...ParmigianoReggiano 30 mesecev je koncentrat okusa, drobljiv in zrnast, z izrazito aromo.
Njegov značilen okus ga dela pravi triumf za brbončice.
Dolgo zorenje ga naredi za izdelek, ki je zelo prebavljiv in bogat z hranilnimi snovmi, primeren za tiste, ki so intolerantni na laktozo, ter za majhne otroke.
...Okusen in slasten, "PARMAREGGIO" Parmigianoreggiano DOP 30 mesev 1 1/16 oblike 2,5 kg je dolgo zoren sir, z mehko teksturo in bogatim okusom. Z obliko 2,5 kg je popoln za različne jedi, od predjedi do glavnih jedi, saj dodaja pridih pristnega italijanskega okusa.
La Greci Parma je zgodovinsko podjetje iz "Food Valley", znano na področju sveže in zamrznjene gastronomije, namenjene maloprodaji in profesionalcem v gostinstvu. Trži sir Parmigiano Reggiano, zoren v splošnih skladiščih Greci, ki so v lasti podjetja. Prav tako se ukvarja s prodajo mesa iz rejnih obratov v provinci Parma, ki je zaklano pod veterinarskim nadzorom.
...Confettura Extra di Pera Coscia in dragocen
miele di Tiglio. Brez dodanih sladkorjev in
konzervansov. Le samo sveže sezonsko sadje in
ročno pridelan med iz naše proizvodnje. 100%
made in Italy.
Za dosego najboljše konsistence
priporočamo uživanje pri temperaturi
med 5-10 °C.
Sestavine: Pera 65%, miele di Tiglio 35%.
ABBINAMENTI
Odlično za spremljanje dolgotrajno
zrelih sirov, kot so ParmigianoReggiano, pecorini;
zeliščnih sirov, kot sta Gorgonzola in Roquefort.
Prodaja in neposredna izvozna prodaja v cash and carry po vsem svetu, neposredna prodaja restavracijam po vsem svetu, izdelki made in Italy, mozzarella di bufala, mozzarella za pico, fior di latte, paradižnik San Marzano za pico, sveža testenina, testenine za italijanske restavracije v tujini. Nepremagljive cene za tipične italijanske izdelke, naročite na naši spletni strani in prejeli boste izdel...
...Parmigiano-Reggiano se proizvaja izključno v provincah Parma, Reggio Emilia, Modena in delih provinc Mantova in Bologna, na ravnicah, hribih in gorah, ki so obdane z rekama Po in Reno.
To je območje, kjer deluje štiri tisoč kmetij, kjer se govedo hrani s krmo, pridelano na lokalnih površinah.
...ParmigianoReggiano v celih oblikah (1. izbira)
Staranje: 24 mesecev
Teža: 37 Kg / 40 Kg
Cena: € 9,60 na Kg
Minimalno naročilo: 650 Kg
ParmigianoReggiano v celih oblikah pod izbiro
Staranje: 24 mesecev
Teža: 37 Kg / 40 Kg
Cena: € 9,30 na Kg
Minimalno naročilo: 650 Kg...
...Ta dišeč in okusen pesto je idealen za pripravo odličnih jedi iz testenin. Namažite ga na popečen kruh ali krekerje za pripravo okusnih predjedi in prigrizkov.
Dodaja dišavo in okus tudi solati.
SESTAVINE:
Sveža bazilika najmanj 70%, ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, ParmigianoReggiano (MLEKO, sol, REN) PINJOLI, OREHI, sol.
Pakiranja: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
...Avtomatski stroj za enostavno in temeljito čiščenje sirov. Zasnovan za čiščenje skorje, z nastavljivo globino glede na želeni rezultat.
Za ribanje: izvaja globoko in posebej natančno čiščenje.
Za prodajo v rezinah ali kosih: izvaja lažje čiščenje, brez odvečnih odpadkov.
Očisti približno 350/400 oblik sira, kot je ParmigianoReggiano, na dan.
Elektropnevmatski stroj, napajan z 380V.
Dobavljen...
... zasnovani tako, da ustrezajo potrebam komercialne in kolektivne gostinske industrije, catering storitev, veleprodaje sirov in na splošno distributerjev svežih živil. Smo dobavitelji glavnih evropskih prehrambenih industrij in največjih verig organizirane velike distribucije, pod zasebnimi blagovnimi znamkami. Nadzorujemo celotno verigo ParmigianoReggiano, od zbiranja mleka do proizvodnje v naših dveh...
Sarca, s sedežem v Soragni, pakira trdi in poltrdi sir, ParmigianoReggiano in Grana Padano v folije in vrečke pod Cryovac vakuumom. Organizacija transporta v Italiji in v tujini z nalaganjem kontejnerjev, zbirnim prevozom, montažo, skladiščnimi storitvami in pošiljkami.
La Castellanza spa se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo mlečnih izdelkov in sirov, med katerimi so mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigianoreggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra in mnoge druge dobrote, pri čemer vedno uporabljamo le sveže mleko. Ena naših specialitet so kozji siri, ki imajo boljšo prebavljivost od drugih sirov. Prav tako proizvajamo burro in mascarpone najvišje kakovosti.
... Terenziani, ki sta že približno dvajset let vključena v podjetje, prevzemata vodenje in zagotavljata strankam enako resnost in strokovnost kot nekoč, ob njunih ženah, Marielli in Cristini.
V zadnjih desetih letih se je podjetje vse bolj specializiralo za dobave lokalnim kmetijskim trgovinam, pri čemer ohranja dober promet v zvezi s skladiščenjem žit, prodajo kmetijskih izdelkov in proizvodnjo krmil za živinorejo, na primer za sektor krav molznic, povezanih s ParmigianoReggiano.
V razvoju je prodaja drv in peletov v paletah, s možnostjo, da stranke koristijo dostavo na dom.
Predstavljam se, sem Giorgio Bonati in s sinom Gianluca vodiva naše kmetijsko podjetje v parmenski pokrajini. Naša družina je že štiri generacije kmetov in živinorejcev. Danes imamo približno 100 krav, ki proizvajajo mleko, ki ga predelujemo v ParmigianoReggiano v sirarni. Nato zorenje izdelka poteka v skladišču za zorenje. Naš ParmigianoReggiano proizvajamo le iz mleka naših krav, ki se...
... territorio Italiano. Ne fanno parte il ParmigianoReggiano, il Grana Padano, il Pecorino Romano, la Mozzarella di Bufala Campana, la Burrata, la Gorgonzola e molto altro ancora. La conoscenza dei mercati, la capacità di individuare e interpretare le esigenze della clientela ci consente di consigliare il cliente aiutandolo a crescere e ad acquisire know-how sui prodotti, sulla presentazione, sul...
...La Montanari & Gruzza spa, ki se nahaja ob cesti Emilia med Reggio Emilijo in Parmo, proizvaja maslo iz smetane z neponovljivim okusom, saj je zbrano v več kot 150 mlekarnih, ki proizvajajo ParmigianoReggiano. Poleg tega, da ponuja vse različne velikosti masla, je podjetje tudi zrelo za ParmigianoReggiano (ki ga tudi proizvaja) in Grana Padano, ki se prodajata tako v celih oblikah kot tudi...
V Guastalli, med Reggio Emilijo in Parmo, družinsko podjetje združuje dve najboljši tradiciji Emilije-Romagne, kulinarično umetnost in inženirsko znanje.
Bertazzoni je dedič gastronomskega bogastva regije, izdelki, kot so parma šunka, salama in mortadela, ParmigianoReggiano in balzamični kis. Iz tega razloga tisti, ki radi kuhajo, uporabljajo kuhinje in kuhalne plošče Bertazzoni, ki so jih z strastjo in znanjem izdelali kuharski strokovnjaki.
... natančne izbire proizvajalcev, ki so najbolj pozorni na kakovost surovin, in sega od reprezentativnih in prestižnih blagovnih znamk, kot sta pršut crudo di Parma in ParmigianoReggiano, do drugih široke porabe, ki jih prinašamo vsak dan na naše mize, ter do regionalnih nišnih izdelkov, ki so rezultat nenehnega raziskovanja, usmerjenega v ponovno odkrivanje starih in pozabljenih okusov. PAMA ponuja najbolj popolno izbiro med mesninami in siri, ki lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevne gurmane.
... omogočila močno rast proizvodnje ParmigianoReggiano: leta 1960 je imela 107 članov, obdelanega mleka je bilo 20.000 kvintalov za proizvodnjo 3.700 oblik na leto, leta 2005 se je število članov povečalo na 24, obdelano mleko je doseglo 165.000 kvintalov, oblik pa 30.000 na leto, leta 2017 je bilo članov 16, obdelano mleko je znašalo 215.000 kvintalov, proizvedenih oblik pa 36.000 na leto.
Terre di Romagna, bogate s tradicijami, strastmi in okusi, je dom Pastificio La Fenice, kjer je uporaba kakovostnih surovin ključnega pomena za ohranjanje visoke kakovosti. Med najpomembnejšimi in najbolj uporabljenimi surovinami sta certificirana romanska moka in semolina iz Altamure, ParmigianoReggiano in Grana Padano, oba z oznako DOP, ter jajca izključno italijanske proizvodnje. Imamo možnost proizvodnje tako svežih testenin v ATM kot tudi zamrznjenih testenin IQF. Italijanski okus, strast do kakovosti in najboljša kakovost na mizi. To je Pastificio LA FENICE.
... tujih izdelkov, kot so ParmigianoReggiano, Grana Padano, konzervirane hrane, ekstra deviško oljčno olje z zelo nizko kislostjo, italijanski in španski pršut (jamon iberico), bresaola, zamrznjena riba (argentinski rak). S prodajo izdelkov, namenjenih nišnim trgom, smo zgradili pomembno mrežo specializiranih italijanskih in tujih distributerjev, ki nam postopoma omogočajo povečanje naših prodajnih...