Ujemajoči se izdelki
Sicilijanski Sir
Sicilijanski Sir
...Ricotta iz bivoljega mleka je mehki sir, pripravljen iz sirotke, ki ostane pri predelavi bivoljega mocarele. Njegova tekstura je mehka in zrnata, nikoli pa peskasta. Dišava bivoljega mleka nima enake intenzivnosti kot mocarela, zato se dobro poda tako sladkim kot slanim jedem. Svež sir, bogat z Tipi in Formati Teža: 250 g in 1 kg Termo zatesnjen pladenj Koda: 321 / 321b Rok trajanja: 21 dni...
Italija, Dorgali
...Naša Ricotta Sarda je izdelek izjemne bionutritivne vrednosti in okusa. Pridobljena iz ponovnega kuhanja sirotke, ki ostane pri predelavi ovčjih sirov in suhe slane, se ta ricotta ponaša s poltrdo, enotno in belo maso ter rahlo slanim okusom. Je sir, ki preseneča s svojo vsestranskostjo: idealen za tiste, ki sledijo nadzorovani prehrani, zahvaljujoč svoji nizki kalorični vsebnosti in visoki...
... kulturo okusa, ob spoštovanju javnega zdravja. Podjetje FILAB s.r.l. proizvaja Mozzarella di Bufala Campana DOP izključno iz svežega bufaljega mleka v naslednjih velikostih: • Ciliegina ali Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Dimljena Mozzarella ali Provola Poleg tega podjetje FILAB s.r.l. proizvaja Ricotta di Bufala Campana DOP tako svežo kot homogenizirano.
Italija, Noci
...Cacioricotta je poltrdi sir v obliki valja, značilen za mlečno tradicijo Apulije. V apulijski kuhinji se ta izdelek običajno uporablja nariban za začinjanje testenin v tipičnih apulijskih testeninah alla crudaiola, prav tako pa se uživa tudi samostojno v kosih ali za začinjanje solat ali pic.
Italija, Siano
...ALI SI KDAJ RAZMIŠLJAL O TEM, DA BI SI SAM NAREDIL SIR? MOZZARELLA ALI RICOTTA? S kompletom za domačo proizvodnjo sira je to mogoče, gre za popoln komplet, preprost, a z profesionalnimi orodji za izdelavo dobrih domačih sirov. Komplet (22 X 17 X 12,5 cm), v veseli kartonski embalaži, vsebuje: - 100 ml visokokakovostnega rastlinskega koagulanta (koagulira do 200 litrov mleka) - 1 merico z...
...Italijanska industrija iz leta 1962, prisotna na območju Aversano, zdaj v tretji generaciji, prva podjetje, ki je izdelalo sirarne za predelavo bivoljega mleka, zdaj prisotna v Kampaniji in tudi zunaj nacionalnih meja. Izdelujemo stroje za sir s potegljivo testo - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt itd. Poleg tega izvajamo projekte po naročilu in po meri, podprte z izkušeno ekipo...
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo mlečnih izdelkov in sirov, med katerimi so mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra in mnoge druge dobrote, pri čemer vedno uporabljamo le sveže mleko. Ena naših specialitet so kozji siri, ki imajo boljšo prebavljivost od drugih sirov. Prav tako proizvajamo burro in mascarpone najvišje kakovosti.
Proizvodnja in prodaja mozzarelle za pizzerije, bocconcini, dimljeni siri in scamorza, ricotta, maslo in preziosella.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo