetje Sapori di Bosco Molisani se predvsem ukvarja s predelavo tartufov, gob porcini in moliških zelenjav, pri čemer izdeluje tartufne paštete, tartufne omake, zelenjavne kreme, vložene izdelke in oljčno olje z aromo tartufa. Podjetje izbira najboljše izdelke z znanjem in ljubeznijo do plodov svoje zemlje, surovino obdeluje s skrbnim ročnim postopkom, povezanem z najmodernejšimi sistemi sterilizacije, kar zagotavlja pristne in visoko kakovostne izdelke. Naša paleta izdelkov obsega 5 linij: LINE TARTUFO, LINE SALSE TARTUFATE, LINE CRÈME, LINE SOTTOLI, LINE PASTA/OLIO/FUNGHI/FORMAGGI.
Dobave za Hotele - Restavracije - Catering...
rokodelna delavnica svežih jajčnih testenin, polnjene testenine z svežimi in sezonskimi izdelki, v številnih formatih, tudi po meri, po neprekosljivih cenah!!! Ker so za nas kakovost in pristnost osnovne sestavine prave dobrote....kontaktirajte nas, na voljo bomo v celoti!!
Italija, Trevi
197km
Italija, Spello
207km
Italija, Boscoreale
198km
Italija, Castellammare Di Stabia
197km
Italija, Quarto
161km
Italija, Capena
111km
Italija, San Demetrio Ne' Vestini
166km
Italija, Foiano Della Chiana
234km
Italija, Boscoreale
198km
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play